Gati,vai Tu runā par androidu, ja jā,tad nosauc lūdzu trakera datus.Meklēju,bet nevarēju sačamdīt citā tēmā,kādu laiku atpakaļ Māris Mednieks teica ,ka androids nekam neder,bet laiks un tehnoloģijas nemitīgi attīstās.
Labākais variants ja sunim uzkabina abus,garmins ātrs un stabils līdz 3km jebkurā vietā,gsm lēnāks un ap 3km no torņa stabils,biezā mežā,tālāk raustās.šķidrākos un augstākos krūmos līdz 4km.ja suns iet tālu un maldās tad gsm priekš suņa savākšanas labāks.
Jau rakstīju ir bezjēdzīgi strīdēties, mans to, mans šito. Katrai šķirnei ir savi uzdevumi, kas gadiem ir izkopti. Var arī strīdēties kuram foršāka sieva, es saku ka manējā!
Pēdējie zaudējumi liek aizdomāties par izsekošanas ierīcēm. Vēl Bekša vietā suni neesmu paņēmis,bet līdz nākošai sezonai droši vien būs.Dzirdēju par trakeri,kurš dod signālu uz i-phone vai planšeti.Abas šīs ierīces man ir,bet gribētu,tā lēnām-nesteidzoties ,,sagremot,,....varbūt var iztikt bez dārgā gala.
Ivar, tagad lūdz Dievu, lai Ziemassvētku vakarā Tev uzdāvina labas kedas. Izskatās, ka tās Tev noderēs. :))))
Piekrītu. Tava sieva ir forša☺!