Pilnīgi piekrītu par šautuvju izveidi elementārā kārtībā katra kluba teritorijā!!!! Tas, ja kāds domā, ka es ko lobēju! ;)
Tāda attieksme kā te dažam labam dzen izmisumā, tāpēc arī rodās i tie nelaimes gadījumi, i necieņa pret medījumu, i necieņa vienam pret otru un medībām kopumā. Tāpēc arī gribās i likumu pārkāpt i vēl visu ko!!! :(
Tur jau tā štelle,ka par nelaimes gadījumu pieņemts uzskatīt tikai to,kur cietušais ir cilvēks.Ja kāds spētu saskaitīt visus ievainotos dzīvniekus,jo tā ir reālā nelaimes gadījumu statistika,par kuru diemžēl šeit komentos neviens pat pieminēt negrib,un kā dēļ ir jādara viss,lai šie neapjaušamie cipari būtu maksimāli minimāli!
Var jau pieminēt,nav no labajiem bet ir tīrs fakts,dzenot cūkas dzinēji gāja bez bals,skatos ruksis skrien,metu pie pleca,tēmeju un plaukt,izšauju dubletu un acu priekšā parādās dzinēji,nu lūk acis platas un domāju kas nu ira,ne cukas,bet kas cits man pat sirds izlēca no stresa,labi ka tā,jo biju pārkāpis gan šaušanu un arī dzinēji bija bez bals seciniet paši kā tas ir.Bet šaušanas eksi vajaga obligāti.
Kurš man pateiks kāds eksāmens palīdzēs mežā,ka tu stāvi uz masta un dzirdi briku braku.Nu tad nāk beidzot,bet pēkšņi viss apklust un cik tad ilgi var gaidīt plinti pie pleca piemetis.Un tas lopiņš parādās pavisam citā vietā.
Pēc manām domām jau tad arī visvairāk šaizes arī sataisa.
Juri man ar reiz tā bija, izšāvu, bet no krūmiem dzinējs izlien, šoks liels, vēlāk gan med. vadītājs nolasīja morāli, jo iet dzinējos un nekliedz. Tur ne eksi vajag, bet praksi uz bļaušanu dzinējos :)
Daudzi mednieki ja liek tad pa dzinēju iziet mastu,bet labi ja pāris riežu iesaucās,laikam jau balsi taupa vai arī
ja nevaru es šaut, tad jau es tev točna virsū neko neuzdzīšu.
Nu jā vadītājiem pašiem ir jādzen un arī jašauj ne tā Aigar.Ja nesaprot uz kuru pusi iet cūka un uz kuru pusi ir jādzen tad ne eksis ne arī šaušana nepalīdzēs.
Tāda attieksme kā te dažam labam dzen izmisumā, tāpēc arī rodās i tie nelaimes gadījumi, i necieņa pret medījumu, i necieņa vienam pret otru un medībām kopumā. Tāpēc arī gribās i likumu pārkāpt i vēl visu ko!!! :(
Pēc manām domām jau tad arī visvairāk šaizes arī sataisa.
ja nevaru es šaut, tad jau es tev točna virsū neko neuzdzīšu.