Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
21.12.2016. 07:57
Ir!!! Ir atrasta arī Marta!!! Beidzot visi ir satikušies, suņi apjukuši un laimīgi! Tēma nu ir slēdzama
Suņu atrašanās fakts priecē, bet - kāpēc tēmu slēgt ?
Gribās paanalizēt citu faktu - kāpēc suņu atgriešanās, pēc uzdevuma pildīšanas medībās, ilga 10 !!!!! dienas?
Vai tā ir šķirnes specifika , kurai saimniekam jākarājas pavada galā , kad suns tiek laists darbā?
Vai ir, tikai, pieļautas kļūdas konkrētu suņu apmācībā?
Māri, paldies Tev, ka izskaidroji foruma lietotājiem situāciju
Man kā vidzemniecei, kura pati klātienē nepiedalījās meklēšanā, nebija precīzi zināma vieta Kurzemes ārēs, kur Astriņa atradās. Man nav ne jausmas kurš ir "Ugāles ceļš", kurš "Usmas ceļš".
Informāciju par to, ka Astra atrasta uz ceļa saņēmu no īpašniekiem, kuri ar mani sazinājās pēc viņas atrašanās! Un tieši tāpēc ievietoju info par Astras atrašanu šeit, jo nu par "vienu kreņķi" mazāk, un meklējama bavāriete, kura iespējams klīst viena. Vairs nav jāmeklē divi suņi, bet tikai viens!
Sazvanījos ar saimnieci, Astru uz ceļa pie Ugāles pamanīja kāds garām braucoš mednieks apm. 30km no vietas kur abas pazuda. Sune nomocijusies un drusku novārgusi, bet ieraugot saimniekus asti luncinājusi! Astra bija ceļā pie Doka apskatīt. Ceru ka Marta ar drīz uzradīsies!
Vispār jau nu tēmas aizsācēja Līga, varēja arī padalīties, kur un kā tika atrasta viena no klaidonēm:)
Citādi 8 lapas gar un ap tēmu- bet par lietu tik pat kā nekā.
Nejūtos ļoti vainīga, ka tēma "izplūdusi". Iemesls, kādēļ neatbildu uz Aigara jautājumu...
Kā atradās jaunā bavāriete Astra?
ir pašsaprotams, ja iedziļinās iepriekšējo lappušu saturā un komentāros!
Par to, ka atradusies Astra esmu ļoti priecīga!
Suņu atrašanās fakts priecē, bet - kāpēc tēmu slēgt ?
Gribās paanalizēt citu faktu - kāpēc suņu atgriešanās, pēc uzdevuma pildīšanas medībās, ilga 10 !!!!! dienas?
Vai tā ir šķirnes specifika , kurai saimniekam jākarājas pavada galā , kad suns tiek laists darbā?
Vai ir, tikai, pieļautas kļūdas konkrētu suņu apmācībā?
Ceru, ka drīzumā atradīsies arī otrs sunītis, sveiks un vesels! :)
Man kā vidzemniecei, kura pati klātienē nepiedalījās meklēšanā, nebija precīzi zināma vieta Kurzemes ārēs, kur Astriņa atradās. Man nav ne jausmas kurš ir "Ugāles ceļš", kurš "Usmas ceļš".
Informāciju par to, ka Astra atrasta uz ceļa saņēmu no īpašniekiem, kuri ar mani sazinājās pēc viņas atrašanās! Un tieši tāpēc ievietoju info par Astras atrašanu šeit, jo nu par "vienu kreņķi" mazāk, un meklējama bavāriete, kura iespējams klīst viena. Vairs nav jāmeklē divi suņi, bet tikai viens!
Sekoju visa rakstītajam un man nekas nebija pašsaprotami.
Paldies Mārim D. par īsu, bet saprotamu info.
Citādi 8 lapas gar un ap tēmu- bet par lietu tik pat kā nekā.
Nejūtos ļoti vainīga, ka tēma "izplūdusi". Iemesls, kādēļ neatbildu uz Aigara jautājumu...
Par to, ka atradusies Astra esmu ļoti priecīga!