Bet skauž jau tikai ar mazvērtības kompleksiem sirgstošajiem! Ja cilvēks ar savu dzīvi ir mierā tad viņam neinteresē citu dzīves...
Šeit atziņa...
Ja kāds Tavu māti nosauc sliktā vārdā un Tu par to apvainojies tad tu nezini, kas ir tava māte!!!
Lūidzīgi ir arī ar to skaudību... Cilvēki, kuri ir mierā paši ar sevi nenolaižas līdz zemei un nenoliek kādu tikai tāpēc, ka viņam ir kkas vairāk... Bet tas LV nedarbojas :)
Jāā, jāā, galvenais lai auto ir stilīgs un foršs pec skata,
lai vārnas mežā redz un skauž, kāds pilsētas džeks ieradies ar plastmasas džipu, piemēram Amaroku.
Vienmēr būs veči, kam zem sava goda aizbraukt uz mežu ar Ņivu, minimums ar Lendkruīzeru.
Man te kaimiņos viens tāds - Jūs iedomājās - 1/3 no dzipa ir nohromēts!!!
Jo mazāks vīrelis, jo propircionāli mazāki arī viņa pārējie locekļi un lielāki kompleksi.
Kā to kompensēt? Ar lielu džipu.
Tur jau tā lieta Māri, man arī savas Navaras paliek žēl, jo ko tik viņa nav redzējusi... tāpēc esmu jau aizrunājis Ņivu, un tad nu spidzināšu to, nevis savu ugunskrēslu... un jā, kolektīva auto arī ir smags jautājums, jo krīze darījusi savu un ar naudām pārsvarā visiem ir kā ir, eh...
Aprīkojums: Tikka T3 Hunter 308 win., FinnClassic 12/76
Suņi: Inkija, Bavārijas asinspēdu dzinējsuns
Medību trofejas: 11
01.11.2012. 11:21
Ernest pilnīgi piekrītu , ka daudzi cenšas izbraukt uz foršo džeku puses un tur pat nav svarīgi kāds ir tavs auto , jo šie gudrinieki tiešām izmantos džekus ar HILUXiem , kā arī džekus ar Nivām.Tādēļ funktieris par kolektīva uzturētu auto, kā jau teica Uģis ir dikti labs.Bet tas jau ir cits stāsts.
Ak jā, vēl gribēju dažus vārdus par to reklāmrakstu, dēļ kā te viss ir sācies... Ļoti krīt acīs, ka autors ir piesolījis salona pārdevējam cildināt šo auto mednieku vidū, lai tikai tiktu na haļavu pabraukt un pēc tam ar to padižoties, jo reāla testa nav bijis, tāda pamāžošanās, jo kurā gan salonā, pie tam bez pazīšanās, var paņemt auto uz testiem nedēļas nogalē? Tad jau vajadzētu būt amatam rokā, jo paskat, cauru gadu piebraukājot pie daudzajiem dīleriem transporta problēma uz sezonu principā ir atrisināta... par Amaroku runājot, izmantošu iespēju un paklusēšu.
Šeit atziņa...
Ja kāds Tavu māti nosauc sliktā vārdā un Tu par to apvainojies tad tu nezini, kas ir tava māte!!!
Lūidzīgi ir arī ar to skaudību... Cilvēki, kuri ir mierā paši ar sevi nenolaižas līdz zemei un nenoliek kādu tikai tāpēc, ka viņam ir kkas vairāk... Bet tas LV nedarbojas :)
lai vārnas mežā redz un skauž, kāds pilsētas džeks ieradies ar plastmasas džipu, piemēram Amaroku.
Vienmēr būs veči, kam zem sava goda aizbraukt uz mežu ar Ņivu, minimums ar Lendkruīzeru.
Man te kaimiņos viens tāds - Jūs iedomājās - 1/3 no dzipa ir nohromēts!!!
Jo mazāks vīrelis, jo propircionāli mazāki arī viņa pārējie locekļi un lielāki kompleksi.
Kā to kompensēt? Ar lielu džipu.