Ielien amazona un paskaties cik maksā tas Sightmark. " Nikeda par Nike ciparu". Un interesantākais ir tas ,ka jeņķu" Nikeda" pa 69 USD strādās ilgi un laimīgi ,ko nevar teikt par pašmāju "Nike" par 107 EUR.:)
Labs ir Aimpoint - vai laba var būt arī Aimpoint kopija, spriediet paši.
Labi ir Nike sporta apavi vai labi ir Nikedas sporta apavi, spriediet paši.
Bet ja nopietni - lietas maksā tik cik tām ir jāmaksā nu nav iespējams uztaisīt ko labu par velti.
Šī "no name" punkta vietā labāk nopirkt Bushnell vai Delta punktu.
sveiki,vai kāds man nevar pateikt cik labas vai slikts ir šis sarkanā punkta tēmeklis http://www.mediblietas.lv/opti...
lieta tā ka man ir divi kronšteini itkā speciāli pirktitiai lieta ka var uzlikt reāli vienu jo otram gluži nesanāk vietas-vai ar vienu kronšteinu viņš varētu turēt?
Kāpēc Eiropā nevar legāli iegādāties EOTECH hologrāfiskos tēmekļus, orģinālus no USA?
Piemēram EXPS3-2. Eiropā vieni kloni vien un Bushnell civilie varianti.
Saprotu - tactical, bet tad kāpēc pilni Krievu, Baltkrievu,
Ukraiņu saiti ar brīvi pieejamiem oriģināliem?!
Vai tiešām Eiropas lietotāji ir bīstamāki par Krieviem?
Var kāds līdzēt?
Kautkas...jā ...,sagāja ripā. Pazuda Aivara koments un manējie divi. Labi-Dievs ar viņiem,bet tā doma ir laba.Pamēģināju karabīni un iedomājos,kur varētu atrasties stikliņš.Manuprāt vajadzētu saiet.
Labi ir Nike sporta apavi vai labi ir Nikedas sporta apavi, spriediet paši.
Bet ja nopietni - lietas maksā tik cik tām ir jāmaksā nu nav iespējams uztaisīt ko labu par velti.
Šī "no name" punkta vietā labāk nopirkt Bushnell vai Delta punktu.
Par ebay.uk. pat nerunājot
http://www.mediblietas.lv/opti...
lieta tā ka man ir divi kronšteini itkā speciāli pirktitiai lieta ka var uzlikt reāli vienu jo otram gluži nesanāk vietas-vai ar vienu kronšteinu viņš varētu turēt?
Piemēram EXPS3-2. Eiropā vieni kloni vien un Bushnell civilie varianti.
Saprotu - tactical, bet tad kāpēc pilni Krievu, Baltkrievu,
Ukraiņu saiti ar brīvi pieejamiem oriģināliem?!
Vai tiešām Eiropas lietotāji ir bīstamāki par Krieviem?
Var kāds līdzēt?