Tēmas nosaukums - oppā
Informācija
Šajā diskusijā piedalās 41 lietotāji. Komentāru skaits 4. Pēdējais viedoklis 21.09.2009. 23:00Līdzīgās tēmas
Ar medībām saistītās tēmasJuridiskie jautājumi

Andis
Pēdējo reizi manīts 2014-02-11 12:32
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mālpils
Medību stāžs: 10
14.09.2009. 11:32
Lai tie argumentē, kas to vāra, es izteicu savu repliku... Tā arī tika nosaukta!

Aivars
Pēdējo reizi manīts 2024-06-19 18:05
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Saldus , Druva,Zvārde
Medību stāžs: no tāļā 1989.gada
Aprīkojums: sauer, krieghoff,banelli,gruening&elmiger ,anschutz, ,blaser R8
Suņi: viens boksers
14.09.2009. 21:15
...apskatījos klipus par cūku medībām ,padomāju . satikties ar kādu vidēju Latvijas medību kolektīvu tām cūkām būtu vienkārši laimīgā diena.,DD.,arī ar mūsējo. tādās situācijās trāpīt pa zvēru labi ja var kādi 5-7 mednieki no mūsu 55-ciem. šaut mācīties mēs neiesim ,ar varu mūs nespiedīs ,tagad ir demokrātiskā pļurālisma laiks,D.,ja kaut cik mākam šaut tad mums pašapziņas netrūkst,ja nemākam tad savukārt pašapziņas ļoti pietrūkst atzīt savu nemācēšanu .

Aigars
Pēdējo reizi manīts 2025-11-17 00:22
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Mērsrags-Kuldīga
Medību stāžs: no1988 gada
Aprīkojums: pietiekošs,bet sapņu plintei vēl tiek krāts
Suņi: nav
Medību trofejas: 3
15.09.2009. 01:26
Cik saprotu,tad tā atkātotā šaušanas pārbaude,tomēr ir atlikta maliņā.Bet,ja arī tā nav,jo šai mūsu valstiņā vairs ne par ko nebrīnos,un lai gan esmu ar visām četrām par,katra šaušanas iemaņu uzlabošanu,es nekādi nevaru saprast kāda vella pēc jākuļās kādi 80km,gan jau kādam sanāk vēl lielāks gabals(un tas ir tikai uz vienu galu)uz kaut kādu tur sertificētu šautuvi kaut kāda uzrauga klātbūtnē jākārto ieskaite.Ar piečuku vai polšu diez vai tādai ekskursijai sanāks un arī pāris stundiņās viss neizskriesi.Ja jau esam tik neuzticami un neapzinīgi,mošk arī uz mežu ejot katram pie pakaļas uzraugu piestellēt un plinti rokās dot tikai kad medījums ieraudzīts un par to tokš ar var kādu latiņu noplēst.Kāda vella pēc kolektīva teritorijā,ja atļauj apstākļi,ja ir vecs drošs karjers vai kas tamlīdzīgs,nedrīkst patrenēties un izpildīt kaut vai paša kolektīva pieņemtu ieskaiti šaušanā,bet redz tā nedrīkst.Baigi interesanti,ko vēl tās mūsu gaišās galvas sadomās lai mums mirstīgajiem nebūtu tā dzīvīte tāda garlaicīga:):):)

Juris
Pēdējo reizi manīts 2011-04-03 22:30
Lietotāja statuss: Vērotājs
Atrašanās vieta: Brightona
Medību stāžs: born with a weapon
Aprīkojums: mauser k98 7.92x57mm
Suņi: wife's name Anita
Medību trofejas: 2
21.09.2009. 23:00
es piekritu vajaga eksamenu un vinu kartot sautuve un ar sautuves ieroci un municiju ta tas butu labak :) es domaju ka kads lobe sautuves dazas jo ka neka ta ir liela nauda piemeram 20,000 mednieku x 20 Ls ko = ???????????????????????????? var but tiesam kads gribeja lobet bet nesanaca un atmeta atpakal uz kadu laiku :) latvija viss par naudu ir iespejams :) :) :)