Labi Kārli ticēšu ar, kas tad man... bet par Fordu runājot, tad daudz švakāku auto par Ranger man uz sitiena ir grūti iedomāties, bet atkal jau, pavizināties jau var...
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
02.11.2012. 12:12
Pieminiet manus vārdus - šis forums "pats sauc" pēc inteliģenta moderatora un vienojošiem kārtības noteikumiem, galvenokārt par trīs lietām:
1. Ūdens liešanu/ tukšrunāšanu utt
Neviena galējība nav laba. Ja forumā varēs startēt nevis brīvā atmosfērā, bet tikai un vienīgi ar gudru referātu, tad arī būs tintē.
Lūgums no Administrācijas neeskalēt tēmās līdz "krāniņu" līmenim! Ir bijuši nepatīkami precedenti, pēc kuriem nākas visu tēmu dzēst!
Paldies par izpratni un izturētību!
:)
Pieminiet manus vārdus - šis forums "pats sauc" pēc inteliģenta moderatora un vienojošiem kārtības noteikumiem, galvenokārt par trīs lietām:
2. Personīgiem apvainojumiem
3. Kārtīgāku tēmu radīšanu/ jau reiz runāto aktualizēšanu!
Ernest, visam jau ir robežas - šo auto sarunāju uz 2 reizēm, Hilux no Wess uz vienu - no auto industrijas esmu patālu un paziņu man VW arī nav (tikko atskārtu, ka ir gan, bet netika izmantotas) :) Hilux gan dabūju drusku ar pazīšanās palīdzību :) Bet VW izdevās sarunāt, jo Moller grib pozicionēt to kā labu alternatīvu Hilux un L200 un mednieki ir viens no viņu interešu lokiem... Ideju par to, ka no viņiem var dabūt šādu darījumu piespēlēja kaimiņš - viņam ir līdzīgs darījums sakarā ar mežinieku pasākumiem. No VW teiktā - auto labāk sevi pārdod pasākumos un testos kā salonā :) Respektīvi satikās 2 interešu grupas pareizā laikā un vietā. Un šis mans raksts nebija ne sarunāts ar VW ne arī prasīts no viņiem. Es varu būt tikai pateicīgs Mollerim par šādu iespēju!
Tagad gribētos vēl izmēģināt jauno Fordu... :)
Kārli, bet Tu taču pats teici ka visu var sarunāt, tikai esot jāmāk runāt...
Esmu pats nostrādājis autosalonā ilgus gadus, atskaitot čomus un klientus ar kuriem jānolīdzina kādas problēmas šādas automašīnas netiek dotas!
Ne lasīt, ne rakstīt nav prieka.
Neviena galējība nav laba. Ja forumā varēs startēt nevis brīvā atmosfērā, bet tikai un vienīgi ar gudru referātu, tad arī būs tintē.
Ceru, ka RAPTOR nevis RANGER? :D
Paldies par izpratni un izturētību!
:)
2. Personīgiem apvainojumiem
3. Kārtīgāku tēmu radīšanu/ jau reiz runāto aktualizēšanu!
Tagad gribētos vēl izmēģināt jauno Fordu... :)
Esmu pats nostrādājis autosalonā ilgus gadus, atskaitot čomus un klientus ar kuriem jānolīdzina kādas problēmas šādas automašīnas netiek dotas!