Nu navara ir tikai par 70cm baze garaka un metru ar kapeikam garāka. Aizmugure vieta niva ir tiesi tik pat. Iekapt navara ir ertak, degvielas paterins 2x mazāks. Bezceļa īpašības ļoti līdzīgas. Un protams ka kravas kaste. Var barību savest, medījumu izvest utt.
nu es gan negribētu piekrist, ka bezceļa īpašības ņivai un Navarai ir līdzīgas. Šī par metru garākā bāze dod iespēju mašīnu daudz ātrāk kkur uzsēdināt. Kā arī ņiva ir vieglāka par navaru.
Nivas baaze ir 2,2m, kopgarums 3,7m un pashmasa 1,1 tonna; Navarai baaze 3,2m, kopgarums 5,2m un pashmasa 2,1 tonna.
Ja kaads saka ka bezceljos shiis mashiinas iet liidziigi un var izbraukt liidziigas vietas, tad man ar vinju pa dzipiem, dubljiem un bezceljiem vairs nav par ko runaat
>Ivo taisies pirkt jaunu Nivu jau jau tev veca/laba ir un veel nesauc sevi par biezo? taadaa gadiijumaa biezie vareetu maaciities kaa naudu izshkjeerdeet no tevis
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
11.08.2009. 14:37
Ja vecā būtu laba, tad jau nemeklētu jaunu, tur jau tā lieta, ka vecā ir norakstāma.
Bet lasot šo te visu nonācu pie secinājuma, ka laikam jau būs jāatrod zelta vidusceļš starp ietilpību, caurgājamību, degvielas patēriņu un cenu. Kas tad galā sanāk? Varbūt Nissan X-trail?
IZMĒRI
Garenbāze, mm 2950
Šķērsbāze priekšējā/aizmugurējā 1525/1505
Garums, mm 5180
Platums, mm 1825
Augstums, mm 1715-1720
Kravas garums, mm 1485
Kravas platums, mm 1390
Aizmugurējā borta augstums, mm 435
Degvielas tvertnes tilpums, litri 75
Ja kaads saka ka bezceljos shiis mashiinas iet liidziigi un var izbraukt liidziigas vietas, tad man ar vinju pa dzipiem, dubljiem un bezceljiem vairs nav par ko runaat
>Ivo taisies pirkt jaunu Nivu jau jau tev veca/laba ir un veel nesauc sevi par biezo? taadaa gadiijumaa biezie vareetu maaciities kaa naudu izshkjeerdeet no tevis
Bet lasot šo te visu nonācu pie secinājuma, ka laikam jau būs jāatrod zelta vidusceļš starp ietilpību, caurgājamību, degvielas patēriņu un cenu. Kas tad galā sanāk? Varbūt Nissan X-trail?
Garenbāze, mm 2950
Šķērsbāze priekšējā/aizmugurējā 1525/1505
Garums, mm 5180
Platums, mm 1825
Augstums, mm 1715-1720
Kravas garums, mm 1485
Kravas platums, mm 1390
Aizmugurējā borta augstums, mm 435
Degvielas tvertnes tilpums, litri 75