Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Pusautomātu īpašniekiem un visiem kam ir ieroči...

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 55 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 21.03.2019. 12:33

Aigars
Aigars
Pēdējo reizi manīts 2022-04-20 15:52
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: M/K"Klīves Mednieks"
Atrašanās vieta: Latvijas vidiene.
Medību stāžs: Kopš 1992.g.
Aprīkojums: МЦ 21-12 , Merkel 12cal,Remington 11-87 12 cal,Tikka M695STD 30-06,Sauer 90 300Win Mag
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
08.01.2016. 15:33
man ir gadījies ar kloķi neparladēt, drusku pa īsu pārrauts, un?

Man gan nav tā gadījies.
Aigars
Aigars
Aprīkojums: МЦ 21-12 , Merkel 12cal,Remington 11-87 12 cal,Tikka M695STD 30-06,Sauer 90 300Win Mag
08.01.2016. 15:42
https://www.youtube.com/watch?...
Un saka ka tikai ar pusautomātu tā var notikt :)

Uldim puška takš pārlādē......
Nu šo sitūāciju esmu analizējis līdz sīkumam, kā nekā pats tās medības vadīju.Uldis bija uzaicināts viesmednieks.
Pēteris
Pēdējo reizi manīts 2022-12-05 21:03
Lietotāja statuss: Lietotājs
Medību trofejas: 1
08.01.2016. 17:36
Aigar. Es saprotu , ka pusautomātu tu ienīsti tikai deļ tā ,ka var nepārlādēt , ieklemmēt. Piekrītu. Viss var gadīties. Arī tajā video vīram nesprāgst viena, otra patrona. Man pusautomāts ir piecus gadus un godīgi saku nevienu pašu reizi nav nepārlādējis vai kāda cita ķibele. Uz rukšiem kur vel labāku ieroci. Vot kā tajā video. Es ar tavu nīsto pusautomātu toč kādus trīs četrus būtu izņēmis no ierindas. Saproti ar pusautomātu tev nav tas kloķis jādročī tad jānotēmē un jāizšauj.
Māris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-16 19:17
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: 30
Aprīkojums: Labs.
Suņi: Ir
08.01.2016. 18:13
Ar to kloķi ir apmēram tā...
Man viens pazīstams vīrs visus krievu laikus brauca ar vienu mašīnu - zapīti. Ilgus gadus viņš ietiepīgi apgalvoja, ka zapītis ir vislabākā mašīna.
Vēl... Kad 90to gadu sākumā veikalos parādījās pirmās riepas ar radzēm, viens onkulis ienāca veikalā un vīzdegunīgi apgalvoja - tikai izlaidīgi dīkdieņi pērkot tādas riepas...
To pašu esmu dzirdējis par automātiskajām kārbām.
Tagad par pusautomāti... Īsti pat neredzu jēgu strīdēties - ej kaut ar cirvi uz mežu, ja esi muļķis. Bet, ja tādus murgus sludina medību vadītājs????? Aigar , attopies - Tu taču esi sakarīgs vīrs....
Slēpts
08.01.2016. 18:34
draudošo obligāto šaušanas eksāmenu apiet nevarēs

Kurš to teica? Ka būs.
Vai arī kārtējo reizi paši pūta-paši dega?
Slēpts
08.01.2016. 19:06
Māris Mednieks
Šodien, 18:13
Ar to kloķi ir apmēram tā...
Man viens pazīstams vīrs visus krievu laikus brauca ar vienu mašīnu - zapīti. Ilgus gadus viņš ietiepīgi apgalvoja, ka zapītis ir vislabākā mašīna.
Vēl... Kad 90to gadu sākumā veikalos parādījās pirmās riepas ar radzēm, viens onkulis ienāca veikalā un vīzdegunīgi apgalvoja - tikai izlaidīgi dīkdieņi pērkot tādas riepas...
To pašu esmu dzirdējis par automātiskajām kārbām.
Tagad par pusautomāti... Īsti pat neredzu jēgu strīdēties - ej kaut ar cirvi uz mežu, ja esi muļķis. Bet, ja tādus murgus sludina medību vadītājs????? Aigar , attopies - Tu taču esi sakarīgs vīrs....

Tieši tā!!!
Aigar Tev pārdomām.
Ja man nepatīk pīļu medības es tak nebrēcu ,ka vajag tās aizliegt!
Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2024-08-17 14:54
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: www.logitev.lv
Medību stāžs: 1993 g.
Aprīkojums: Medībām Latvijā pietiek
Suņi: Hanoveras dzinējs Klifs
Medību trofejas: 13
08.01.2016. 19:53
Uldim puška takš pārlādē......
Nu šo sitūāciju esmu analizējis līdz sīkumam, kā nekā pats tās medības vadīju.Uldis bija uzaicināts viesmednieks.
Patīk - 1

Es personīgi , kaut esmu šā video galvenais varonis,vītņotos pusautomātus arī īpaši neatbalstu. Vairāk no tā viedokļa, ka dzīvniekam jau tā mūsu tehnoloģiju laikmetā ir maz iespēju izdzīvot.Bet man prieks par to ka aizbraucot pie Aigara ciemos vēl aizvien mednieki pajautā cik labi esmu saeļojis aizslēgu.
Aigars
Aigars
08.01.2016. 20:09
Saproti ar pusautomātu tev nav tas kloķis jādročī tad jānotēmē un jāizšauj.

Saprotu.
Man no 1985.g.-1987.g. lietošanā bija kalaš...
Īsti pat neredzu jēgu strīdēties - ej kaut ar cirvi uz mežu, ja esi muļķis. Bet, ja tādus murgus sludina medību vadītājs?????

Nesaprotu par ko Tu īsti diskutē.....
Tieši tā!!!
Aigar Tev pārdomām.
Ja man nepatīk pīļu medības es tak nebrēcu ,ka vajag tās aizliegt!

Tieši tā pat, nesaprotu ko Tu gribi pateikt.....
Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2023-05-30 10:08
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
08.01.2016. 20:14
Uldi,ar ko eļļo tagad,kad uz masta stāvot,no rīta vēl ir zem -20? Pagājušo sestdien,kauns atzīties,bet nepārlādēja mums trijiem brauniņu pusautomātu īpašniekiem..... Jau ir tik tālu,ka šodien,gatavojoties rītdienas mīnusiem,biju izjaucis pa lanskām ieroci un izmazgāju visas saeļļotās detaļas.
Gatis
Gatis
Pēdējo reizi manīts 2023-10-20 21:07
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: pagaidām 3
Atrašanās vieta: Zemgale un Kurzeme
Medību stāžs: nemulsināsim citus
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
08.01.2016. 21:37
Tur tā lieta - nevajag baigi eļļot .Ideāli ja no rīta bišķi parausta un izšauj .Man bija šitā problēma , kad negāja vaļā pirmais šāviens .