Terorismu novērst aizliedzot legālos ieročus nav iespējams. Redz kā Izraēlā - musulmaņi ar nažiem sistemātiski uzbrūk. Aizliegs nažus? Nu tad ņems skrūvgriežus vai īlenus. Aizliegs tos? Paņem nagu vīli.
Vienīgais variants ir - maksimāli bruņota tauta, kura pati atskaldīs idiotus. Upuri būs jebkurā gadījumā - tikai aizliedzot legālos ieročus, upuri pamatā ir godprātīgo sabiedrības locekļu pusē...
Vācija un Francija līderos- tad jau nepaliksim. Ja vien mums neizcīnīs "īpašus noteikumus"
Slēpts
22.12.2015. 15:14
Armands Apinis
Armands Apinis
Šodien, 14:00
Diezgan neaktīvi esam bijuši - tā točna bez ieročiem paliksim...
Un ko Tu gaidīji, parakstu tūkstošus? Vienīgā informācija par tādu kampaņu ir šeit, lasa to pāris desmiti cilvēku no kuriem vēl daļa ir frukti kam tik aizliegt ko tādu kas pašam nav vai nepatīk. Tā teikt nav man nebūs citam ar. Avīzēs un vietās kur tauta gūst infu to aicinājumu neliks, nav ko tautai bruņoties.:D
Gan jau kāds medību žurnāls, VARBŪT, paķers tēmu un papētīs sīkāk... ;) Latvijā +/- 23 000 mednieku + citu ieroču turētāju - nevar būt, kad nevienam nekas neinteresē... Man nav pat nojēgas, vai Latvijā ir kāda organizācija, kas pārstāv kopīgi (sportistus, medniekus, kolekcionārus u.c.) legālos ieroču turētājus un seko šādai informācijai... Valērijam var piekrist - domāju kad nav, vienkārši, nevienam šādas informācijas un nav iespējams tam sekot...
Gati, cik atceros, mēs pie Siseņa kunga vienā auditorijā mednieku kursus klausījāmies - i divi gadi nav pagājuši :D Un šis kungs nevienā brīdī netika minējis, ka ar 243 Winchester kalibru nevar citu divkājaino gar zemi nolikt, tāpēc
te nu galīgi neies cauri. Ja jau muļķība pateikta, vajag to vismaz atzīt. Kā nesen šeit pat rakstīja Arnis P., no 22LR mazāk miris nebūsi. Un es arī brīnos :)))
terorismu novērstu tieši bruņota tauta, kas tam teroristam pēc pāris šāvieniem pašam lodi ribās iestādītu
Un šitā vispār ir gadsimta pērle, jop**vaju :)))) Es nezinu, kā Jēkabpilī, bet Jelgavā policisti pagaidām neļauj pa ielu "bruņotai tautai" vazāties.
Lai nu te neviens neteiktu, ka es esmu pret ieročiem, medniekiem un pusautomātiem, petīcīju parakstīju jau sen un padalījos ar to arī sociālajos tīklos. Būtu man feisītī Viesturs Krūmiņš draugos, viņš to apliecinātu.
Vienīgais variants ir - maksimāli bruņota tauta, kura pati atskaldīs idiotus. Upuri būs jebkurā gadījumā - tikai aizliedzot legālos ieročus, upuri pamatā ir godprātīgo sabiedrības locekļu pusē...
šajā forumā esot vairāk kā 10 000 lietotāju- laikam jau tik dabas draugi te tusē....
Armands Apinis
Šodien, 14:00
Diezgan neaktīvi esam bijuši - tā točna bez ieročiem paliksim...
Un ko Tu gaidīji, parakstu tūkstošus? Vienīgā informācija par tādu kampaņu ir šeit, lasa to pāris desmiti cilvēku no kuriem vēl daļa ir frukti kam tik aizliegt ko tādu kas pašam nav vai nepatīk. Tā teikt nav man nebūs citam ar. Avīzēs un vietās kur tauta gūst infu to aicinājumu neliks, nav ko tautai bruņoties.:D
Lai nu te neviens neteiktu, ka es esmu pret ieročiem, medniekiem un pusautomātiem, petīcīju parakstīju jau sen un padalījos ar to arī sociālajos tīklos. Būtu man feisītī Viesturs Krūmiņš draugos, viņš to apliecinātu.