Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
13.12.2016. 09:22
Līga, es jau atverot forumu un redzot komentāru skaitu, nodomāju- nu atkal *iršana iet vaļā! :(
Bavārietis ir un vienmēr ir bijis MEDĪBU SUNS, cits jautājums, var būt, ka ne visiem tas ir piemērots viņu medību veidam. Bet nu pārmest cilvēkam, ka tas medī ar citu medību suņu šķirni, nekā man patīk, tur laikam galvā ir pilnīgam sviestam jābūt!
Līga, neņemiet galvā!
Lai sunīši atrodas!
Ļoti cerēju, ka ievietojot informāciju par pazudušajām Bavārijas asinspēdu dzinējsuņu meitenēm šajā forumā sastapšos ar mednieku sapratni! Taču kā vienmēr ...žults un "apriešana"! Patiesie mednieki, tik tiešām tie, kuri ir tā vārda cienīgi! Ja ir kāda noderīga informācija par abām medību laikā pazudušajām dāmām, lūgums sazināties pa tālruni, kurš norādīts pirmajā ierakstā! Jau iepriekš jums pateicos!
Valdi dzīve nomocijusi, kā ieņem sīvo tā visa pasaule vainīga ka viņam neiet, desu veikalā nepērk, bizness traucē utt!!! Mazāk dzert vajag PSRS.
Cerams ka suņus izdosies atrast.!!!
Un ja kas vēl nav pilmēnes, un medību suņi man ir bijuši vienmēr ,jo uzskatu ka mednieks bez medību suņa ir seks bez sievietes ,ja Valdim ir problēmas ar medību suni ,,,UZDāVĪNĀŠU,,, SAZINIES AR MANI.
Nejau pa to lai suņi -kuri ir pazuduši, bet runa ir pa to sugu kā tādu ,nu nav viņi baigi medībām . Un Anton neatdzīstu es dzinējmedības ,tāpēc arī neesmu bijis ne tagad (šo sesdienu un ne turprpmākās);;.l
Bavārietis ir un vienmēr ir bijis MEDĪBU SUNS, cits jautājums, var būt, ka ne visiem tas ir piemērots viņu medību veidam. Bet nu pārmest cilvēkam, ka tas medī ar citu medību suņu šķirni, nekā man patīk, tur laikam galvā ir pilnīgam sviestam jābūt!
Līga, neņemiet galvā!
Lai sunīši atrodas!
Cerams ka suņus izdosies atrast.!!!