Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
20.03.2012. 16:20
Konservus mēģinājis esmu. Garšīgi! Bet par gatavošanu esmu dzirdējis, ka lielākoties gatavojot cepešus. Par trihinelozi gan ir taisnība, noteikti jāpārbauda!!!
Kakjene bija laba, bet kakjis nebija eedams,pretiiga piegarsha bija, pat sunju needa.
Slēpts
20.03.2012. 17:24
No nostāstiem esmu dzirdējis ka gulagā ēstas arī žurkas.Kārumniekiem iesaku iepazīties ar visiem tiem parazītiem ar kuriem ir piebāzta lūša gaļas karbonāde.
Ko tur cepties paskatieties ko ēd korejieši, visu kas kustās. Sākot ar kukaiņiem, ložņājošiem un peldošiem beidzot ar četrkājainiem. Pats lūsi nēesmu ēdis, bet kas mēģināja teica ļoti gards. Tik tiešām jāparbauda uz trihenolozi, jo slimo ļoti daudz šo īpatņu.
Juri ja sākt iedziļināties kas ar ko slimo ,tad jebkura medījuma gaļa satur parazītus, tikai termiski apstrādāta tā nav kaitīga. Tāpēc labāk konservi vai ļoti ilgi sautēt.
P.S. ja nešaubos tad tiešī ķīnā ēdot žurkas samazinās vīriešiem potence, un pagarina cilvēka dzīvi. Kā saka labu apetīti :)
Juri ja sākt iedziļināties kas ar ko slimo ,tad jebkura medījuma gaļa satur parazītus, tikai termiski apstrādāta tā nav kaitīga. Tāpēc labāk konservi vai ļoti ilgi sautēt.
P.S. ja nešaubos tad tiešī ķīnā ēdot žurkas samazinās vīriešiem potence, un pagarina cilvēka dzīvi. Kā saka labu apetīti :)