Vispār jau nu tēmas aizsācēja Līga, varēja arī padalīties, kur un kā tika atrasta viena no klaidonēm:)
Citādi 8 lapas gar un ap tēmu- bet par lietu tik pat kā nekā.
Aigar, ar Tevi vispār grūti diskutēt, un ne jau tāpēc , ka Tev spēcīgi argumenti, bet tāpēc, ka Tu dzirdi tikai sevi, pie tam vēl aizmirstot paša teikto kādu laiku atpakaļ, līdz ar to citiem jāraksta viss no jauna. Un Tev kā kinologam būtu jāzina, kā jāstrādā kurchāram, .Es jau arī varu uzrakstīt, ja es medīdu lāčus man būtu laikas.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
19.12.2016. 15:38
Esmu pārliecināts, mācīts kurchārs lauku putnu medībās, ieliks kloķi jebkurai mācītai laikai, pat tavējai.
Ļoti stipri šaubos, jo kādi tad ir mums LV medījamie lauku putni?
Vārna, žagata, mežirbe, sloka.....ja būtu medījama laukirbe - man būtu kurchārs, bet tagad man ir laika, kura labi strādā uz vārnu. Stipri šaubos, ka kurchārs "pavilks"līdzi Laikai šai pozīcijā.
Kā atradās jaunā bavāriete Astra?
Prieks ,neviltots, par Astras atrašanos!!!!!!
Aigar, pats savā tekstā raksti, ka laika pielāgojas saimnieka medību veidam, tikai vajag regulāri iet uz mežu. Citi mednieki jau izvēlas suņus savam medību veidam un tiem nav jāpielāgojas, tikai regulāri jāpiedalās medībās. Esmu pārliecināts, mācīts kurchārs lauku putnu medībās, ieliks kloķi jebkurai mācītai laikai, pat tavējai.
Ceram uz ātru otra suņa atrašanos.
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
19.12.2016. 14:00
Mārtiņš Augusts raksta:
" Laikas gan vairāk asociējas ar kamanu suņiem, kurus var izmantot arī lāču un vilku medībās."
Par vilku medībām bija domāts: laikas ādu untām, pārējo ēsmai?
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
19.12.2016. 13:56
Aigar, kurā vietā es izplatu melus par Dālderiem????
1.) 24.09.2016. sacensību laikā, es redzēju aplokā veselu cūku baru- kuili, 2 mammas un mazuļu baru (mazuļus neskaitīju)
27.11.2016. es redzēju 3 cūkas- 2 lielajā aplokā, vienu sivēnu mazajā
Cik cūkas Tev ir šodien un cik kopš tā laika Tu esi aizlaidis desās, es nezinu.
2.) Vairums Takšu un Terjeru kluba uzturēti āpšu un jenotu dzīvo pie Ainas. Kas baro tos 2, kas dzīvo pie Tevis, es nezinu. Ja tos nebaro Tu, tad piedod.
3.) Semināri ir laba lieta, bet vai VISAS apmācības Dālderos notiek bez maskas?
19.12.2016. 13:06
tātad Bavārieši ir ar pieaugošu popularitāti :)
Nu jau sāk noplakt,JO nepilda TO, iedomāto, uzdevumu.
Mans mērķis, organizējot šo seminārus, bija sapulcināt vienkopus, konkrētas medību suņu šķirnes interesentus, kur pieredzējušākie, konkrētās medību suņu šķirnes interesenti, padalītos ar pieredzi, konkrētās medību suņu šķirnes izmantošanu medību procesā ,ar iesācējiem.Sāku organizēt šos pasākumus tāpēc , ka mācību bāzē sāka parādīties "audzētāju" nozombēti bavāriešu īpašnieki, kuri lūdza apmācīt suni asinspēdai.
tātad Bavārieši ir ar pieaugošu popularitāti :) savs pamats tādai tendencei ir- savu uzdevumu viņi pilda. Laikas gan vairāk asociējas ar kamanu suņiem, kurus var izmantot arī lāču un vilku medībās. Pārējiem zvēriem viņi ir par ātru.
19.12.2016. 08:56
Nevaru saprast, kāda mārrutka pēc šeit, forumā, viņš ved karadarbību viens pret visiem un cīnās par kaut kādu, viņam vien zināmu, taisnību. :(
?????
Aigars ir izveidojis ļoti labu mācību bāzi, kura nes viņam peļņu. Kas tur slikts? Ļoti laba un apsveicama lieta! Un man pat prātā neienāks pārmest Aigaram, ka viņš tur 5 cūkas, āpsi un jenotu peļņas nolūkos! Esmu priecīga, ka ir tāda bāze, kur es varu aizbraukt un suņus patrenēt, ....
Ja nu pret kādu arī cīnos, tad tas varētu būt, ka pret - liekuļiem un meļiem.
Varbūt vari paskaidrot, kadi apsvērumi, Tev liek izplatīt melus KMC"Dālderi" sakarā. Jo Tev ir zinami fakti;
1.Meža cūkas ir divas.
2.Jenotus un apšus uztur Takšu Terjeru klubs.
3.Mācību bāzē ,IK GADU, tiek rīkoti, BEZMAKSAS ,mācību semināri, dažādu medību suņu šķirņu, topošajiem un esošajiem īpašniekiem. Tādi bija arī bavāriešu īpašniekiem, kuri starp citu bija VISLABĀK APMEKLĒTIE.....
Citādi 8 lapas gar un ap tēmu- bet par lietu tik pat kā nekā.
Ļoti stipri šaubos, jo kādi tad ir mums LV medījamie lauku putni?
Vārna, žagata, mežirbe, sloka.....ja būtu medījama laukirbe - man būtu kurchārs, bet tagad man ir laika, kura labi strādā uz vārnu. Stipri šaubos, ka kurchārs "pavilks"līdzi Laikai šai pozīcijā.
Kā atradās jaunā bavāriete Astra?
Aigar, pats savā tekstā raksti, ka laika pielāgojas saimnieka medību veidam, tikai vajag regulāri iet uz mežu. Citi mednieki jau izvēlas suņus savam medību veidam un tiem nav jāpielāgojas, tikai regulāri jāpiedalās medībās. Esmu pārliecināts, mācīts kurchārs lauku putnu medībās, ieliks kloķi jebkurai mācītai laikai, pat tavējai.
Ceram uz ātru otra suņa atrašanos.
" Laikas gan vairāk asociējas ar kamanu suņiem, kurus var izmantot arī lāču un vilku medībās."
Par vilku medībām bija domāts: laikas ādu untām, pārējo ēsmai?
1.) 24.09.2016. sacensību laikā, es redzēju aplokā veselu cūku baru- kuili, 2 mammas un mazuļu baru (mazuļus neskaitīju)
27.11.2016. es redzēju 3 cūkas- 2 lielajā aplokā, vienu sivēnu mazajā
Cik cūkas Tev ir šodien un cik kopš tā laika Tu esi aizlaidis desās, es nezinu.
2.) Vairums Takšu un Terjeru kluba uzturēti āpšu un jenotu dzīvo pie Ainas. Kas baro tos 2, kas dzīvo pie Tevis, es nezinu. Ja tos nebaro Tu, tad piedod.
3.) Semināri ir laba lieta, bet vai VISAS apmācības Dālderos notiek bez maskas?
Nu jau sāk noplakt,JO nepilda TO, iedomāto, uzdevumu.
Mans mērķis, organizējot šo seminārus, bija sapulcināt vienkopus, konkrētas medību suņu šķirnes interesentus, kur pieredzējušākie, konkrētās medību suņu šķirnes interesenti, padalītos ar pieredzi, konkrētās medību suņu šķirnes izmantošanu medību procesā ,ar iesācējiem.Sāku organizēt šos pasākumus tāpēc , ka mācību bāzē sāka parādīties "audzētāju" nozombēti bavāriešu īpašnieki, kuri lūdza apmācīt suni asinspēdai.
?????
Ja nu pret kādu arī cīnos, tad tas varētu būt, ka pret - liekuļiem un meļiem.
Varbūt vari paskaidrot, kadi apsvērumi, Tev liek izplatīt melus KMC"Dālderi" sakarā. Jo Tev ir zinami fakti;
1.Meža cūkas ir divas.
2.Jenotus un apšus uztur Takšu Terjeru klubs.
3.Mācību bāzē ,IK GADU, tiek rīkoti, BEZMAKSAS ,mācību semināri, dažādu medību suņu šķirņu, topošajiem un esošajiem īpašniekiem. Tādi bija arī bavāriešu īpašniekiem, kuri starp citu bija VISLABĀK APMEKLĒTIE.....