Tur jau tā lieta Māri, man arī savas Navaras paliek žēl, jo ko tik viņa nav redzējusi... tāpēc esmu jau aizrunājis Ņivu, un tad nu spidzināšu to, nevis savu ugunskrēslu... un jā, kolektīva auto arī ir smags jautājums, jo krīze darījusi savu un ar naudām pārsvarā visiem ir kā ir, eh...
Jāā, jāā, galvenais lai auto ir stilīgs un foršs pec skata,
lai vārnas mežā redz un skauž, kāds pilsētas džeks ieradies ar plastmasas džipu, piemēram Amaroku.
Vienmēr būs veči, kam zem sava goda aizbraukt uz mežu ar Ņivu, minimums ar Lendkruīzeru.
Man te kaimiņos viens tāds - Jūs iedomājās - 1/3 no dzipa ir nohromēts!!!
Jo mazāks vīrelis, jo propircionāli mazāki arī viņa pārējie locekļi un lielāki kompleksi.
Kā to kompensēt? Ar lielu džipu.
Bet skauž jau tikai ar mazvērtības kompleksiem sirgstošajiem! Ja cilvēks ar savu dzīvi ir mierā tad viņam neinteresē citu dzīves...
Šeit atziņa...
Ja kāds Tavu māti nosauc sliktā vārdā un Tu par to apvainojies tad tu nezini, kas ir tava māte!!!
Lūidzīgi ir arī ar to skaudību... Cilvēki, kuri ir mierā paši ar sevi nenolaižas līdz zemei un nenoliek kādu tikai tāpēc, ka viņam ir kkas vairāk... Bet tas LV nedarbojas :)
Aprīkojums: ir gan kāda berdanka, gan kramenīca, tāpat arī vairojamās glāzes ir uz tām
Suņi: kaimiņa
01.11.2012. 14:12
Kādu laiku atpakaļ fāterlandē uz lēģeru vārtiem bij uzraksts-jedem das sein (kas nedraudzējas ar vācu mēli-katram savs), tāpat arī medībās, katrs pats izvēlas, ar ko un kā braukt. Esmu daudz braucis gan ar krieviniekiem, sākot ar GAZ-69, gan ar lielu daļu pie mums sastopamo rietumu bobiku. Arī Unimogs un Volvo Laplanders patestēts.... Katram sava uts, citam dažas,ideālu vēl nav gadījies sastapt, bet, kā teica kāds mans gudrs paziņa-labāk s..dīgi braukt, nekā labi iet. Tāpat ar to pavešanu-citreiz divi kaimiņi brauc katrs ar savu auto, kāds, savukārt savāc arī 10 km attālo mednieku. Principā, ja jau dodies uz medībām, tad jārēķinās ar to, ko pats vari, nevis vienmēr jāpaļaujas uz to, ka gan jau kāds pavedīs, izvilks, nodīrās utt.,utt.. un tad nav ko apvainoties, ja nepaņem smalkajā bobikā vai neļauj tajā iekraut ruksi ar pāris trāpījumiem kuņģī.....nu kaut kā tā....
lai vārnas mežā redz un skauž, kāds pilsētas džeks ieradies ar plastmasas džipu, piemēram Amaroku.
Vienmēr būs veči, kam zem sava goda aizbraukt uz mežu ar Ņivu, minimums ar Lendkruīzeru.
Man te kaimiņos viens tāds - Jūs iedomājās - 1/3 no dzipa ir nohromēts!!!
Jo mazāks vīrelis, jo propircionāli mazāki arī viņa pārējie locekļi un lielāki kompleksi.
Kā to kompensēt? Ar lielu džipu.
Šeit atziņa...
Ja kāds Tavu māti nosauc sliktā vārdā un Tu par to apvainojies tad tu nezini, kas ir tava māte!!!
Lūidzīgi ir arī ar to skaudību... Cilvēki, kuri ir mierā paši ar sevi nenolaižas līdz zemei un nenoliek kādu tikai tāpēc, ka viņam ir kkas vairāk... Bet tas LV nedarbojas :)