Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
07.02.2013. 17:47
Kā Jūs domājat,kas notiek organizācijā, ja vienas valdes locekļi var izplānot vienu!!! starptautisku pasākumu divās vietās???
Un to dara "organizācija", kura sevi personificē,kā Latvijas Mednieku.....kaut gan viņā, nu labi ir kādi, ar apšaubamu statusu, padsmit biedru, no kuriem putru vāra kādi pieci....visu Latvijas mednieku vārdā. Man vienkārši ir KAUNS.
/Aigar un kāds būtu Tavs konkrētais priekšlikums, ko LV medniekiem būtu jādara? Svādāk trinies un trienies, bet mēs visi nesaprotam, ko Tu vari trīties :-)))). Nu taču saki, ko mums darīt? - ja esi medību suņā īpašnieks, stājies, klubos,apvienībās par pilntiesīgiem biedriem un risiniet jautājumus par saviem suņiem sapulcēs, nevis klusējot klīstat pa pasauli pēc kaut kāda padoma....diemžēl lielākā klejotāju daļa ir tieši ar LMKA izsniegtiem suņu cilrakstiem,pasēm...un man palielam tos cilvēkus nav kur pasūtīt vai aizsūtīt jo nav tam LMKA ne biroja ne īstas kontaktpersonas....A visi mednieki turpina, klusējot, caur MSAF TO BARDAKU FINANSĒT.
Nu vienam no maniem suņiem ir LMKA papīri. Labi, salasīsim domubiedru grupu, kļūsim pa biedriem, sataisīsim sapulci, nolemsim. Un ko? Kasi un printeri ciltsrakstiem tikuntā kontrolē citi :-)))
Aigar pazīstu tevi un daļu no LMKA darboņiem. Bet neesmu nevienā klubā. Man kā aktīvam medniekam ir divas lietas kas ir svarīgas. 1) sunim ir kaut kādi papīri lai VMD nepaņem aiz Ānusa 2) lai suns mežā strādā.
Varu padalīties ar pieredzi. Man Dotajā mirklī ir 2 LMKA suņi vienam būs 4 gadi otram būs 3 mēneši. Vecais suns dzen visu izņemot stirnu šogad zem viņa nošauti vairāki kuiļi, Briežu bullis, Alnis( bija iespējā šaut otru tikai nebija sezona) Krievu eiropas laika rej beigtu. Priekš manis ideāls suns kaut arī aplokā strādā tikai uz 3 pakāpi.
Un Aigar runājot par To, ka tu visu laiku kritizē LMKA nu nav jēgas tam. Vienkārši tu sevi parādi no sliktākās puses kā čīkstētājs. Man kā medniekam kas no suņu lietām zin ļoti maz ir pilnīgi vienalga ko jūs tur nesadalījāt, un kas ar ko nepareizi ko ir pārojis. Tas lai paliek viņu ziņā.
09.02.2013. 07:33
/Un Aigar runājot par To, ka tu visu laiku kritizē LMKA nu nav jēgas tam. /..../Aigar pazīstu tevi un daļu no LMKA darboņiem/... - Andi - mēģināju Tevi bildē atpazīt, neizdevās, neatpazinu Tevī nevienu no paziņām ,tā kā diezvai, Tu mani, pazīsti, vēl stulbāb ir spriest par organizāciju, kurā neesi biedrs un pazīsti tikai daļu. Es NEKRITIZĒJU LMKA, Es APSŪDZU KOMKRĒTAS PERSONAS NOZIEDZĪGĀS DARBĪBĀS, kuri maskējas zem Latvijas Mednieku K....., tie ir Normunds Salmiņš,Aldis Bondars,Nikolajs Vargānovs,Vladimirs Gubarevs. Runaju atklatu valodu .Varu runat šeit forumā,varu sēsties pie galda, tiesas zālē.... Problēmas medību suņu kinoloģijā neredz tikai neredzīgais, tā kā netaisi, sevi, par muļķi un liekuli.
Es ceru, ka tuvākā laikā kaut kas mainīsies LMKA valdībā!!!
Aigar - tad lūdzu ar uzver visus laiku to neģēļu vārdus, jā LMKA no tā kā biedrība ciešs :(
12.02.2013. 08:00
/Aigar pacenties reiz zirunāties ar LMKA vīriem un nomierinaties, cik var savstarpēji kasīties!!!
Vai tad nav neviena sakarīga cilvēka LMKA?/ - diemzel nav, pēdējais, Rihards Stalidzans mūžībā aizgaja 2013.g.04.janvārī....nu pats "sakarīgākais", kas sevi varētu saukt par LMKA vīru ir palicis Armands Cirsis, bet A.Cirsis ir A.Cirsis , pēdējos gados iemantojis, ar savu darbību, vieglas uzvedības vīriesa slavu. Rezultātā, tagad viņam būs jāiesaista gan mazais(kaurš viņam palīdz ,tad kad viņš savāra mazās ziepes) gan lielais jurists (kurš viņam palīdz tad kad viņš savāra lielās ziepes) , lai saglabātu paša dibināto LMKA....Tākā pārāk liela izvēle, ar ko parunāties, NEMAZ NAV.
Bet, kā tad A.Cirsim izdodas visu laiku tā tik cauri?
Vai tad visiem tas ir pieņemami - šis viņa darbības stils!
Bet ja tā ņem, tad mazā bardakā, vieglāk noslēpt savas nepilnības :(
Vai Aigars ar Cirsi neko nekad nav pārunājis un kaut kad, kaut ko sarunājis.
Un to dara "organizācija", kura sevi personificē,kā Latvijas Mednieku.....kaut gan viņā, nu labi ir kādi, ar apšaubamu statusu, padsmit biedru, no kuriem putru vāra kādi pieci....visu Latvijas mednieku vārdā. Man vienkārši ir KAUNS.
/Aigar un kāds būtu Tavs konkrētais priekšlikums, ko LV medniekiem būtu jādara? Svādāk trinies un trienies, bet mēs visi nesaprotam, ko Tu vari trīties :-)))). Nu taču saki, ko mums darīt? - ja esi medību suņā īpašnieks, stājies, klubos,apvienībās par pilntiesīgiem biedriem un risiniet jautājumus par saviem suņiem sapulcēs, nevis klusējot klīstat pa pasauli pēc kaut kāda padoma....diemžēl lielākā klejotāju daļa ir tieši ar LMKA izsniegtiem suņu cilrakstiem,pasēm...un man palielam tos cilvēkus nav kur pasūtīt vai aizsūtīt jo nav tam LMKA ne biroja ne īstas kontaktpersonas....A visi mednieki turpina, klusējot, caur MSAF TO BARDAKU FINANSĒT.
Aigar - tad lūdzu ar uzver visus laiku to neģēļu vārdus, jā LMKA no tā kā biedrība ciešs :(
Vai tad nav neviena sakarīga cilvēka LMKA?
Vai tad nav neviena sakarīga cilvēka LMKA?/ - diemzel nav, pēdējais, Rihards Stalidzans mūžībā aizgaja 2013.g.04.janvārī....nu pats "sakarīgākais", kas sevi varētu saukt par LMKA vīru ir palicis Armands Cirsis, bet A.Cirsis ir A.Cirsis , pēdējos gados iemantojis, ar savu darbību, vieglas uzvedības vīriesa slavu. Rezultātā, tagad viņam būs jāiesaista gan mazais(kaurš viņam palīdz ,tad kad viņš savāra mazās ziepes) gan lielais jurists (kurš viņam palīdz tad kad viņš savāra lielās ziepes) , lai saglabātu paša dibināto LMKA....Tākā pārāk liela izvēle, ar ko parunāties, NEMAZ NAV.
Vai tad visiem tas ir pieņemami - šis viņa darbības stils!
Bet ja tā ņem, tad mazā bardakā, vieglāk noslēpt savas nepilnības :(
Vai Aigars ar Cirsi neko nekad nav pārunājis un kaut kad, kaut ko sarunājis.