Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
06.02.2013. 12:54
Elektriskais gans ar vienu stiepli uz meža cūkām nenostrādās - parasti uz šo nokļūdās, jo pakar vienu stiepli metra augstumā, lai zāle neskartos klāt. Vajag nopļaut/nomīdīt zāli un vilkt divas stieples - vienu apmēram 25..30cm no zemes, otru ap 60cm.
p.s. Esmu Saliņš, bet nu labi....
principā jau citu variantu nav. Mans uzskats ir - nelimitēt atsevišķu vismežniecību teritorijās, pīķa iecirkņos, iespējams uz laiku
Iespējams to ka viņš varēs saaicināt savus domubiedrus uz savu lauku sargāšanu uztaisot "nelielu" slaktiņu.
Tur jau ir tā galvenā problēma, ka ne visi klubi grib dot nezcik atļaujas kautkādam zemniekam un viņa domubiedru grupai. Grib medīt paši uz milzīgiem laukiem ar lielu meža cūku koncentrāciju - tas nav iespējams.
Šad tad aizbraucu pie Laura S. ciemos pamedīt, un melno postītāju tur tiešām ir daudz. Un cūkas ir pacietīgākas par cilvēku- vinas var iznākt vienpadsmitos, bet var arī vienos vai trijos...
Piedod, Saliņa jaunskungs! Nu pag, ko VMD saka par limitu, piemēram, ja lauz attiecības ar esošajiem tiesību lietotājiem un apmedī pats ka tiesību lietotājs vai kāda cita formējuma ietvaros? Ticiet man, tie 100 + metru pārrāvumi, ja tāda situācija, būs atrisināmi
Jā-piekritu LAURIM.esmu no blakus kolektiva,un biezi braucu pie Laura cūku medībās uz vina kviešu laukiem un tiešām to melno radijumu tur nav maz,nēceros tādas medības bez šāviena.Un postijumi tiešām ir lieli.
Kļaviņu Jāni!
Jau vairākas reizes esmu teicis - patreizējā likuma redakcijā, nav man pilnvaru, tiesību slēgt vai lauzt līgumus par med plat.
Ļoti iespējams, ka likuma grozījumos tas beidzot tiks akceptēts. Jā, tad iespējams varēs nedaudz uzelpot, bet roku uz pulsa..... sagaidam trešo lasījumu..
principā jau citu variantu nav. Mans uzskats ir - nelimitēt atsevišķu vismežniecību teritorijās, pīķa iecirkņos, iespējams uz laiku
Tur jau ir tā galvenā problēma, ka ne visi klubi grib dot nezcik atļaujas kautkādam zemniekam un viņa domubiedru grupai. Grib medīt paši uz milzīgiem laukiem ar lielu meža cūku koncentrāciju - tas nav iespējams.
Jau vairākas reizes esmu teicis - patreizējā likuma redakcijā, nav man pilnvaru, tiesību slēgt vai lauzt līgumus par med plat.
Ļoti iespējams, ka likuma grozījumos tas beidzot tiks akceptēts. Jā, tad iespējams varēs nedaudz uzelpot, bet roku uz pulsa..... sagaidam trešo lasījumu..