Ja pēc medībām vai veiksmīgiem mačiem nedzer no čaulām Jāgerīti - neredzu iemeslu, kāpēc būtu jātīra čaulu iekša :) ~ 4000 bar to pārtīra tīri labi :) Vienīgais - ar birstīti no kakliņa iekšpuses jānoņem liekais... Derīgā kārtiņa ar izdedžiem paliks... Tumblera vietā labāk nopirkt 100 jaunas Lapua čaulas. Medībām - pietiks visam mūžam.. Ja pats nesajāj formējot t.i. klausa ko saka tādi vīri kā Anrī :) p.s. Nepretendējot uz patiesību, varbūt pēc gada domāšu citādi :))
Pa fullsize jau puspasaule to zin, neko jaunu es neizdomāju. Par pārējo.... pats jau no rīta redzēji, ka ne viss tik gludi un perfekti. Ja vienādojumā piedalās vairāki mainīgie, grūti jau tā izcelt vienu fišku un teikt - O, šitas strādā, vai šitas ir pilnīgais oldskūls.
Iespējams ,Tev, Intar taisnība! Arī krievu forumos raksta, ka tas precizitāti neietekmējot. Bet gribas teikt,bet. Piemēram ,kapseļu ligzdiņu katru reizi mehāniski beržot, vai tā nepaliek lielāka? Un tā doma par to atlaidināšanu, kā tur īsti ir ?
Es pistolēm čaulas kādreiz tīriju ar šitādu aparātu. Tikai toreiz izmantoja sasmalcinātas zemes riekstu čaumalas. Čaulītes tajās čaumalās kādu pusstundu pakratās un ir tīras un spīdīgas. Pēc tam tīrās čaulas plastmasas spainī, vienā rokā gumijas cimds, cimdā drusku iepūš silikonu un tad pa spaini samaisa- tādā veidā silikons netiek čaulītē iekšā. Tāds Jums neder? http://www.doublealpha.biz/rel...
Tas vibropods jau gandrīz katram ir. Pistoļniekiem ar to kvantumu un no zemes vāktajām čaulām citādi jau nevar. A kas kloķējamā sportā, tāpat vairāk pa 30-40 neizšauj vienā reizē. Un arī cik tīru ieliec, tik tīru arī izņem. Kakliņu un ligzdu patīra un pa jaunu. Par medībām vispār nerunājot.
Par pārējo.... pats jau no rīta redzēji, ka ne viss tik gludi un perfekti. Ja vienādojumā piedalās vairāki mainīgie, grūti jau tā izcelt vienu fišku un teikt - O, šitas strādā, vai šitas ir pilnīgais oldskūls.
Nu bet Tavā gadījumā tam ir cits izskaidrojums - jauna optika, jaunas kājas, cits svars plintei utt. p.s. Man šodien "kaut kas" par pāris cm palika garāks :)), kad redzēju, ka manas grupas uz 310 m nav sliktākas (vai pat čut labākas) kā Anrijam :))) Bijām rīta agrumā šautuvē..
... jauns aizmugurējais balsts, eksperimenti ar kāju paliktņiem ... :) normāls sezonas sākums - viss d...sā, nekas neiet. Principā kā vienmēr pēc slinkošanas.. :)
Par Sinkclair - nepagāja stunda pēc otrās vēstules kā šie izsūtīja manu pasūtījumu. Kas ir pats interesantākais - sūtīšanas izmaksas 0,00 $. Laikam kompensācija :)) Tā ka ar Sinclair viss kārtībā - sūta.
~ 4000 bar to pārtīra tīri labi :)
Vienīgais - ar birstīti no kakliņa iekšpuses jānoņem liekais... Derīgā kārtiņa ar izdedžiem paliks...
Tumblera vietā labāk nopirkt 100 jaunas Lapua čaulas. Medībām - pietiks visam mūžam.. Ja pats nesajāj formējot t.i. klausa ko saka tādi vīri kā Anrī :)
p.s.
Nepretendējot uz patiesību, varbūt pēc gada domāšu citādi :))
Pa fullsize jau puspasaule to zin, neko jaunu es neizdomāju. Par pārējo.... pats jau no rīta redzēji, ka ne viss tik gludi un perfekti. Ja vienādojumā piedalās vairāki mainīgie, grūti jau tā izcelt vienu fišku un teikt - O, šitas strādā, vai šitas ir pilnīgais oldskūls.
http://www.doublealpha.biz/rel...
Nu bet Tavā gadījumā tam ir cits izskaidrojums - jauna optika, jaunas kājas, cits svars plintei utt.
p.s.
Man šodien "kaut kas" par pāris cm palika garāks :)), kad redzēju, ka manas grupas uz 310 m nav sliktākas (vai pat čut labākas) kā Anrijam :))) Bijām rīta agrumā šautuvē..
Kas ir pats interesantākais - sūtīšanas izmaksas 0,00 $. Laikam kompensācija :))
Tā ka ar Sinclair viss kārtībā - sūta.