Šodien vārdadienu svin Artis, Artūrs, rītdien - Madis, Alberts
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - VW Amarok

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 48 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 04.01.2013. 10:59
Ar medībām saistītās tēmasTransports

Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2023-05-30 10:08
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
01.11.2012. 16:10
Man prieks,ka mūsu kolektīvā nav sūda brāļu,.......un ja manā autiņā iemet kuņģī sašautu sivēnu vai buku un piecūko grīdu un paklājus,tad tikai es pats un vienīgi es esmu vainīgs par to,ka neesmu ieklājis plēvi vai neesmu paņēmis līdzi plastmasas vanni.Un ja manā autiņā tiek ieskapēti suņi,tad tas ir tikai normāli,jo es braucu uz medībām.Tas ir tikpat elementāri,kā tas,ka katram medniekam ir jābūt līdzi nazim un auklai ar ko vilkt ārā medījumu.Tā sanāca,ka vinreiz uz medībām aizbraucu ar kemperi un uz mastu bija jāved dzinēji un suņi,un neko sliktu tajā apstāklī nesaskatu,jo esmu mednieks un tā bija tāda medību situācija.Atvainojos par novirzīšnos no tēmas.
Kārlis
Kārlis
Pēdējo reizi manīts 2018-06-15 16:54
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: LV
Medību stāžs: 20
Aprīkojums: Ir
Suņi: Nav
Medību trofejas: 3
01.11.2012. 16:53
Ernest, neticēsi, bet neko neesmu apsolījis ne molleram, ne pašam pārdevējam. Man tiešām patika auto... Un ja nemāk runāt, tad arī sarunāt neko nevar...
Bet vispār tiešām skumji lasīt, ka Jūsu kolektīvos ir tādas cīņas starp medniekiem... Es neesmu redzējis šādas problēmas kā te apspēlē - nebrauc pakaļ dzinējiem, suņiem vai medijumam jo auto pa krutu... liekas, ka problēma ir vairāk Jūsu attiecībās ar sava kolektīva biedriem...
Ernests
Ernests
Pēdējo reizi manīts 2018-08-12 15:28
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Krustakmens
Medību stāžs: kopš spēju aiziet līdz mežam
Aprīkojums: ir
Suņi: kaut kad būs
01.11.2012. 20:05
Par to, ka Tev, Kārli, patika es tiešām nešaubos ne mirkli, jo kuram gan nepatiktu pabraukt ar jaunu auto, ja vien tā nav kāda maza "žagaru kaudze" kurā pat kāpt iekšā negribās, es vairāk runāju par to, ka tad jau Tev transports brīvdienām ir nodrošināts cauru gadu (skatīt manus iepriekšējos komentārus) ja jau Tu visu spēj sarunāt...
Cīņas starp medniekiem nav, bet tā ir reāla situācija, vienmēr kāds ir gatavs uzsēsties uz kakla, un kāds, kas to otru stiepj, par dzinējiem nav runa, domāju, ka nekur dzinēji netiek pamesti, tā ka par šo spriedelējumi pilnīgi lieki
Bruno
Bruno
Pēdējo reizi manīts 2023-08-31 22:01
Atrašanās vieta: Inčukalns - Zlēkas
Medību stāžs: sen
Aprīkojums: loks un bultas
01.11.2012. 23:07
Es, kā štata dzinējs, varu pastāstīt par "autopederastiem" - tie ir tādi svētdienas mednieki, kuriem pašiem nav suņu, un kuri labprāt tikai šautu, bet neko citu nedarītu. Tādi sastopami gandrīz katrā kolektīvā, tas nav atkarīgs no gaisotnes kolektīvā, bet gan konkrētā tipa. Man ir gadījušies dažādi auto, arī no pavisam dārgā gala, bet nekad neesmu iebildis vai uztraucies par netīru salonu - par to uztraucas automazgātuve. Bija gadījums, kad uz gaišiem ādas sēdekļiem, šņabi dzerot, zem dibena tika izkausēta šokolādes tāfelīte, tad gan es lamājos, bet tas notika mājupceļā uz Rīgu.
Slēpts
02.11.2012. 08:19
nu ir jau tādi, kas pat zābakus nevar nokratīt pirms iekāpj autiņā un suni pa taisno uz benķiem, lai gan var arī turēt suni pie kājām. Par cik man pašam ir suns, tad savā autiņā suns sēž beņķi :) bet cita autiņos suni cenšos nelaist uz beņķa, bet lai sēž zemē. Ir arī jārespektē cita cilvēka manta un nevar uzvesties kā ar savējo
Māris
Pēdējo reizi manīts 2025-10-14 20:29
Lietotāja statuss: Eksperts
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: 30
Aprīkojums: Labs.
Suņi: Ir
02.11.2012. 08:40
Māri Pauliņ,
Vakardien, 11:08
Māri Medniek- rādās , ka iepriekšējā sarakstē esam stipri vien nesapratušies

Nekas, viss ir kārtībā. :)
Vēl par autiņa sagatavošanu medībām.... Katram kolektīvo medību dalībniekam sava mašīna pirms medībām būtu, kaut minimāli, bet jāsagatavo, lai varētu medību laikā pārvest gan dzinējus, gan, ja tas ir vajadzīgs, suņus. Jebkurā mājā taču atradīsies kāda veca sega, ko uzklāt uz sēdekļa. Ja kādam tas ir apgrūtinoši, tad vajadzētu pievērsties individuālajām medībām.
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2026-04-25 20:36
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
02.11.2012. 08:45
Cīņas starp medniekiem nav, bet tā ir reāla situācija, vienmēr kāds ir gatavs uzsēsties uz kakla, un kāds, kas to otru stiepj, par dzinējiem nav runa, domāju, ka nekur dzinēji netiek pamesti, tā ka par šo spriedelējumi pilnīgi lieki

Jebkurā sabiedrībā segregācija ir automātiski, gēnu līmenī, ieprogrammēta!
Youtube video
28.10.2012. 23:43
Исследователь лаборатории биологического поведения университета Нанси Дидье Дезор в 1989 году провел такой опыт ученые оборудовали клетку с единственным выходом, туннелем, проходящим под водой в небольшом бассейне. Невозможно подняться на поверхность, она закрыта крышкой. Таким образом, крысы должны плыть, задержав дыхание, чтобы пересечь бассейн и добраться до пищи в расположенной на другом его конце кормушке с зернами.
Вначале все крысы пробуют плавать. Но мало помалу они распределяют между собой роли. В клетках с шестью крысами спонтанно появляются две крысы эксплуататора, две эксплуатируемых, одна автономная и одна крыса — козел отпущения.
Эксплуатируемые плывут за зернами, а эксплуататоры отнимают их добычу. Когда эксплуататоры наедятся, эксплуатируемым разрешается поесть самим. Автоном сам плывет за зернами и жестоко дерется за право самому их и съесть. Что до козла отпущения, который не способен ни сам плыть за пищей, ни терроризировать других, то у него нет другого выбора, как подбирать оставшиеся крошки.
Все крысы мучают козла отпущения и все эксплуататоры бьют эксплуатируемых, без сомнения, для того, чтобы напомнить каждому его роль. Но самым волнующим является то, что, если поместить всех эксплуататоров в одну клетку, они будут драться всю ночь, а наутро снова появятся: два эксплуататора, два эксплуатируемых, автоном и козел отпущения.
То же самое произойдет, если собрать вместе эксплуатируемых, автономов или козлов отпущения. Во всех случаях это распределение берет верх.
Экспериментатор увеличил число крыс до нескольких сот в одной клетке. Длинная ночная битва. Наутро появился класс суперэксплуататоров, создавших несколько подчиненных себе слоев, чтобы властвовать, еще меньше утруждая себя. Им даже не нужно было больше терроризировать эксплуатируемых, это делали за них другие. Еще сюрприз: на другом конце козлы отпущения были еще больше замучены. В качестве назидания троих из них разорвали на куски и повесили на решетке клетки.
Ученые из Нанси пошли еще дальше в своих исследованиях. Они вскрыли черепа подопытных крыс и препарировали их мозги. Они обнаружили, что больше всего молекул стресса было не у козлов отпущения или эксплуатируемых, а именно у эксплуататоров, которые боялись потерять свой статус привилегированных и быть вынужденными самим плавать за пищей
Kārlis
Kārlis
02.11.2012. 09:10
Ernest, nu tik dāsni gan viņi nav :D
Ernests
Ernests
Pēdējo reizi manīts 2018-08-12 15:28
Atrašanās vieta: Krustakmens
Medību stāžs: kopš spēju aiziet līdz mežam
Aprīkojums: ir
Suņi: kaut kad būs
02.11.2012. 09:57
Kārli, bet Tu taču pats teici ka visu var sarunāt, tikai esot jāmāk runāt...
Esmu pats nostrādājis autosalonā ilgus gadus, atskaitot čomus un klientus ar kuriem jānolīdzina kādas problēmas šādas automašīnas netiek dotas!
Kārlis
Kārlis
02.11.2012. 10:29
Ernest, visam jau ir robežas - šo auto sarunāju uz 2 reizēm, Hilux no Wess uz vienu - no auto industrijas esmu patālu un paziņu man VW arī nav (tikko atskārtu, ka ir gan, bet netika izmantotas) :) Hilux gan dabūju drusku ar pazīšanās palīdzību :) Bet VW izdevās sarunāt, jo Moller grib pozicionēt to kā labu alternatīvu Hilux un L200 un mednieki ir viens no viņu interešu lokiem... Ideju par to, ka no viņiem var dabūt šādu darījumu piespēlēja kaimiņš - viņam ir līdzīgs darījums sakarā ar mežinieku pasākumiem. No VW teiktā - auto labāk sevi pārdod pasākumos un testos kā salonā :) Respektīvi satikās 2 interešu grupas pareizā laikā un vietā. Un šis mans raksts nebija ne sarunāts ar VW ne arī prasīts no viņiem. Es varu būt tikai pateicīgs Mollerim par šādu iespēju!
Tagad gribētos vēl izmēģināt jauno Fordu... :)