Šodien vārdadienu svin Artis, Artūrs, rītdien - Madis, Alberts
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - VW Amarok

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 48 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 04.01.2013. 10:59
Ar medībām saistītās tēmasTransports

Vilnis
Vilnis
Pēdējo reizi manīts 2018-12-16 20:56
Lietotāja statuss: Lietotājs
Medību stāžs: 11
Medību trofejas: 4
01.11.2012. 10:12
Normālā kolektīvā visi var darīt visu - ja vajag. Vest dzinējus, suņus utt. Neatkarīgi ar kādu mašīnu ir atbraucis. Vai ar Niva, vai VW Amorok. Ja jums tā nav, tad vaina ir cilvēkos, nevis mašīnās. Ja runa ir par dzīvnieku izvilkšanu no meža, tad kvadracikls izdarīs visu, ko vajag. Ja runa ir par tālāku transportēšanu, tad ir arī piekabes. Ja Amarokam uzstāda priekšā vinšu, tad ir gan komforts braucot, gan brauc arī dubļos...
Māris
Pēdējo reizi manīts 2025-10-14 20:29
Lietotāja statuss: Eksperts
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: 30
Aprīkojums: Labs.
Suņi: Ir
01.11.2012. 10:26
atrbauc krutie ar džipiem un kad tiek nomedīts kaut kas nekad dzīvē neliks to savā auto, liek parasti vieglās auto īpašnieki ar universāli

Ceru, ka piekritīsiet, ka ne jau mašīna ir slikta,bet blīve, kas ir pie mašīnas stūres.
Diemžēl liela daļa mednieku ir par slinkiem, lai uz mašīnas sēdekļa uzsviestu kādu vecu segu un uz grīdas uzliktu vannīti, lai pavestu slapju dzinēju vai suni. Bet dzinējs un suns taču strādā priekš iepriekš pieminētā kundziņa. Un nevajag apgalvot, ka tā izturas tikai dārgu mašīnu īpašnieki...:)
Mani suņi, ja pats neesmu bijis klāt, ir vesti arī uz dārga džipa sēdekļa... Problēma ir cilvēkos, nevis mašīnā vai naudas maka biezumā.
Slēpts
01.11.2012. 10:32
A piekabi kolektīvs nevar nopirkt, lai nebūtu pa bagažniekiem zvēri jāvazā?
Uģis
Uģis
Pēdējo reizi manīts 2023-07-18 12:57
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Mežā
Medību stāžs: Pietiekami
Aprīkojums: Ir
Suņi: Patīk
01.11.2012. 10:36
Viss tas Māri ir skaisti, bet ja visu laiku Tev ir jātīra autiņš pēc medībām dēļ šādiem itkā normāliem pasākumiem, kā kādu atvest vai izvest, tad vienā momentā piegriežas, jo ar gadiem Tu sāc saprast, ka esi viens no retajiem, kurš brauc uz mežu ar savu auto, jo citi tos nez kapēc grib atstāt pie medniekmājas - aizbildinoties vienmēr, ka nav degvielas vai ka nav ko braukt ar 10 mašīnām utt. Un tad Tu sāc tādus gudriniekus sūtīt tālāk un teikt "nopērc tu un tad braucam ar Tevi", bet tad ir šie mūžīgie teksti par sliktiem cilvēkiem, bet par reāliem izmantotājiem visiem piekāst...
Māris
Pēdējo reizi manīts 2025-10-14 20:29
Lietotāja statuss: Eksperts
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: 30
Aprīkojums: Labs.
Suņi: Ir
01.11.2012. 10:49
Uģi, ka jau tiku teicis, sava Hiluxa savešanai kārtībā, katru nedēļu tērēju vismaz pāris stundas. Piektdienas vakarā visus sēdekļus nosedzu ar speciāli medībām šūtiem pārvalkiem, vietās, kur sēž suņi ieklāju papildus segas, uz grīdas ieklāju paklājiņus. Svētdienas vakaros tas viss jāizvāc, veļasmašīnā jāizmazgā, jāizžāvē. Vēl, protams, mašīna ir jāizsūc ar putekļusūcēju un jāizžāvā kā arī jānomazgā dubļi. Tas tāds iknedēļas rituāls..... :))) Protams, ja man ar suņiem ir jāiet vairāki kilometri līdz mašīnai, tādēļ ka kādam citam medniekam ir smuka, tīra mašīna, tad paliek šķērmi ap dūšu, jo ir dienas, kad esmu nostaigājis 10-20 km... Bet cenšos par to nedomāt.... ;)
Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2017-09-27 19:30
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Skrundas puse
Medību stāžs: Kopš 2009.gada
Aprīkojums: Tikka T3 Hunter 308 win., FinnClassic 12/76
Suņi: Inkija, Bavārijas asinspēdu dzinējsuns
Medību trofejas: 11
01.11.2012. 11:08
Māri Medniek- rādās , ka iepriekšējā sarakstē esam stipri vien nesapratušies , jo lasot tavus pēdējos komentārus', kuros tu runā par attieksmi , škiet ka nav ko piebilst un atliek tikai piekrist , ka attieksmes lietās nav nozīmes , kādā ciparā ir tas auto , tieši tā visu nosaka blīve starp stūri un sēdekli , tā kā ,ja tev naviebildumu, to kara cirvi mēs varētu norakt dziļāk.Ja komentāros esmu šāvis pāri strīpai sorry, tas neija mērķis.Bet no izmaksu viedokļa vienalga palikšu pie sava uz medībām braucu ar komfortu, medībās braucu ar tanku , protams neuzspiežu savu viedokli.
Ernests
Ernests
Pēdējo reizi manīts 2018-08-12 15:28
Atrašanās vieta: Krustakmens
Medību stāžs: kopš spēju aiziet līdz mežam
Aprīkojums: ir
Suņi: kaut kad būs
01.11.2012. 11:10
Es tomēr vairāk gribu piekrist Uģim. Es gan pagaidām vēl visur braukāju un visus vadāju, bet sāku domāt, vai man to patiešām vajag. Kad ir jābrauc, pasažieru netrūkst, bet kad jāremontē, braucēji kaut kur izklīst un par to neviens neko negib dzirdēt. Un šeit ir tas stāsts, ka, kāpēc izvēloties sev pirkt mašīnu es esmu padomājis par to, lai man tas kalpotu arī manam hobijam, bet citi to nedara un izmanto kolēģu mašīnas. Neesmu manījis arī to, ka pēc medībām kāds noliktu kaut latu par degvielu, vai auto tīrīšanu... un Māri, Tu noteikti esi foršs džeks un kolektīvā Tu esi lielā cieņā (tāpat kā, droši vien, es), bet tas galīgi nav pareizi, un teikt Uģim, ka viņš ir baigais knīpizeris īsti nav pamata... Un tāpēc vienīgais risinājums ir par biedru naudu pirkts auto, tad vismaz visi zinās kur paliek nauda...
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
01.11.2012. 11:16
Piekrītu Mārim :)
Tad Uģi ar pamet autiņu pie medniekmājas un būs miers.
Pasaki a kāpēc tad citiem vajag to darīt bet tu būsi tās lielais kundziņš kas to nedarīs. Tāpēc arī rodas kolektīvā nesaskaņas.
Ja tev ir džipiņš ar piekabi kāpēc nevar tajā piekabē aizvest uz numuru dzinējus un tajā iekraut to pašu nomedīto alni, bet vēlāk ar ūdeni noskalot to!
Tāpēc saku lai vadāt savu pēcpusi un vairs nevienu neņemt tad nafig vēlreiz tāds autiņs medībām ir vajadzīgs :(
Ja pasts par savu benžu braukā, tad manis pēc, bet ja vēl kolektīvs sasviedās, paņēma kā visi vienādu summu un vēl atsakās vadāt, vilkt tad lai stāv pie medniekmājas. Džipi un 4x4 ir domāti darbam, nevis tikai pakaļas vizināšanai :(
Zinu vienu trako mednieku tas reizi 4 gados maina jauno autiņu un kaut autiņš ir jauns viņš tiešām to ar visu atdevi izmanto medībām, brauc kur var, velk ko var, ved dzinējus ar suņiem un nekad nebija nekādu pretenziju kaut autiņš ir 2011 gada. Piekabi noskalo, salonu izsūc un pēc medību sezonas beigām to aizved uz servisu pilnīgi izmazgāt un miers mājās Tā lūk jābūt, bet nevis ar džipu piebrauc pie ceļa malas, noliek to un ne vienu ne ved, ne paņem neko :(
Tiešām ne autiņš te vainīgs bet blīve starp sēdekli un stūri!
Ernests
Ernests
Pēdējo reizi manīts 2018-08-12 15:28
Atrašanās vieta: Krustakmens
Medību stāžs: kopš spēju aiziet līdz mežam
Aprīkojums: ir
Suņi: kaut kad būs
01.11.2012. 11:18
Ak jā, vēl gribēju dažus vārdus par to reklāmrakstu, dēļ kā te viss ir sācies... Ļoti krīt acīs, ka autors ir piesolījis salona pārdevējam cildināt šo auto mednieku vidū, lai tikai tiktu na haļavu pabraukt un pēc tam ar to padižoties, jo reāla testa nav bijis, tāda pamāžošanās, jo kurā gan salonā, pie tam bez pazīšanās, var paņemt auto uz testiem nedēļas nogalē? Tad jau vajadzētu būt amatam rokā, jo paskat, cauru gadu piebraukājot pie daudzajiem dīleriem transporta problēma uz sezonu principā ir atrisināta... par Amaroku runājot, izmantošu iespēju un paklusēšu.
Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2017-09-27 19:30
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Skrundas puse
Medību stāžs: Kopš 2009.gada
Aprīkojums: Tikka T3 Hunter 308 win., FinnClassic 12/76
Suņi: Inkija, Bavārijas asinspēdu dzinējsuns
Medību trofejas: 11
01.11.2012. 11:21
Ernest pilnīgi piekrītu , ka daudzi cenšas izbraukt uz foršo džeku puses un tur pat nav svarīgi kāds ir tavs auto , jo šie gudrinieki tiešām izmantos džekus ar HILUXiem , kā arī džekus ar Nivām.Tādēļ funktieris par kolektīva uzturētu auto, kā jau teica Uģis ir dikti labs.Bet tas jau ir cits stāsts.