Arni,ja mēris būtu, tu redzētu, cik īsā laika meža zvēri un cilvēki izplatitu to pa visu valsti, un dzinējmedību aizliegums tam netraucētu.
Jāni, īsā laikā mc populāciju var samazināt tikai no gaisa!
Medību stāžs: no 2002 gada dzinējs, kā mednieks no 2009 gada
Aprīkojums: Iž 58, Savage 308 win, Ata arms neo 12
Suņi: jagterjers Urga
Medību trofejas: 1
02.10.2014. 15:41
pie Latvijas mežu biezības nedomāju ka arī no gaisa tas būtu ļoti efektīvi....
tā uzskaite, blīvums un nomedīšanas procents neko paši par sevi nepasaka - papīrs pacieš visu.
uzskaite jau "N" gadus reāli nenotiek un visas šīs kartes ir tālu no realitātes, tāpat limiti un to izpilde. tas viss tikai lai atkratītos no atbildības kā vieniem tā otriem un padarīt kādu citu vainīgāku nekā ir patiesībā.
mednieki saka cūku daudz- grib vairāk atļauju, VMD pasaka ka cūku mazāk - bet limitu rēķinot virs 100% (tātad uz samazināšanu, lai gan paši rāda ka skaits jau sarūk), lai tik medī un ja nevar nomedīt paši vainīgi tikai ne VMD
Redziet mednieki limitu ir izpildījuši tikai par 55% nu paši vainīgi... visi kopā ir pie esošās situācijas vainīgi -tas par cūku skaitu.
Igor, Tu domā, ka mēra nav? :D Tev tas, ka es esmu reāli redzējis sprāgušas cūkas, ka mani čomi kolektīvā nošauj tādas, kas knapi kustējušas ir visām ir + analīze, tas viss Tev šķiet kā pasaka, ja?
Es jau reiz teicu - būtu es Dūklava vietā, Jūs visi raudādami medītu vai arī nemedītu vairs vispār! Nevis gudri spriedelētu netā ir vai nav ĀCM Latvijā.
Mēs kamēr varējām medījām - nu jau vairs īsti nav jēgas un arī ko, to kretīnu no Turnas, kurš atvilka mēri uz Z-vidzemi, jūnija vidū siltā vakarā pliku purvā pie koka piesiet...
Es nedomāju, ka mēra nav,es redzu, ka viņa nav!Izdomātais mēris beidzies tad, kad cilvēkiem izgrieza fermas un eiropas naudu pārdirsa, ja eiropa iedos vēl naudu, mums atkal mēris būs, jo vajadzēs, taču, kaut kā naudu atmazgāt!
P.S - tas ir mans viedoklis!
Igor es tev piekritu,ka reali ta cuku mera nemaz nav.
jo intresanti zinat kapec LV savu cukgalu nekur nedrikst transportet bet no arzemem nak ieksa cukas gala.
tas viss ir uzpusts lai tik dabutu reali lielu naudinu.
Man rādās ideja - es neticīgos varētu aizvest ekskursijā, brauciet droši medību drēbēs un apavos, nemazgājiet tās un pec atbraukšanas atpakaļ ejat uzreiz pie savām barotavām. Ja jau mēra nav, Jūs ne ar ko neriskējat :) ekskursijas cena - 10EUR, nokļūšana uz/no - Jūsu atbildība, es vadāju tikai lokāli. Papildus ieguvums - noteikti sēnes palasīsiet!
Esat ar mieru? Tad piesakaties privāti, vajag grupu no vismaz 8-10, lai var tos kritušos savākt vienuviet.
Jāni, īsā laikā mc populāciju var samazināt tikai no gaisa!
tā uzskaite, blīvums un nomedīšanas procents neko paši par sevi nepasaka - papīrs pacieš visu.
uzskaite jau "N" gadus reāli nenotiek un visas šīs kartes ir tālu no realitātes, tāpat limiti un to izpilde. tas viss tikai lai atkratītos no atbildības kā vieniem tā otriem un padarīt kādu citu vainīgāku nekā ir patiesībā.
mednieki saka cūku daudz- grib vairāk atļauju, VMD pasaka ka cūku mazāk - bet limitu rēķinot virs 100% (tātad uz samazināšanu, lai gan paši rāda ka skaits jau sarūk), lai tik medī un ja nevar nomedīt paši vainīgi tikai ne VMD
Redziet mednieki limitu ir izpildījuši tikai par 55% nu paši vainīgi... visi kopā ir pie esošās situācijas vainīgi -tas par cūku skaitu.
Es jau reiz teicu - būtu es Dūklava vietā, Jūs visi raudādami medītu vai arī nemedītu vairs vispār! Nevis gudri spriedelētu netā ir vai nav ĀCM Latvijā.
Mēs kamēr varējām medījām - nu jau vairs īsti nav jēgas un arī ko, to kretīnu no Turnas, kurš atvilka mēri uz Z-vidzemi, jūnija vidū siltā vakarā pliku purvā pie koka piesiet...
P.S - tas ir mans viedoklis!
jo intresanti zinat kapec LV savu cukgalu nekur nedrikst transportet bet no arzemem nak ieksa cukas gala.
tas viss ir uzpusts lai tik dabutu reali lielu naudinu.
Esat ar mieru? Tad piesakaties privāti, vajag grupu no vismaz 8-10, lai var tos kritušos savākt vienuviet.
Gribas domāt, ka tie nebūs tikai tukši vārdi, bet sekos arī darbi.
Rīt vēlēšanas. Tauta gaida solītos darbus. ::))))