Šodien vārdadienu svin Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis, rītdien - Sofija, Taiga, Airita, Arita
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Cik ērti ir pusautomāti gaides un dzinējmedībās?

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 69 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 08.08.2016. 07:44

Jānis
Pēdējo reizi manīts 2021-02-24 23:07
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: uz 8 nevar salasīties nekad
Atrašanās vieta: dīvāns, dators
Medību stāžs: arvien lielāks
Aprīkojums: ir
Suņi: vakcinēti
28.01.2013. 21:26
īsti jau laikam tēmā nav, bet te ir kaut kas mērīts, cik taisnība nezinu
http://forum.guns.ru/forummess...

Vot gadus 5 atpakaļ šito cik eksperimentu atkristu , bet tagat jau sokolu vairs nevar nopirkt.
Slēpts
28.01.2013. 21:48
Ko vīri sakāt par Remington Model 1100™ Classic Trap?
Aigars
Pēdējo reizi manīts 2015-12-08 21:39
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Aprīkojums: viss, kas seifā, ir mans
24.07.2013. 12:21
Lielākā argumentu daļa ir totālas pupu mizas. Ilgi lasīju, klausījos, bet daudz kam nepiekrītu. Tātad- esot liela šmuce pēc automāta izmesto čaulīšu veidā. Tad man jautājums. Vai stāvot uz masta uz šaujot divas reizes pēc kārtas, izšautā čaulīte iekrīt no kloķējamās pati kabatā? Nē, krīt tieši zemē. Tas pats no pusautomāta. Vai pēcāk grūti pacelt? Arguments izskanēja absurds, aiz pusautomāta tā pat kā aiz kloķa ir jāsavāc, ja tas ir iespējams. Tālāk. Pusautomāts esot neprecīzāks. Šeit, visu cienītie koļegas, nejauksim pirkstu ar p..i. Pusautomāts ir un paliek MEDĪBU ierocis, uzsveru, tā pamatfunkcija ir būt izmantojamam reālās medībās. Līdz ar to, snaiperi un visi citi (visu cieņu viņiem), kuri sevi pieskaita pie šiem meistariem, mutes kabatās. Nejaucam medības ar papīra caurumotājiem. Vispār šamā tēmā jauc šo būtiskāko atšķirību un rezumē rodas strīdi un asu vārdu pārmaiņa. Medībām maz sakara ar speču pieminētajiem faktiem par ieroča un munīcijas teorētiskajām niansēm. Ja kaut ko komentē, jāizlasa pats jautājums vai temata nosaukums. Lūdzu, nejauksim papīra driskātaja nodarbi ar medībām, šeit maz sakara, lai arī varam daudz salīdzināt. Diemžēl jāsecina, ka salīdzinoši maz viedokļu izsaka patiesi speciālisti, kuri daudz un nopietni medī. Lai pasmaidītu, analoģisks temats varētu būt-kas ir labāks, špinings vai mušiņmakšķere.Visiem veiksmi un šaujam garām.
Imants
Pēdējo reizi manīts 2017-03-08 15:12
Atrašanās vieta: ventspils
Medību stāžs: kopš 1997 gada
Aprīkojums: BROWNING BAR BOSS 30-06, IZ-58 (16k), MC 21-12, IZ-18 (32k)
Suņi: drathārs (K.)
24.07.2013. 12:58
Ja pēc būtības, tad, manuprāt, tēmas jautājums absurds. VISI medību ieroči domāti medībām, atšķirība tikai gaumē, maka biezumā un munīcijas izvēlē. VISAS sistēmas med. ier. pilda konkrētus uzdevumus, ar VISIEM med. ier. medībās var trāpīt. NEKAD (ja ierocis nav bojāts) neizjutīsiet preciz. atšķirības starp sistēmām, ja ievērotas SAPRĀTĪGAS MEDĪBU distances.
Slēpts
24.07.2013. 13:00
Tātad īstenībā "tirdziņš" par māti un meitu...
Imants
Pēdējo reizi manīts 2017-03-08 15:12
Atrašanās vieta: ventspils
Medību stāžs: kopš 1997 gada
Aprīkojums: BROWNING BAR BOSS 30-06, IZ-58 (16k), MC 21-12, IZ-18 (32k)
Suņi: drathārs (K.)
24.07.2013. 13:17
Iespējams tā arī ir... Pārlasīju tēmu no sākuma. Nu skumji man palika pirmkārt par sevi - Andi A. piedod vecozēn, pāris vietās pāršāvu pāri strīpai. Pats nezinu kas man bija iekodis, parasti nemaz tā nelamājos:)
Es vispār gribu visiem atvainoties, kuriem nekontrolētas agresijas rezultātā esmu pateicis ko sliktu! Lūk.
P.S. Bet pusautomāts vairumā gadījumu būs labāks, jeb - universālāks:)
Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2014-02-11 12:32
Atrašanās vieta: Mālpils
Medību stāžs: 10
24.07.2013. 13:38
Imant!
Piedod arī Tu mani! Un visi pārējie!
P.S. Bet pusautomāts vairumā gadījumu nebūs labāks par kloķi! :)
Slēpts
24.07.2013. 14:06
Andi!
pusautomāts vairumā gadījumu nebūs sliktāks par kloķi :)
Aigars
Pēdējo reizi manīts 2015-12-08 21:39
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Aprīkojums: viss, kas seifā, ir mans
24.07.2013. 14:06
To es saprotu, ar to arī atšķiras normāli cilvēki, kas nevis nekļūdās, bet prot atzīt savas kļūdas. A.A un I.V. Katrs plintē ar ko grib, var atļauties un patīk. Katrs brauc ar auto tā pat. Labāk nopirkšu abus, būs p/a un kloķene. Un būšu laimīgs (:(:(:
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
24.07.2013. 16:49
I'm sorru ja kaut kas netā :)
Bet nav ko strīdēties, vai ne :)
Domāju daudziem būs tā ka uz gaidi labāk kloķējamo bet uz dzinējmedībām pusautomātu, pie tam ar jauniem likumiem medībās uz rukšiem lādē kaut vai lentu klāt :) Tikai lentas garums būs atkarīgs no finansiālām iespējām :)