Šodien vārdadienu svin Artis, Artūrs, rītdien - Madis, Alberts
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - VW Amarok

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 48 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 04.01.2013. 10:59
Ar medībām saistītās tēmasTransports

Slēpts
01.11.2012. 08:18
te būs kautkas, kur ir vismaz vairāk vietas medniekiem un cik var noprast pēc traktora arī būs jāiet tālu
[youtube::42P93B_GzGA]
Aigars
Aigars
Pēdējo reizi manīts 2025-06-27 06:19
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: M/K"Klīves Mednieks"
Atrašanās vieta: Latvijas vidiene.
Medību stāžs: Kopš 1992.g.
Aprīkojums: МЦ 21-12 , Merkel 12cal,Remington 11-87 12 cal,Tikka M695STD 30-06,Sauer 90 300Win Mag
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
01.11.2012. 08:42
Ģirt-šitie visi(tāda veida VOLVO,UNIMOGI UN LĪDZĪGIE)ir ļoooti dārgi.Amoroks NORMĀLĀ komplektācijā pa 25-30EIRO NAUDIŅĀM, būs dieva dāvana, salīdzinot ar šo aparātu cenu ....ja nu vienīgi ir iespēja tikt klāt, kādas draudzīgas valsts armijas NZ krājumiem.
Slēpts
01.11.2012. 08:44
Ja nemaldos VOLVO c303 cena bija ~5000-7000 Ls ar jaunu MB dīzeļdzinēju kurš tērējot uz 10 L/100km.. ar visu tehnisko..
bet tas bija pāris gadus atpakaļ...
un lūk ideāls sapņu auto medībām no Zviedru armijas rezervēm.. par pieņemamu cenu.. un lētāk kā jauna Ņiva
http://www.auto24.lv/lietoti/v...
Juris
Pēdējo reizi manīts 2013-04-11 08:35
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mežā. Jau ceturto gadu desmitu.
Medību stāžs: 18
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
01.11.2012. 09:07
Bet lai aizbrauktu (Latvijā) līdz medību objektam diez vai ir vajadzīgs Amaroks, nu nav tie ceļi nemaz tik dramatiski.

Ar skumjām atceros tos senos labos laikus, kad uz medībām viss kolektīvs kopā brauca ar LAZu ... Tais laikos reti kuram budzim bija savs zapars, moskičs vai žiksis. Kur varēja, tur piebrauca, kur nevarēja, tur mugursoomu plecos un uz mastu čīboja kājām. Medījumu vilka paši, reizēm kilometru un tālāk. Medījums zem grīdas bagāžniekā vai mežziņa 452-rajā. Un atpakaļ no medībām arī visi tāpat iekš autobusa un ar dziesmu uz mājām. :)
Aigars
Aigars
Pēdējo reizi manīts 2025-06-27 06:19
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: M/K"Klīves Mednieks"
Atrašanās vieta: Latvijas vidiene.
Medību stāžs: Kopš 1992.g.
Aprīkojums: МЦ 21-12 , Merkel 12cal,Remington 11-87 12 cal,Tikka M695STD 30-06,Sauer 90 300Win Mag
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
01.11.2012. 09:14
Jāāā,Juri, bija laiki....velns, cik tagad maksā LAZ ss ???
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
01.11.2012. 09:59
Piekrītu Jānim
Pie mums ar atrbauc krutie ar džipiem un kad tiek nomedīts kaut kas nekad dzīvē neliks to savā auto, liek parasti vieglās auto īpašnieki ar universāli, bijām pacēluši skandālu savā starpā par to ka nafig tad džipi šie te vajadzīgi.
Jo dzinējus parasti izvadā busiņš, braukt uz tādām nepārbraucamām vietām atsakās, izvilkt medījumu atsakās, brauc tikai tur kur viegla'viegli pārvar, tad nafig tādi džipisti vajadzīgi. Pie mums ar divi tādi ir. Viens pēdejā laikā ar kaut ko sāka darīt, bet otrs ne vella, tad celsim jautājumu lai stāv stāvlaukumā, bet brauks tas kurš tiešām izvilks iekraus un aizvedīs. Vedīs uz mastu suņus un dzinējus.
Tiešām tie laiki kad nebija to autiņu tik daudz un uz medībām katrs atbrauca kā varēja, vēlāk furgons ar apkurināmo buržujku, dziesmas, jautrība, kolektīva izjūtas. Bet tagad tiešām katrs vēlas parādīt ka viņš ir tas krutākais.
Manis pēc var braukt uz medībām kaut vai ar pēdejā gada pašu dārgāko autiņu, bet pēc noteikuma, ja nolēmi braukt medībās pa mastiem tad arī jādara viss lai medības būtu kā svētki, bet nevies es tur nebraukšu es tos nevedīšu, jo spalva dubļi. Tad labāk noliec mašīnu Rīgas motormuzejā, tur paldies pateiks par tādu dāvanu :)
Visu cieņu tiem kas tiešām ir labu auto īpašnieki un nebaidās līst tur kur lien un velk pēc pirmās iespējas, iekrauj iekšā, aizved dzinējus ar suņiem uz mastu, bet nevis tīrelīši.
Tiešām tad labākais variants ja vari atļauties tādu autiņu nopirkt, tad braukt uz medību mājām ar kruto autiņu, bet uz medībām tad pērc to pašu buhanku un močī pa laukiem :)
Uģis
Uģis
Pēdējo reizi manīts 2023-07-18 12:57
Atrašanās vieta: Mežā
Medību stāžs: Pietiekami
Aprīkojums: Ir
Suņi: Patīk
01.11.2012. 10:01
Sapratu! Ar Amarok nedrīkst uz medībām bbraukt vairāku iemeslu dēļ:
1. Nostaļģija pēc PSRS laikiem, kad visi brauza uz mežu ar Urāl-Būdu - kopā jautrāk...
2. Neviens negrib no purva vai cirsmas vilkt alni pats, bet gan ar Ņivu vai Bobi, lai gan vēl neko tamlīdzīgu neesmu pie dzīvojis, bet šeit runā, ka var - OK!!!
3. Visi vienmēr kā nenormāli mauc pāri sasalušiem sniega vaļņiem un taisa trophy reidu medībās, lai gan arī līdz šim neko tādu redzējis neesmu - varbūt uz plato galu :o
4. Vienkārši tāpēc, ka citiem tāda nav un nav ko zīmēties - skaidrs :D
Uģis
Uģis
01.11.2012. 10:07
Edgar - es ar Tevi ar visu alni pasūtītu 2 mājas tālāk, jo Tu to džipu nepirki un neteiksi ko ar to darīt vai cik tālu braukt... Lūdzu tāpēc ir kolektīvs ar kolektīva kasi, ja vajag ar ko vilkt lai visi sametās un nopērk...
Kāpēc kādam ar 40k vērto G vajag vilkt tavu sūda lopu? Tu man pasaki? Tāpēc ir kolektīvs nevis viens muļķis ar džipu, kurš tagad par savu naudu to pirks, taisīs un visi viņu tikai drātēs...
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
01.11.2012. 10:08
Uģi!
Kā jau minēju manis pēc kaut vai ar GL mersedesu močī uz medībām ,tikai lūdzu nevajag raudāk ka man autiņš jauns es nevedīšu tos, nelīdīšu tur, nevilkšu to, bet stāvēšu ceļa malā un gaidīsū kad atradīsies kāds stulbenis kas to izdarīs manā vietā. Ja to visu dari tad cepuri nost, ja esi viens no tiem kas čīks un stāv ceļa malā tad sorry man vairs nav ko teikt.Un šeit nav runa par to kuram tas autiņš ir dārgāks vai kurš var to aļtauties vai nevar, bet gan tieši ko ar to dari medībās, vai brauc tikai tur kur brauc vieglās vai arī piedalies medībās no A līdz Z.
Uģis
Uģis
01.11.2012. 10:12
Sapratu man ir jābrauc ar "sūdu", lai izvestu no meža Edgara alni - OK!!! Visiem skaidrs... :D Kolektīvs ir kolektīvs un ja kaut ko vajag vest vai vilkt vajag kolektīva autiņu, kuru visi ir nopirkuši un par kuru visi maksā - pierāpoja? Un tieši šādu umņiku pēc, kuri iedomājas, ka krāmēs manā džipā visu pēc kārtas man džipa nav, bet ir parasts variants, kurā to, ko vajag man es arī iekrauju!!!