Šodien vārdadienu svin Milda, Karmena, Manfreds, rītdien - Valija, Ina, Ināra, Inārs
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - VW Amarok

Ar medībām saistītās tēmasTransports

Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
01.11.2012. 11:21
Jā piekritīšu Ernestam, tad jāpērk kopējais autiņš uz visiem. Vai kā mēs darām reizi gadā sasviežamies uz salona apkopi un miers mājās :)
Uģis
Uģis
Pēdējo reizi manīts 2023-07-18 12:57
Atrašanās vieta: Mežā
Medību stāžs: Pietiekami
Aprīkojums: Ir
Suņi: Patīk
01.11.2012. 11:26
Protams Edgar ir forši būt liekēdim...
Uģis
Uģis
01.11.2012. 11:27
Pa pusei edgar Tu esi sapratis laikam manu domu - kopējs autiņš - tiši tā...
Ernests
Ernests
Pēdējo reizi manīts 2018-08-12 15:28
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Krustakmens
Medību stāžs: kopš spēju aiziet līdz mežam
Aprīkojums: ir
Suņi: kaut kad būs
01.11.2012. 11:31
Tur jau tā lieta Māri, man arī savas Navaras paliek žēl, jo ko tik viņa nav redzējusi... tāpēc esmu jau aizrunājis Ņivu, un tad nu spidzināšu to, nevis savu ugunskrēslu... un jā, kolektīva auto arī ir smags jautājums, jo krīze darījusi savu un ar naudām pārsvarā visiem ir kā ir, eh...
Uģis
Uģis
01.11.2012. 11:31
Bet Amarok man patīk pēc skata arī Ford Ranger ir super... Un vispār pikaps ir auto konkrētam stilam ar bik labākām bezceļa spējām, kā parketniekam...
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2022-12-21 15:30
Atrašanās vieta: Liepājas raj.
Medību stāžs: No 1993g.
Aprīkojums: Benelli Comfort 12 kal.
Suņi: Latvijas Dzinējs brunčos, vārdā Gunta,
01.11.2012. 13:18
Jāā, jāā, galvenais lai auto ir stilīgs un foršs pec skata,
lai vārnas mežā redz un skauž, kāds pilsētas džeks ieradies ar plastmasas džipu, piemēram Amaroku.
Vienmēr būs veči, kam zem sava goda aizbraukt uz mežu ar Ņivu, minimums ar Lendkruīzeru.
Man te kaimiņos viens tāds - Jūs iedomājās - 1/3 no dzipa ir nohromēts!!!
Jo mazāks vīrelis, jo propircionāli mazāki arī viņa pārējie locekļi un lielāki kompleksi.
Kā to kompensēt? Ar lielu džipu.
Uģis
Uģis
01.11.2012. 13:29
Bet skauž jau tikai ar mazvērtības kompleksiem sirgstošajiem! Ja cilvēks ar savu dzīvi ir mierā tad viņam neinteresē citu dzīves...
Šeit atziņa...
Ja kāds Tavu māti nosauc sliktā vārdā un Tu par to apvainojies tad tu nezini, kas ir tava māte!!!
Lūidzīgi ir arī ar to skaudību... Cilvēki, kuri ir mierā paši ar sevi nenolaižas līdz zemei un nenoliek kādu tikai tāpēc, ka viņam ir kkas vairāk... Bet tas LV nedarbojas :)
Uģis
Uģis
01.11.2012. 13:31
Jā un maziem vīreļiem parasti nav lieli džipi, jo naudiņas nepietiek... Bet par napoleona sindromu Tev Uldi taisnība :D
Slēpts
01.11.2012. 13:37
ņivā vietas ir diviem cilvēkiem, ja uz medībām kopā brauc četri, tad mantas jāšņorē uz jumta. Nu un vēl tajā naglu kastē aizmugurē iekāpt nevar.
Kārlis
Pēdējo reizi manīts 2012-11-23 15:23
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Pārsvarā Latvija
Medību stāžs: pamatīgs
Aprīkojums: ir gan kāda berdanka, gan kramenīca, tāpat arī vairojamās glāzes ir uz tām
Suņi: kaimiņa
01.11.2012. 14:12
Kādu laiku atpakaļ fāterlandē uz lēģeru vārtiem bij uzraksts-jedem das sein (kas nedraudzējas ar vācu mēli-katram savs), tāpat arī medībās, katrs pats izvēlas, ar ko un kā braukt. Esmu daudz braucis gan ar krieviniekiem, sākot ar GAZ-69, gan ar lielu daļu pie mums sastopamo rietumu bobiku. Arī Unimogs un Volvo Laplanders patestēts.... Katram sava uts, citam dažas,ideālu vēl nav gadījies sastapt, bet, kā teica kāds mans gudrs paziņa-labāk s..dīgi braukt, nekā labi iet. Tāpat ar to pavešanu-citreiz divi kaimiņi brauc katrs ar savu auto, kāds, savukārt savāc arī 10 km attālo mednieku. Principā, ja jau dodies uz medībām, tad jārēķinās ar to, ko pats vari, nevis vienmēr jāpaļaujas uz to, ka gan jau kāds pavedīs, izvilks, nodīrās utt.,utt.. un tad nav ko apvainoties, ja nepaņem smalkajā bobikā vai neļauj tajā iekraut ruksi ar pāris trāpījumiem kuņģī.....nu kaut kā tā....