Ok.., bet man jau arī bija Ultimate... Gan oriģinālās, gan tās, ko pasūtīju papildus...
Jāpamēģina cits tirgotājs... Iepējams, ka šis Energizer nav Energizer at all :)))
p.s.
Pirku šeit: http://www.liveshop.lv/index.p...
Applied Ballistics viedoklis par baterijām:
"When using a Kestrel Wind Meter, you need to avoid Energizer Lithium Advanced Batteries. The only batteries we recommend are Ultimate Lithium Batteries. The reason being is that the Ultimate Lithiums have a lower magnetic signature. The Advanced Lithium have a high enough magnetic signature that they interfere with the Compass Calibration, and can cause errors."
Kestrels tieši "iesaka" šīs Energizer Lithium...
Duracell Alkaline arī negāja. Bija (un ir:) doma pamēģināt tieši SANYO... No pieredzes citos gadžetos - viens no labākajiem brendiem..
Es biju uz laiku no čoma 4500 kestreli ar kompasu paņēmis. Tur ne kura katra baterija derēja, atteicās kalibrēties. Kestrelis pats kā pēdējo variantu iesaka tās baterijas pagrozīt.
Man Vektoram Vektronix pats īpaši piekodina - viens noteikts sanyo bateriju tips un nekā savādāk. Jūtu, dēl tā bateriju magnētisma man arī būs jāšanās.
Kompass sitās nost... Rādīja precīzi uz otru pusi :)
Nokalibrēju tur pat (Šauļu šautuve) uz vietas.. pārbaudu.. viss pareizi. Aizeju uz "ugunslīniju" t.i. pēc 30 min - atkal rāda otrādi :)
Tas plastmasas puļķis starp baterijām ir; baterijas Energizer Lithium...
Beigās radās iespaids, ka tas ir jūtīgs uz t*/mitruma maiņu. Pirms kalibrācijas jāpatur vismaz 30 min lauka apstākļos. Tā nopietni pārbaudījis vēl neesmu.
Bez visa cita - mēdza vienkārši izslēgties.. vai sērijas laikā izmest msg "please recalibrate compass" :)
p.s.
Istabā strādā perfekti :)
Anrij, laipni lūgti klubiņā :)
Cerams, ka Tev paveiksies un nebūs kā man "jādejo ap ugunskuru" ar to Litza Kastroli, lai tas sāktu korekti strādāt...:))))
Kaspar, es izlīdzos ar gaiseni- attiecīgi mazāka distance un mērķa lielums nodrošina to pašu ko šaušana 200...300m arī izcenojumi daudz mazāki. Pa laikam, protams noder arī izšaut "pa īstam" šautuvē kaut vai optikas kontrolei. Medībās šauju ar bezsvina munīciju, arī 220m nekādu dižo bojājumu medījumam nav, ja zvērs vēl iet, tad ne tālu. Attālumu var arī noteikt pēc LGIA kartes- vismaz precīzāk nekā uz aci būs ;)
Varbūt kādam no topošajiem vai esošajiem tālšāvējiem ir aktuāli. Sakarā ar apgreidu tirgoju nost savu Kestrel 4000 rokas meteo staciju.Sludinājumos ieliku.
Konkrētā eksemplāra bilde: https://www.dropbox.com/s/5jpd...
Vertikālā komponente no tira Koreolisa vai precizāk Eötvös efekta uz 1000 yardiem nav tik liela. Viena pati tā ir ap 10cm, ja ņem 185 hibrīdu ar FTR cienīgu ātrumu. Ķonkrētajā piemērā pirmajā šāvumā bija sānvējš no kreisās uz labo apmēram 2-2.5 m/s. Pēc mirāžas leņķa un iepakojuma papīra maliņas var to var pateikt. Tas lodi paspieda vēl ap 10cm uz leju. Attiecīgi pretējā virzienā pacēla pa 10cm uz augšu.Otrais šāvums bija pēc kāda laika, gaiss sasila vēl vairāk, un mirāža tēmējuma punktu nebūtiski, bet pacēla vēl augstāk, nerunājot par šaušanu saule priekšā-saule aizmugurē. Pieļauju, ka patronas uz galda arī uzsila nonākot saules pusē :) Paviršs tests. Virziens pareizs, tikai par vienu konkrētu komponenti var spriest zinot pārējās.
Jāpamēģina cits tirgotājs... Iepējams, ka šis Energizer nav Energizer at all :)))
p.s.
Pirku šeit: http://www.liveshop.lv/index.p...
"When using a Kestrel Wind Meter, you need to avoid Energizer Lithium Advanced Batteries. The only batteries we recommend are Ultimate Lithium Batteries. The reason being is that the Ultimate Lithiums have a lower magnetic signature. The Advanced Lithium have a high enough magnetic signature that they interfere with the Compass Calibration, and can cause errors."
Duracell Alkaline arī negāja. Bija (un ir:) doma pamēģināt tieši SANYO... No pieredzes citos gadžetos - viens no labākajiem brendiem..
Man Vektoram Vektronix pats īpaši piekodina - viens noteikts sanyo bateriju tips un nekā savādāk. Jūtu, dēl tā bateriju magnētisma man arī būs jāšanās.
Nokalibrēju tur pat (Šauļu šautuve) uz vietas.. pārbaudu.. viss pareizi. Aizeju uz "ugunslīniju" t.i. pēc 30 min - atkal rāda otrādi :)
Tas plastmasas puļķis starp baterijām ir; baterijas Energizer Lithium...
Beigās radās iespaids, ka tas ir jūtīgs uz t*/mitruma maiņu. Pirms kalibrācijas jāpatur vismaz 30 min lauka apstākļos. Tā nopietni pārbaudījis vēl neesmu.
Bez visa cita - mēdza vienkārši izslēgties.. vai sērijas laikā izmest msg "please recalibrate compass" :)
p.s.
Istabā strādā perfekti :)
Cerams, ka Tev paveiksies un nebūs kā man "jādejo ap ugunskuru" ar to Litza Kastroli, lai tas sāktu korekti strādāt...:))))
Konkrētā eksemplāra bilde:
https://www.dropbox.com/s/5jpd...