Vecs aņuks no divdesmitajiem gadiem -
Plicij kārtībnieks, saņēmis iesniegumu no mednieka par tā aplaupīšanu nākot mājup no medībām, tam jautā - Cienīts kungs, kā tad tas tā stāvēja, ka būdams skaidrā prātā un bruņots, nevarējāt burlakam dot pretsparu? Bet policista kungs, es ta gribēju, tik nevarēju, man abas rokas bija aizņemtas, vienā flinte, otrā nazis ...
Slēpts
05.12.2014. 16:22
tātad ir jābūvē kautkas advancēts ar bildēšanu un bildes nosūtīšanu, ja kāds grābstās gar iekārtu ;)
Kungi, tas tikai tā pirmajā momentā šķiet smieklīgi.
Jābūt galīgi atsaldētam...
a kādi tad tie lomku nomocītie, mūžīgi apbižotie "atbrīvotāju" pēcteči ir?
Te [ceru, ka nav jānorāda precīzi kurās minūtes, tik daudz spējas saprast par kuriem tēliem ir runa taču ir?] tāds neliels ieskats kādas inteliģentas sejas mīt Rīgā un reizēm var sastapt Pierīgā [youtube::9le4HBuB5yY]
Labākais variants laikam ir īsais stobrs azotē... :) Vai nazītis kā Krokodilam Dandijam. :))) Bet, ja nopietni- vai kādam vispār ir atņemts stroķis? Vai arī visas runas ir no sērijas ,,tfu, tfu, ka tik kas nenotiek..."? Jābūt galīgi atsaldētam, lai taisītu ,,gop-stop" bruņotam tautudēlam... :)))
Slēpts
04.12.2014. 19:44
Uldi, nu kā uz to skatās, baura laikā tas vēl ies cauri, citā laikā stundu pēc saulrieta jābūt ir 2.5m augstumā, tātad ejot uz autiņu pēc medībām, pieņemu, ka medības beidzas tumsā, ierocim tākā nebūtu jābūt pielādētam, jo medīt no zemes nedrīkst ;)
Paga, paga! Stroķis jāizlādē nokāpjot no torņa. Pēc tam tu joprojām atrodies medību platībā, tātad pielādēt drīkst. Un tad, pie autiņa izlādē, liec čeholā un brauc mājās! Ja vien no pilsētas uz jakti neej kājām... :)
Slēpts
04.12.2014. 18:04
Neatcceros kurā tēmā, bet viņš rakstīja, ka ejot no torņa (pēc likuma -ar izlādētu stroķi) pierīgā(ja nekļūdos) liela iespēja, ka tev atņems stroķi. Tgd pie apdzīvotām vietām
Problēma - jebkuras uzpariktes ir ar vienu negatīvu pazīmi: tām pieaug kājas. Jo tuvāk apdzīvotām vietām, jo lielāka iespējamība, ka kājas pieaugs...
Plicij kārtībnieks, saņēmis iesniegumu no mednieka par tā aplaupīšanu nākot mājup no medībām, tam jautā - Cienīts kungs, kā tad tas tā stāvēja, ka būdams skaidrā prātā un bruņots, nevarējāt burlakam dot pretsparu? Bet policista kungs, es ta gribēju, tik nevarēju, man abas rokas bija aizņemtas, vienā flinte, otrā nazis ...
nolaidiet lūdzu tvaiku.
Kāds sakars
ar tēmas nosaukumu???
Te [ceru, ka nav jānorāda precīzi kurās minūtes, tik daudz spējas saprast par kuriem tēliem ir runa taču ir?] tāds neliels ieskats kādas inteliģentas sejas mīt Rīgā un reizēm var sastapt Pierīgā [youtube::9le4HBuB5yY]