Ir FL bušinga variants un sēdināmā. FL izpildījums labā līmenī. Kā viņi paši raksta, pakaļu spiež vairāk nekā parasti. Negribot īpaši sūtīt čaulas un ilgi gaidīt, pirms pirkuma parādīju viņiem griežņa rasējumu vienam no standartiem savam kalibram un noprasīju, vai tas ir tas, ar ko viņi griež sēdināmo un ņem vērā ar FL. Saka, ka jā, tas esot tas. Atnāk matricas. Aha - sagribējāt... :) Mazais 6.5x47 spiežas kā lielais magnums. Abas matricas protams salāgotas. Sēdināmai principā it kā arī viss kārtībā, taču tāds lētums tur visā jūtams. Sēdināmais stienis kā kolhozā virpots, mikrometriskā galva riktīgi danco savā vītnē. Gatavās patronas taisnums kā nu kuro reizi. Reddinga Competition protams pa kādi 40usd dārgāka, taču sajūta cita, tādu paņemot rokā. Nezinu, cik tālu un precīzi Tu taisies šaut, bet es ņemtu Reddingu un iztiktu bez eksperimentiem.
Šodien biju aizbraucis uz Anima Libra. Gatavojot stobru klusinātājam, pie viena apvaicājos par lodēm, jo viss lādēšanai man ir - tikai jāsāk. Lodes priekš 3006 esot, viss ok. Cenas arī pieņemamas. Iedošot arī recepti - patronas garumu, pulvera marku, daudzumu, ko lādēt - no jebkura stobra (protams, ka ne sajāta) lidošot maģiskajā 1 MOA. Tad par to arī jautājums lādētājiem, kas ir pieredzējušāki par mani: vai šāda laimes formula eksistē? Tas fakts, ka nebūtu jānodarbojas ar meklējumiem (par cik šis paredzēts tikai medībām), ir ļoti vilinošs un 1 MOA mani pilnībā apmierinātu.
Jautājums otrais: vai ir iespējams pārtaisīt aptveri, t.i. pagarināt? Saprotu, ka tas sevī ietver arī pašas laides pārtaisīšanu, bet tāpat ir doma plastmasu mainīt uz koku.
Ar Anima Libra lodēm un viņu recepti man pieredze ir tikai ar 7mmRemMag/Sako. Ļoti smuki aizlidoja. Domāju, viss arī ar 30-06 būs kārtībā. Minūtē jau nu droši vajadzētu iekļauties :)
Slēpts
20.12.2016. 08:45
Blakus tēmā bija saite uz Igauņu internetveikalu, kur plašā izvēlē militārā tipa pusautomātiskie ieroči.
Tā kā bija dzirdēts , ka vīri atkal ved pulveri no Tallinas, tad nu intereses dzīts aizklīdu līdz pulveriem.. http://www.ipscstore.eu/en/167...
Njā, mūsu HUBERTS un PM kā vienmēr priecē.
Vihta 150 , nepilni igauņos zem 90 EUR.. PM - 135
Laikam jau tie igauņi dotē patronu lādētājus- citāda izskaidrojuma nav:):):)
Un tad brīnās, ka atved preci veikalā un neviens nepērk.
Varbūt kāds var aizdot/pārdot 335 vai 336 bušingu Redding matricai???
Cik precīzas, kā kalpo, stiprās, vājās puses ...?
Kādam nemētājās skapī shellholderis prieks 7.62x54?
Kur eiropā sūtīt?
Jautājums otrais: vai ir iespējams pārtaisīt aptveri, t.i. pagarināt? Saprotu, ka tas sevī ietver arī pašas laides pārtaisīšanu, bet tāpat ir doma plastmasu mainīt uz koku.
Tā kā bija dzirdēts , ka vīri atkal ved pulveri no Tallinas, tad nu intereses dzīts aizklīdu līdz pulveriem..
http://www.ipscstore.eu/en/167...
Njā, mūsu HUBERTS un PM kā vienmēr priecē.
Vihta 150 , nepilni igauņos zem 90 EUR.. PM - 135
Laikam jau tie igauņi dotē patronu lādētājus- citāda izskaidrojuma nav:):):)
Un tad brīnās, ka atved preci veikalā un neviens nepērk.