Šodien vārdadienu svin Bella, Berta, rītdien - Dzintara, Dzintars, Dzintra
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Medību laikā pazudušas bavārietes

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 30 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 25.12.2016. 03:28
Ar medībām saistītās tēmasMedību suņi

Žanna
Žanna
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
18.12.2016. 17:35
Nu tā te mums mēģina iestāstīt ;)
Mārtiņš
Mārtiņš
Pēdējo reizi manīts 2018-11-03 11:12
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: zemgale
Medību stāžs: 10
Aprīkojums: IZ27M, CZ 550lux(308win)
Medību trofejas: 7
18.12.2016. 15:40
cik saprotu pēc visa šī ka vienīgais izmantojamais suns ir RS laikas. pārējie ir vienkārši dīvānam paredzēti.
Žanna
Žanna
18.12.2016. 09:05
Līga!
Īstenībā reālajā dzīvē ar Aigaru ir iespējams konstruktīvs dialogs un kopumā viņš nekāds sū*īgais vecis naff. Nevaru saprast, kāda mārrutka pēc šeit, forumā, viņš ved karadarbību viens pret visiem un cīnās par kaut kādu, viņam vien zināmu, taisnību. :(
Nu necieš viņš bavāriešus. Bet neviens taču viņam neliek iegādāties bavārieti un ar to medīt! Katram medniekam, kuram ir medību suns, savs suns ir vismīļākais. Katra mednieka izvēle, iegādājoties medību suni, ir viņa paša lēmums, gar kuru nevienam nevajadzētu būt nekāda daļa.
Runājot par kucēnu cenām un "suņu biznesu", man, piemēram, nav ne jausmas, cik maksā bavārieša kucēns, bet es pilnīgi noteikti zinu, ka kucēnu cenu veido tirgus , to nenosaka ne MK noteikumi, ne ES regulas, bet likumi, MK noteikumi un ES regulas, kā arī kinoloģisko organizāciju ciltsdarba reglamenti nosaka, kas audzētājam ir jāieliek, lai kucēni varētu iegūt dokumentus un oficiāli piedalīties medībās. Ja cilvēkam liekas, ka suņu audzēšana ir kruts bizness, kas nes peļņu, tad tas cilvēks ar matemātiku vispār nedraudzējas!
Ir Krievijā tādi audzētāji, kā Okulovskis un Zubovs, kuru audzētie laiku kucēni maksā no 1000 EUR un uz augšu, un rinda pēc kucēniem stāv! Laikam labi suņi. ;) Tātad nav tā, ka laikas par 3 kapeikām vien var pārdot. Kas liedz Aigaram tiekties uz šādu līmeni un uz tādu pašu cenu? Galu galā, nav taču nekas peļams, ja audzētājs par savu darbu saņem arī kādu kapeiku peļņas! Parasti jau nekāda peļņa nesanāk, bet ja kādam sanāk, tad viņš ir malacis, lai viņam tiek! Aigars ir izveidojis ļoti labu mācību bāzi, kura nes viņam peļņu. Kas tur slikts? Ļoti laba un apsveicama lieta! Un man pat prātā neienāks pārmest Aigaram, ka viņš tur 5 cūkas, āpsi un jenotu peļņas nolūkos! Esmu priecīga, ka ir tāda bāze, kur es varu aizbraukt un suņus patrenēt, bet, ja kādam tas liekas lieki, neviens taču nespiež!
Ceru, ka sunīši atradīsies un viss būs labi!
Līga
Pēdējo reizi manīts 2024-06-13 17:37
Medību trofejas: 2
18.12.2016. 00:12
Esmu medījusi kopā ar Žanas selekcionēto jagterjeu. Spridzeklis ne suns.☺
Žanna
Žanna
17.12.2016. 22:37
Aigar!
Tu labi zini, ka es alu vispār nedzeru!
Un kur Tu esi rāvis, ka es audzēju vismaz 5 šķirņu suņus? Tev ar prātiņu viss ir kārtībā?
Man ir vācu medību terjeri. 11 gadu laikā ir iegūti 15 metieni, t.i.1.4 metieni gadā.
Vēl man ir krāsainie zīda sunīši. 14 gadu laikā kucēni ir bijuši 5 reizes, t.i. pa apmēram 3 gadiem ir metiens, vidēji 2 kucēni.
Vēl man ir laika kurai ir 7 gadi un kucēni nav bijuši un takša puika kuram ir 4 gadi un pārots viņš vēl nav.
Un kādreiz man bija vidusāzijas aitu suņi, pašlaik ir 5 suņi vecumā no 9 līdz 14 gadiem, pēdējo reizi kucēni bija pirms 5 gadiem.
Tā kā kāp nost no korķa un sāc domāt ar to vietu, uz kuras Tu parasti nēsā cepuri!
Pietiek visus provocēt uz kašķi, vai arī Tu esi iedomājies, ka tikai TEV IR TĀS PAREIZĀS UN ĪSTĀS ROKAS?
Līga
Pēdējo reizi manīts 2024-06-13 17:37
Medību trofejas: 2
17.12.2016. 19:19
Aigaram! 113
Aigars
Aigars
Pēdējo reizi manīts 2025-06-27 06:19
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: M/K"Klīves Mednieks"
Atrašanās vieta: Latvijas vidiene.
Medību stāžs: Kopš 1992.g.
Aprīkojums: МЦ 21-12 , Merkel 12cal,Remington 11-87 12 cal,Tikka M695STD 30-06,Sauer 90 300Win Mag
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
17.12.2016. 06:52
Velns parāvis! Jebkuru tēmu par suņiem Tu pārvērt par miskasti!

Žēl,man to, sunīšu - KURI NONĀK NEPAREIZĀS ROKĀS.TĀPĒC ARĪ "PACEPOS" PAR MEDĪBU SUŅU TĒMAM.
Diskusija, man, neizdodas ar suņu spekulantiem, jo ES VIŅUS NECIEŠU, bet atpazīt MĀKU.....UN PATĪK ,MAN,PARĀDĪT VIŅU ĪSTĀS SEJAS.
Par suņu tēmu "piemēslošanu'.
Davai ka - sāc ar savu komentāru pārskatu, da jebkurā tēmā, par suņiem šajā forumā.
Viens ieteikums - dari to no rītiem, kad neesi vēl pīpējusi, nevis vakarā, kad esi uzpīpējusi un izdzērusi pāris aliņus.
Pie viena pastāsti - kādam mērķim,Tu, audzē V I S M A Z PIECU ŠĶIRŅU suņus????
Līga - NAV JĀCEP AUGŠĀ TĒMA JA PAZŪD SUŅI.Priekš tā ir sludinājumu dēlis, jo ja atvet tēmu - būs dažādi viedokļi.Tā kā esi atvērusi - par pazudušajiem bavāriešiem, parunāsim, bet vēlāk, jo tagad jādodas uz m e ž u.
Žanna
Žanna
16.12.2016. 23:13
Aigar!
Velns parāvis! Jebkuru tēmu par suņiem Tu pārvērt par miskasti! Nu attaisi jaunu tēmu un cepies tur!
Es ap*irsusies varu medīt pārnadžus, kamēr mana job*nija meločņica rej vāveres, tā kā nevajag te stāstīt, ka ar laikām nemēdz būt problēmas! Par to jau arvien vairāk tiek runāts laiku audzētāju aprindās un to, kas ar pimpi ir ielikts, ar dūri izsist nevar! Mana kuce ir piedzimusi meločņica un to viņai nevarētu pārmest, bet viņas brālis strādā lielos un visādiem kokos dzīvojošiem sīkaļām liek virsū lielu un resnu! Bet saimniekam vajadzēja tieši lai vāveres rej (ir Krievijā tādi čuģiki, ko mums nesaprast). Un tā vēl, vecīt, nav problēma, jo pa lielam viņi visi strādā.
Un šeit jau neviens nelika bavārietim vāveri riet! Suņi gāja pa asinspēdu! Ko tu te piep*sies bavāriešiem? Tev laikas vairs nepērk?
Aigars
Aigars
Aprīkojums: МЦ 21-12 , Merkel 12cal,Remington 11-87 12 cal,Tikka M695STD 30-06,Sauer 90 300Win Mag
15.12.2016. 17:56
Man ļoti patīk laikas un man ir tādi suņi, bet nu nevaru Tev piekrist, ka, ja paņems laiku, tad problēmu nebūs, nekad nepazudīs un vienmēr perfekti strādās!

Šo to, Tu Žanna, palaidi garām....
Tieši tā.....protams ja regulāri medīsi.Šīs šķirnes suņi pielāgosies taviem medību veidiem.

Palaidi, Tu , garām - regulāri medīsi.
Aigars
Aigars
15.12.2016. 17:51
Aigar pirms komentē izlasi TĒMAS NOSAUKUMU citādi beztēma.

Nu izlasīju - "Medību laikā pazudušas bavārietes" - ko TAGAD????