...klau,Gati, bez morāles.,:) kādi bija trāpījumi vītnes eksāmenā pa skrejošo gigantisko alni? ko gribu pateikt. ir ar vēsu prātu jāsaprot "blīves" un plintes varēšana. ja šautuvē vari tautai (un svarīgākais-arī pats sev) atrādīt desmit šāvienus 15-20cm gabarītā pa skrejošo alni 100 metros, visu cieņu. Tavs trāpījums arī lielākā attālumā ir reāls un likumsakarīgs .ja nevari,tad tikai nopēlums un kritika. uz šautuvi jāiet mācīties,nevis meža lopiņus apšaudot.kaut kā tā.
...tēmas pamatjautājums ir par šaut iemācīšanos reālās medībās. piemēra pēc.,:) nevar māju sākt būvēt uzreiz ar otro stāvu ,pamati un pirmais vajadzīgi.,:) tātad, šaut,šaut ir jāiemācās šautuvē,labi jāiemācās -ja grib tālu šaut un arī trāpīt. nākošais , šaut prasme ir nepārtraukti jāpilnveido praktiskās medībās un šaušanas trenniņos. jāizglītojās teorētiski -jāizprot process,jāapzinās plintes,patronu ,tēmekļu u.t.t. iespējas. un,tad pamazītēm atnāk gan izpratne gan prasmes šaut tālu un precīzi reālās medībās. jā,vēss prāts un skarba pašķritika tam ir neiztrūkstoša komponente.,:)
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
28.01.2015. 21:59
Aivar -eksāmenu šavu Kandavā .Punktu skaitu neatceros ,bet zinu no balsta savācu 40 no 40 ar svešu stroķi bez treniņa uzreiz .Ā kopā bija 68 punkti .Es pat reāli tik vienreiz esmu tāli šāvis (to arī aprakstīju).Visa fiška ir tajā ka es gribētu iemacities tāli šaut .Pie labas šautuves tieku bez problēmām (šķīvi .skrejošā cūka 100m).Vajag tikai padomus ,ieteikumus .Teorētiski es zinu ,bet kā tas praktiski notiek ,es labāk sākumā uzinu no citiem .Šautuvē es daudz naudiņas atstāju (labi ka sieva nezina).Es vel tagad atceros kāds bija šoks kad paļīju pa šķivīšiem pirmo reizi un šie maitas nekrīt .
Piekriitu Aivaram, Renaaram, Jaanim... shaut jaamacas shautuvee.... padomus var ari savaakt shaushanas sacensiibaas... tur nebuus tikai dazhu cilveeku viedoklji, bet vairaak...vajag tik piedaliities...
...tēmas pamatjautājums ir par šaut iemācīšanos reālās medībās. piemēra pēc.,:) nevar māju sākt būvēt uzreiz ar otro stāvu ,pamati un pirmais vajadzīgi.,:) tātad, šaut,šaut ir jāiemācās šautuvē,labi jāiemācās -ja grib tālu šaut un arī trāpīt. nākošais , šaut prasme ir nepārtraukti jāpilnveido praktiskās medībās un šaušanas trenniņos. jāizglītojās teorētiski -jāizprot process,jāapzinās plintes,patronu ,tēmekļu u.t.t. iespējas. un,tad pamazītēm atnāk gan izpratne gan prasmes šaut tālu un precīzi reālās medībās. jā,vēss prāts un skarba pašķritika tam ir neiztrūkstoša komponente.,:)
:D :D :D :D
tik skarbi, ka viņiem hauziņā čurājot pisuāri plīst :D
-Mūsējie ir tik sūri, ka pludmalē sauļojoties paklāj ruberoīdu..
-Mūsējie ir tik sūri, ka piedzimstot ar ārstu jau sarokojas.