dabas draugi,ibio, ka tik ne tā. tādi jampampiņi rodas no bezdarbības, sēž un izdomā visādus debīlismus, lai attaisnotu savu eksistenci un bojātu dzīvi citiem,lienot lietās par kurām viņiem nav ne mazākās sajēgas.
dabas draugi,ibio, ka tik ne tā. tādi jampampiņi rodas no bezdarbības, sēž un izdomā visādus debīlismus, lai attaisnotu savu eksistenci un bojātu dzīvi citiem,lienot lietās par kurām viņiem nav ne mazākās sajēgas.
Nezinu vai tā ir bezdarbība, tā ir kautkāda smadzeņu kaite, jo savā dzīvnieku aizstāvībā priecājas, ka maliķis sašāvis vairākus medniekus. Katrā cilvēkā no stresa un neapmierinātības krājas agresija, un kautkur viņa jāizliek, šis dzīvnieku neaiztiktu bet cilvēku gan laikam bez problēmām nosistu.
Modernā dzīve, ko lai saka... vai nu trūkst tādu pseidomednieku, kas medību vietā vairāk pļurkst sociālajos tīklos un visur uzskata par pienākumu dot pienesumu, dodot apšaubāmus un nereti pat idiotiskus padomus.
Tas vis ir no jaunās dzīves veida ko mums ,sevišķi jauniešos cenšas ieaudzināt eiropas lielvalstis ar mūsu tautas kalpu palīdzību, un neko tur vairs ,paši vien eiropā sagribējamies nu tad jāpieņem vis kas viņiem labāk zināms un saprotams.
Vilku Miks publiskā telpā sauc sievieti par pamuļķi... Tur tiešām vajag pašapziņu un vīrišķību.
Bet nu... internetā pat es esmu varens, kur nu vēl anonīmi.
Kopš es tendenciozo tvnetu atveru pa retam (un ceru, ka atradināšos pavisam) mazākuma bļāvēju viedoklis kļūst apmēram tāds kā pīlei ūdens.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
11.04.2016. 08:33
Kopš es tendenciozo tvnetu atveru pa retam (un ceru, ka atradināšos pavisam) .....
Uzto jau tas māzākums cer...... it īpaši dažādi kabinetu "dabas draugi", "mednieku pārstāvji", pašpasludinātie "medību suņu kinologi", inkubātoru putnu "mednieki".....uz to jau viņi cer, Viestur,ka Tu samaksāsi 14-mit eirikus obšakā un neliksies nezinis, kā obšaks tiek tērēts......
Dzemdību namā tēvs bērnu 3x met gaisā un 2x noķer:D
Nezinu vai tā ir bezdarbība, tā ir kautkāda smadzeņu kaite, jo savā dzīvnieku aizstāvībā priecājas, ka maliķis sašāvis vairākus medniekus. Katrā cilvēkā no stresa un neapmierinātības krājas agresija, un kautkur viņa jāizliek, šis dzīvnieku neaiztiktu bet cilvēku gan laikam bez problēmām nosistu.
Bet nu... internetā pat es esmu varens, kur nu vēl anonīmi.
Kopš es tendenciozo tvnetu atveru pa retam (un ceru, ka atradināšos pavisam) mazākuma bļāvēju viedoklis kļūst apmēram tāds kā pīlei ūdens.
Uzto jau tas māzākums cer...... it īpaši dažādi kabinetu "dabas draugi", "mednieku pārstāvji", pašpasludinātie "medību suņu kinologi", inkubātoru putnu "mednieki".....uz to jau viņi cer, Viestur,ka Tu samaksāsi 14-mit eirikus obšakā un neliksies nezinis, kā obšaks tiek tērēts......
Tu to par sevi?:):):):):):):):):)
Lai nopelnītu šo, bija smagi jāstrādā 5-cus gadus.