Stāvlaukumi un piebraucamie ceļi pie katra tornīša jau visur vēl nav. Un es vienkārši neticu...
Slēpts
14.08.2019. 15:51
Lasīju gan paša galvenā maliķu ķērāja ieteikumus kā nenogrēkoties (Latvijas avīze), gan to, kā notiesāja zemessargu par to, ka lūžņi, kuri izskatās pēc lielgabala pagalmā 20 gadus stāv, pie kā tūristiem nofotogrāfēties. (Lauku ceļotāja katalogā pat esot bijis). Un policija lielgabalu “konfiscējusi”. Tikai atstājusi tur pat, kur bijis. :D Busiņā laikam neiegāja...
Administratīvo un tiesu resursu vērtīga izmantošana. Pieraksti apakšā “nepiekrītu” un sāksies ilgais ceļš kāpās.
Vēl tāds termins- “rūpnieciski ražots”.
Ko tas nozīmē? Piemēram par seifiem. Ja tam čalim, kurš viņus uzmetina pieder rūpnīca? Juridiska persona viņus ir ražojusi? Vai arī rūpniecisks var būt RVR rūpnīcā savulaik ražots metāla skapis, bet metālapstrādes entuziastam ar CNC iekārtu un svarku klētī var taču kaut piekārt birku “amatnieks”!
Labi. Seifi it kā daudz maz visiem pie vienas vietas, ja atbilst visiem tiem punktiem.
Bet glušaki? Piekabinās ieroču sastāvdaļu izgatavošanu?
Slēpts
14.08.2019. 16:16
Vēl neesmu izmēģinājis, bet iespējams, ka nāksies padiskutēt arī par terminu “vai tādas pašas stiprības materiāla”.
Par to, ka var nemetināt, bet, piemēram, kniedēt vismaz man šaubu nav. Nezinu, kā domā pārbaudītāji. Stiprība būs tāda pati. Labi, Titāniks nogrima. Bet ne jau tāpēc, ka bija kniedēts. Toreiz visi kuģi bija kniedēti. Un bija ok. Nu un es kā reiz gribu tādu hipsterīgu ieroču seifu... Kā dzelzceļa tilts.
Slēpts
14.08.2019. 16:20
izcirta un tag plūdi sākās? :D :D
Slēpts
14.08.2019. 16:28
Un ja nu es gribu seifam stikla durvis?
Ar fiskars cirvi var diezgan mierīgi saskaldīt 2,5mm stalj 3. Nemaz nerunājot garderobes skapīšu slēdzenēm vai eņģēm.
Bet, ja nopērku bruņustiklu, kuram nevar izšaut cauri ar pistoli? Man liekas, ka viņš ir vairāku 2,5mm metāla lokšņu ekvivalents...
Ja nu vienīgi par nevīžību un vieglprātīgu attieksmi, pret ko nevaru iebilst.
Tehniski viss ok un negodprātīgu nolūku arī nav bijis.
Daudz brīva laika. Var garlaicīgo forumu palasīt...
Slēpts
15.08.2019. 08:00
Glušaks- rūpnieciski ražots- tāds kuram ir izgatavotāja gravējums vai firmas zīme. Kamēr tu savā darbnīciņā virpo uzgriežņus, trubiņas un citus pričendāļus tev piesieties nevar, bet ja saliec to visu kopā un uzmontē stobra galā- tad ir ziepes.
Slēpts
15.08.2019. 08:12
rūpnieciski ražots, nav tikai firmas zīme iegravēta, tur ir sertifikāti utt un atbilstība noteiktiem standartiem, tas ir gan klusinātājiem, gan seifiem.
Pašbūvētajiem seifiem būtu jābūt vairāk aprakstītiem noteikumos, pagaidām ar >2.5mm var diezgan labi fantazēt un uzbūvēt pilnīgu mēslu, kas pēc noteiumiem atbildīs :D Bet tākā vēl neviens nav izcēlies un cerams neizcelsies, tad cerams nekas nemainīsies.
Administratīvo un tiesu resursu vērtīga izmantošana. Pieraksti apakšā “nepiekrītu” un sāksies ilgais ceļš kāpās.
Ko tas nozīmē? Piemēram par seifiem. Ja tam čalim, kurš viņus uzmetina pieder rūpnīca? Juridiska persona viņus ir ražojusi? Vai arī rūpniecisks var būt RVR rūpnīcā savulaik ražots metāla skapis, bet metālapstrādes entuziastam ar CNC iekārtu un svarku klētī var taču kaut piekārt birku “amatnieks”!
Labi. Seifi it kā daudz maz visiem pie vienas vietas, ja atbilst visiem tiem punktiem.
Bet glušaki? Piekabinās ieroču sastāvdaļu izgatavošanu?
Par to, ka var nemetināt, bet, piemēram, kniedēt vismaz man šaubu nav. Nezinu, kā domā pārbaudītāji. Stiprība būs tāda pati. Labi, Titāniks nogrima. Bet ne jau tāpēc, ka bija kniedēts. Toreiz visi kuģi bija kniedēti. Un bija ok. Nu un es kā reiz gribu tādu hipsterīgu ieroču seifu... Kā dzelzceļa tilts.
Ar fiskars cirvi var diezgan mierīgi saskaldīt 2,5mm stalj 3. Nemaz nerunājot garderobes skapīšu slēdzenēm vai eņģēm.
Bet, ja nopērku bruņustiklu, kuram nevar izšaut cauri ar pistoli? Man liekas, ka viņš ir vairāku 2,5mm metāla lokšņu ekvivalents...
Ja nu vienīgi par nevīžību un vieglprātīgu attieksmi, pret ko nevaru iebilst.
Tehniski viss ok un negodprātīgu nolūku arī nav bijis.
Daudz brīva laika. Var garlaicīgo forumu palasīt...
Pašbūvētajiem seifiem būtu jābūt vairāk aprakstītiem noteikumos, pagaidām ar >2.5mm var diezgan labi fantazēt un uzbūvēt pilnīgu mēslu, kas pēc noteiumiem atbildīs :D Bet tākā vēl neviens nav izcēlies un cerams neizcelsies, tad cerams nekas nemainīsies.