http://www.ginklas.lt/varzybos... 19.oktobrī Šauļos. Nejaukt ar citiem tālajiem mačiem, ko taisa pats Vollit novembrī parasti. Oktobrī būs tie paši trakie, kas bija 1. jūnijā.
Formāts identisks, papīrs, X - 1/4moa, 10 - 1/2moa, šāvienu skaits tikai mazāks. Sīkāk taja saitā. Cerams bez 1. jūnija vētras :)
Zinu, pašam arī ir gadījies, tas teksts bij just for fun :)pie snaiperiem piemirsu Kecu-tur "šitajiem zēniem" vispār pilnīgs bezcers, viņš pat ar 22lr 200+ kapā acī, kādus brīnumus parādītu ar Intara "kapli" :)
Intar, Tu mani sabaidīji ar to savu "metka idiota", parasti lietoju pasmagu 270 WSM, problēmu nav, bet tagad ar nepacietību gaidu dzinējmedības-iemēģināt 9,3x74, nu sāku domāt-a mož labāk nevajag :)
Īstenībā tā "metka idiota" tika dabūta ar citu ieroci, bet atsitiens ir līdzīgs... Ar 9 mm pāris reizes ir bijis tuvu.. tāpēc tā uzrakstīju...
To metku galvenokārt dabū šaujot guļus + kad ierocis nav īsti ieplecots t.i. atsitiena vektors aiziet "padusē".. man tieši tā arī gadījās. Šaujot stāvus, ja optika ir ar normālu "air relief" - ir baigi jāpacenšās, lai to dabūtu gatavu.
Tā, ka nav tur ko baidīties.
Bet nav arī nekāda vaina dabūt to atzīmi... Lielākā daļa veču, kas šauj virs vidējā un ar dažādiem ieročiem - ir tam gājuši cauri.. tikai nestāsta :))))
Intar, Tu mani sabaidīji ar to savu "metka idiota", parasti lietoju pasmagu 270 WSM, problēmu nav, bet tagad ar nepacietību gaidu dzinējmedības-iemēģināt 9,3x74, nu sāku domāt-a mož labāk nevajag :)
Maigonim cepums :)Es pa kādai lapsai ar 22-250 un Leupolda mildotu virs 300 m no laba balsta noplīkšķinu, visām gan neizdodas trāpīt :) (rekords 402 m, ideālos apstākļos), bet līdz "šitajiem zēniem" man oi oi oi.....tomēr palasīt interesanti, lai gan Rebļu Jānis ar Saigu, protams, ne tikai lapsas 300+, bet arī "šitajiem zēniem" var iekabināt vienos vārtos :))
Šitie zēni it kā vārās augstākā virs AVG LV medniekiem.lv dimensijā, bet viņu publisko diskusiju rezultātā iegūst zināšanas ierindas mednieks, ja vien defaultā viņam šūpulī nav ielikts vaņkosu IŽ vai TOZ uz mūžu. Paldies, ka dalās ar infu nesavtīgi.
Šajā svarā jāierakstās arī priekšējam balstam ????
Formāts identisks, papīrs, X - 1/4moa, 10 - 1/2moa, šāvienu skaits tikai mazāks. Sīkāk taja saitā. Cerams bez 1. jūnija vētras :)
Īstenībā tā "metka idiota" tika dabūta ar citu ieroci, bet atsitiens ir līdzīgs... Ar 9 mm pāris reizes ir bijis tuvu.. tāpēc tā uzrakstīju...
To metku galvenokārt dabū šaujot guļus + kad ierocis nav īsti ieplecots t.i. atsitiena vektors aiziet "padusē".. man tieši tā arī gadījās. Šaujot stāvus, ja optika ir ar normālu "air relief" - ir baigi jāpacenšās, lai to dabūtu gatavu.
Tā, ka nav tur ko baidīties.
Bet nav arī nekāda vaina dabūt to atzīmi... Lielākā daļa veču, kas šauj virs vidējā un ar dažādiem ieročiem - ir tam gājuši cauri.. tikai nestāsta :))))