Medību stāžs: kopš mana cilts parādijās uz plakanzemes
Medību trofejas: 1
17.10.2023. 21:52
Esmu daudz izšāvis winchester kapseles nevienas asečkas,magtec i brāķis liels var sasist lupatas to kapseli ta ari neuzspragst,varbut pardod kapseles winchester?
P.S Es nopirku RWS, tie bija kas interesēja, mājās ir tukšās čaulas ar winchester kapselēm un vēl kautcik ir kastītē bet man viņas deva daudz asečkas ka pat bada laikos turos no viņām par gabalu.
Purnavu muižā pat par tādu akciju lielo kapseļu nav, citus veikalus neaptaujāju, Brownells arī lielos kapseļus nepiedāvā, vismaz noliktavā nav. Lodes mājās bija bet nebija kapseļu tāpēc nesen tika gatavās pirktas bet 2,90€ par patronu nu i nafig, labāk par šādu akciju 100 lodes+ 100 kapseles, pulveris vēl ir no 2018 vai kura gada, MMD kausu vairs nav, citas sacensības vēl nav pa kabatai apmeklēt ( neapspriedīsim dalības maksas un patronu izmaksas, ir vēl uz viņām jātiek), medībām ilgam laikam pietiks un cerams situācija uzlabosies un varēs nopirkt lielāku partiju bez lodēm.
:) :) :)
Jurģis Siliņš, Hubertā ir ienākusi liela partija "knopkas" - RWS Large Rifle, pašlaik iegāde bez ierobežojuma! :)