Ja sāktu smieties katru reizi, kad notiek šmuce ar klasiskās karabīnes šāvienu, vai pareizāk nešāvienu... Tik nav skaidrs, ar ko vispār lai šaun?! Var jau lepni izgāzt vēderu un teikt - vot mana smukā karabīne savas cenas dēļ nevar noķīlēt! Šai sakarā nāk prātā Tarantino filma, kur viens džeks saderēja uz savu pirkstu, ka viņš savu kruto zipo šķiltavu piešķils 10 reizes pēc ķārtas...
Vot kur krievu razhojuma p/a atliek tikai liidzjutigi uzsmaidit ,par rietumu bralju nedienam muusu platuma graados.Shaujiet garaam vechi!
Slēpts
12.01.2016. 09:38
Vot kur krievu razhojuma p/a atliek tikai liidzjutigi uzsmaidit ,par rietumu bralju nedienam muusu platuma graados.Shaujiet garaam vechi!
Salej tai krievu pagalei pilnas iekšas ar balistolu un redzēsi kā tavs aparāts ir uzvelkams tik ar kirzas zābaka palīdzību. Ierocis ir jākopj, bet ne jau balistol eļļas vannā jāmērcē.Skatos ,ka autiņš gan tev ir nīsto rietumu, ko neņēmi UAZ ?
Izbrīna cilvēku atklājums, ka ziemā eļļa sastingst. Katrai sezonai sava eļļa. Izbrīna atklājums, ka tikai tagad dažs uzzināja, kā pareizi jākopj ieroci aukstā laikā, ka ir pareizi darīt ienesot ieroci no aukstuma siltumā. Vai tiešām tik daudzi nav dienējuši ne armijā ne zemessardzē?
Klubā bija intervija ar katastrofu medicīnas centra ārstu. Laikam. Un viņš stāstīja, ka armijā viņam bijis kalašņikovs. Un tam automātam bijis JĀSPĪD! Tad nu viņš pa to gadu ar smalko smilšpapīru viņu bišķi vieglāku pataisījis:)Vērtīga pieredze. Un man liekas, ka armijā vnk tīra ar to, ko dod un zaldātam parastajam vismaz kādu laiku atpakaļ eļļa bija eļļa un viss.
Ko tad pats Valerij,neesi vardu un uzvardu nomainijis uz rietumniecisko,pirms citam sejaa spljaut? Tiiru savu uzticamo draugu tikai ar balistolu un ne reizi nav pieviilis,bet ar Volvikiem braucu jau 23 gadus.Izvelos to ,kas man patiik,jo par gaumi nestriidas.Galvenais medibas ir rezultats,nevis pljutizera platishanas ,kuram kraninjsh lielaks.Shaujiet garaam.
Savukārt mani izbrīna komentētājs,kurš salīdzina AKM ar Browning p/a ,jo gāzu pārlādēšanas mehānismi un to detaļas pat nav līdzīgi.Nezinu kā ar eļļām ir zemessardzē,bet 1968-1970g.g.,PSRS armijā,ko deva-ar to eļļoja un neviens neiespringa-tā ziemas vai vasaras eļļa.
Bija šad tad problēmas AK ar nepārlādēšanu (službas laikos) ,bet tas ja izvazāja pa zemēm (smiltīm) ,nu pirmais ar ko dakterēja vairāki sitieni ar laidni pret zemi,parasti pēc tādas operācijas strādaja vis kam jāstrādā,nu eļļas - lietoja učebkā ,daļā izmazgāja šad tad saļerkā un noslaucija ar kādu lupatu.
Salej tai krievu pagalei pilnas iekšas ar balistolu un redzēsi kā tavs aparāts ir uzvelkams tik ar kirzas zābaka palīdzību. Ierocis ir jākopj, bet ne jau balistol eļļas vannā jāmērcē.Skatos ,ka autiņš gan tev ir nīsto rietumu, ko neņēmi UAZ ?
Vot pareizi Edgar.....tāpēc sestdien, pēc medībām, devos pie čomiem pēc konsultācijām....