Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
19.08.2011. 08:35
Jēkab - veci lūžņi nav visi vienādi. Ir tādi, gar kuriem ir vērts ķimerēties. Uaziks savukārt ir lūznis pat jauns. :) Uldi - piedod, ja vari. :D
Slēpts
19.08.2011. 08:46
Man arīu ir UAZ (bobiks) un esmu apmierināts, jo braucu kur gribu un kā gribu, nav man jāuztraucas par lielu strīpu vai buksi. Bet vienīgais gan ir jāuztraucas par rūsēšanu, jo diemžēl tā ir viņu lielākā nelaime. Uldi tev silti iesaku - sāc jau meklēt labu kuzovu, jo šis jau izskatās stingri parūsējis un pēc manām domām (redzot kā man medību čoms arī ar bobika rūsu cīnās), lai kā tu viņu "lāpītu", tomēr tā rūsa lielos ātrumos līdīs ārā.
Lai veicas!!!
Tautā saucamā buhanka :)
Labs aparāts, pat izbrauc tur kur krutie modernie džipi netiek. Piekrītu Vairim, nav žēl ja būs bukte, vai skrāpējumi. Vari iekraut gan medniekus, gan suņus, gan vēl medījumu. Ne tev jādomā par piekabi ne parko citu. Šajā buhankā mierīgi salien vismaz 10 mednieki, kādi 5 suņi un pāris rukši ar aļniem. Un kā par brīnumu vieta vēl ir :)
Jā rūsē gan tas ne pajokam, bet ar to var arī cīnīties, apstrādājos visu apakšējo daļu un sānus ar nezināšu nosaukumu speciālu melnu grunteni un rūsa kādu laiku netraucēs.
Šajā gadījumā pienāksies par jaunu visu metināt klāt. Ko darīt, auto ir tā vērts. Zinu tādus kolektīvus kur tikai ar tādiem tikai var tikt līdz vēlamajai vietas, ar citu var mēģināt, bet garantijas nav ka nebūs buktes un pus sānam krāsa norauta. Šo te verki nav žēl :)
Labs pirkums neņem galvā :) Tika darbiņa būs padaudz, bet ko darīt, toties zvērs ko zvērs :)
Ja patīk restaurācijas process un par to palīdzības auto nav samaksāts vairāk par polšu, tad Ok, bet savādāk tas pats rezultāts jau uzreiz ir pieejams gatavs: http://www.ss.lv/msg/lv/transp...
Slēpts
19.08.2011. 15:16
Tāds kā ss.lv ko ielicis Kārlis tiešām ir labs auto.Vietas pietiek visam.Un metināšanas problēmas šijos laikos jau nu nevajadzētu būt.Ja pašam ir pusautomāts-tad var pārmetināt no a līdz z.
Juris Bērziņš sen.
19.08.2011. 08:27
Uldi - par ko Tu sevi tik ļoti neieredzi? :) Tas ir mazohisms, ne braucamais - esmu ar tādu gadu nobraucis un vairāk negribu. Un citiem neiesaku. Pat par velti ne.
Es Juri tavu mašīnu arī par velti neņemtu. Tur ir vieta pašam un piedzērušam sunim :}.Parasti pārvietojos ar minivenu un Sprinteri, tā kā ar mazām mašīnām nemāku braukt.
Lai veicas!!!
Labs aparāts, pat izbrauc tur kur krutie modernie džipi netiek. Piekrītu Vairim, nav žēl ja būs bukte, vai skrāpējumi. Vari iekraut gan medniekus, gan suņus, gan vēl medījumu. Ne tev jādomā par piekabi ne parko citu. Šajā buhankā mierīgi salien vismaz 10 mednieki, kādi 5 suņi un pāris rukši ar aļniem. Un kā par brīnumu vieta vēl ir :)
Jā rūsē gan tas ne pajokam, bet ar to var arī cīnīties, apstrādājos visu apakšējo daļu un sānus ar nezināšu nosaukumu speciālu melnu grunteni un rūsa kādu laiku netraucēs.
Šajā gadījumā pienāksies par jaunu visu metināt klāt. Ko darīt, auto ir tā vērts. Zinu tādus kolektīvus kur tikai ar tādiem tikai var tikt līdz vēlamajai vietas, ar citu var mēģināt, bet garantijas nav ka nebūs buktes un pus sānam krāsa norauta. Šo te verki nav žēl :)
Labs pirkums neņem galvā :) Tika darbiņa būs padaudz, bet ko darīt, toties zvērs ko zvērs :)
19.08.2011. 08:27
Uldi - par ko Tu sevi tik ļoti neieredzi? :) Tas ir mazohisms, ne braucamais - esmu ar tādu gadu nobraucis un vairāk negribu. Un citiem neiesaku. Pat par velti ne.
Es Juri tavu mašīnu arī par velti neņemtu. Tur ir vieta pašam un piedzērušam sunim :}.Parasti pārvietojos ar minivenu un Sprinteri, tā kā ar mazām mašīnām nemāku braukt.