Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
24.01.2015. 22:40
Nu man uz 155 pusautumāta stāv tas hol. tēmeklis .Jāšauj ar abām acīm vaļā ,krēslā autumātiski atsļēdzas ,svīšanas problēmas jau te atrisināja ,gludo var piešaut ideāli , bet spicajam jau būs problēmas , jo tālakiem mērķiem punkts nosegs baigo laukumu uz zvēra un zudīs precizitāte .Visā visumā laba lieta priekš gludā ,bet vai spicajam nezinu .
Man uz spicā ir optika un virs tās kolimātors. tuvās distancēs lidojošu suķi viegli noguldīt. Pērkot atklātos ļoti jāskatās kā iemontēta linza, pēc apm. 30 šāvieniem izlidoja. Tagad mēģinu dabūt Pilad P1x42.
Man uz gludā virsū ķīnietis , analogs aimpoint t-1 jau trešā sezona putnos, pašauju pa papīru un nekas nenobīdas, ir ok. Sezonā izšauju ap 250 patr. Iepriekš bija holo Delta micro ar pašregulējošo punktu, nepatika, jo lietū izplūst punkts un vēlos vakaros uz zosim,bebriem punkts nedeg jo fotodiode nereaģē un neieslēdza punktu. Jā, aimpoints T-1,H-1 ir paaugstu no stobra, bet pielāgojot "vaidziņu" var uz metienu piemest ideāli.
Interesanti būtu redzēt, kā šādu brīnumu iepleco... :))
Laide jāliek nevis pie pleca, bet vēdera? :)