Nu jā tā jau ir. Diez vai ir kāda tāda ierīce kurai vienmēr būs signāls pilnīgi visur :) Bet tā es saviem suņiem arī domāju uzlikt to garminu, jo tas liekas labākais dabūnamais. Cipars tikai kosmisks, bet nopirkt lēto un saprast, ka nevajadzēja pirkt arī muļķīgi. Man gan nav nekādi medību suņi. Taksis un haskijs, bet ja pastaigā abi parauj koferi tad atliek gaidīt kad paši atnāks mājās... :D Bet nu tas arī slikts variants, jo viņiem pāri ielai jāiet un tur 24/7 fūras braukā - tāpēc ir plānā kaut kāda suņu navigācija :)
Bet pa to "meža takas" čali ir no paziņām kuri viņu personīgi pazīst diezgan daudz dzirdēts. Šis diezgan bieži pārvērtē amaroka spējas :D Tā ka šim patīk laist offroadā tad varēja riepas uzlikt kārtīgas vismaz un tas jau daudz dos :) Bet tā cepuri nost - lai es ar vienu džipu brauktu kaut kur bezceļos nu diez vai. Tā ja 2 tad pie otra var pavinčoties, bet tas ar švaki ziemā vismaz :D Pirms nedeļas pēc egles laidām ar sagatavotiem džipiem un bija smagi... dārgākā egle kāda man bijusi :D
:) nuja,un pēctam braucot apkārt četras stundas bij signāls jāmeklē.džips gan bij iestādīts tur kur ar kājām jau jāpadomā vai līst.var jau būt tas speciāli,piedzīvojumam:)
Gati. Man liekas, cik dzirdēts tad tas "meža takas" čalis nav tas labākais piemērs - viņš ne tikai suni pakāš diezgan bieži, bet arī viņam veicas to amaroku regulāri noslīcināt tur kur pat nav koku kur pavinčot :D
Tai raidījumā kur suns ar alni notinās - sigāls nepazuda, bet tas vecis netika ar kājām pāri tam purvam cik atceros. :)
Nākošā garmin ekstra arī derētu tāda.pazūdot radio signālam automātiski ieslēdz gsm sos.
Uz meža takas bij tas trūkums labi redzams.suns aizgāja ar alni pāri purvam,sakari pazuda,četras stundas Jānis viņu meklēja
Slēpts
24.12.2016. 21:42
Tur jau tā lieta, ja ik 4 sec ir signāls vietai, tad medībām atliektiem galiem. Bet nu lai būtu abi, galvenais lai pašam viss apmierina ;)
Nekur neaiskrien,mežs nav stadions.izlasi velreiz.noklīdušam trakeris labāks viennozīmīgi,medībām garmins.
Slēpts
24.12.2016. 20:41
4 sec cik tālu suns var aizskriet? Tie visi trakeri tikai lai redzetu kur suns palicis, kurš tad skatās ekrānā tuvcīņas laikā?
Slēpts
24.12.2016. 20:33
Māri M.
Man ta štrunts, bet MāraD. sievai gan nāksies taisnoties:)
p.s.
Divi draugi, darbā aizsvinējušies dodas mājās. Ceļš ved gar meitu māju. Vārds pa vārdam, sarunā izmēģināt. Pēc stundas satiekas, iet mājās. Viens saka otram:" Diez kas jau nebija, mana sieva foršāka".
Otrs saka :" Jā Māri, toč Tava sieva ir labāka"
Www.Tractive.com .austriešu ideja,ražots kitai.ja ņem tad tikai xl. Pie ražotāja pa 69,9jevro plus 5 jevro sūtīšana. Ir vēl laikam GPS PRO mājas lapā un lmt mājas lapā redzams bik dārgāks.abonēšana būs gadam 49 vai 59 eiro.pa mēnešiem nedod.rakstītam neticēt:)raksta dod signālu pa divi sekundēm,dirš:) signāls nāk precīzi pa četrām sekundēm,pietiek.baterija raxta 2-5 dien,dirš :) sutku velk pilnu medību dienu pietiek.xl versijai raksta līdz 6 ned,dirš:)nedēļu iet,tas loti pietiek.sūdīgā zonā online nav jēgas slēgt,sāk grauzt telefona bateriju baigi.normāla zona,tērē 15%stundā,tas der.ir arī auto lādētāji.pusdienās var palādēt.labs ir vēl tas ka tu iedod to savu lietotājvārdu un paroli tad jebkurš medībās vai mājā sieva vai jebkurā laikā un vietā un vienlaicīgi var redzēt kur suns atrodas un jebkurš uz sava aparāta ieslēdz vai izslēdz onlainu kurā sāk zīmēt maršrutu kartē.aplikācija pleibodē pa brivs.ir www. Versija kurā vēl kautkādi navaroti un atmiņa maršrutiem no palaišanas dienas tad ja abonēts premium 59eiro.m versijai atmiņu rāda 24 st. Telefonā www. Versija iet bet lēnāx un karte miglaināka.mīnus,onlains iet 15 min. Tad atkal jāieslēdz.maršrutu rāda arī ja neviens nav pieslēdzies bet nevar saprast kuros brīžos tas jaščiks padod signālu.tad pēc piec min. Tad stunda,tad vēl kautkad bet pa lielam parāda ar lauztām līnijām kur suns bijis un kur ilgāk uz vietas tusējis tur iezīmē sarkanu.
Bet pa to "meža takas" čali ir no paziņām kuri viņu personīgi pazīst diezgan daudz dzirdēts. Šis diezgan bieži pārvērtē amaroka spējas :D Tā ka šim patīk laist offroadā tad varēja riepas uzlikt kārtīgas vismaz un tas jau daudz dos :) Bet tā cepuri nost - lai es ar vienu džipu brauktu kaut kur bezceļos nu diez vai. Tā ja 2 tad pie otra var pavinčoties, bet tas ar švaki ziemā vismaz :D Pirms nedeļas pēc egles laidām ar sagatavotiem džipiem un bija smagi... dārgākā egle kāda man bijusi :D
Tai raidījumā kur suns ar alni notinās - sigāls nepazuda, bet tas vecis netika ar kājām pāri tam purvam cik atceros. :)
Uz meža takas bij tas trūkums labi redzams.suns aizgāja ar alni pāri purvam,sakari pazuda,četras stundas Jānis viņu meklēja
Man ta štrunts, bet MāraD. sievai gan nāksies taisnoties:)
p.s.
Divi draugi, darbā aizsvinējušies dodas mājās. Ceļš ved gar meitu māju. Vārds pa vārdam, sarunā izmēģināt. Pēc stundas satiekas, iet mājās. Viens saka otram:" Diez kas jau nebija, mana sieva foršāka".
Otrs saka :" Jā Māri, toč Tava sieva ir labāka"