Kaimiņu puišeļi zemeņu dobē, ja cilvēkam tās zemenes ir iztikas avots ir vai nav galēja nepieciešamība
Man ir apnicis citēt likumus.
Bet par mežonīgajiem Rietumiem.
Ja puišeļi ZINĀS , ka zemeņu onkam ir bise un viņš arī šauj- nu tad viņi izvēlēsies to dārzu, kur nešauj..
Man liekas, ka es atceros gadījumu- kad lauku sētā 90 gadu sākumā iebrauca braši jaunieši un saimniekam pieprasīja benzīnu un vēl kaut ko. Saimnieks paņēma reģistrēto bisi un izšāva gaisā.
Ar to pietika, lai puši pazustu no sētas- un neviens vairāk nebrauktu pagalmā iekšā tāpat vien...
Varbūt šo stāstu es izdomāju:)
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
08.04.2015. 10:29
Ivar, es te vienā postā jau šo jautājumu biju pieminējusi. Slinkums meklēt, bet tur bija runa par POTENCIĀLU izvarotāju ;)
Tas tā, par katram savu galējo nepieciešamību. ;)
Jā, un vairums atdos gopņikam naudasmaku bez kipiša, bet kādam, kam makā tā ir pēdējā naudiņa, arī var likties, ka ir galēja nepieciešamība. Kaimiņu puišeļi zemeņu dobē, ja cilvēkam tās zemenes ir iztikas avots ir vai nav galēja nepieciešamība?
Sākam šaut pa labi un pa kreisi? Mežonīgie Rietumi?
Piedod, Arni Pukst, bet man nav skaidri tavi "putošanas" iemesli un savas "taisnības" uzspiešanu kā vienīgo un pareizo viedokli... Es ļoti cienu tavu darbību medniekiem.lv, man ļoti patīk tavi vidio sižeti, kā arī citas lietas kas ir saistītas ar medībām, bet nemēģini mani piebarot ar izvilkumiem no ieroču aprites likuma un manis paša textu pārpostēšanu, kā arī man un citiem tagad iestāstīt kad šaut, kur šaut un pa ko šaut - mums laikam ir dažādas vērtību skalas... Atšķirībā no tevis, es esmu sapratis arī citus viedokļu un pieņēmis to par labi esamiem (dažus, bet ne visus)... Man liekas, kad tu jau sāc "ieciklētis" un uzdot sev jautājumus, uz kuriem tu pats atbildi - vai tad tā ir foruma jēga ?!
Māri, izlasi vēlreiz likumu, par ieroča pielietošanu un izmantošanu
Slēpts
07.04.2015. 22:37
Māri.
Vai esi psiholoģijas zinātņu grāda īpašnieks, vai arī Tavā rīcībā ir kādi skaiļi, kas pierāda "bailīgo " cilvēku rīcību?
Es, piemēram, par bailīgu uzskatu Tevi, jo domāju, ka Tu baidies forumā izmantot savu īsto uzvārdu...
Māri.
Galējā nepieciešamība IR katram sava, ar inspektoriem nevajag biedēt.
Cits to sajutīs ātrāk, cits vēlāk, cits varbut pārāk vēlu un debesīs varēs žēloties par sevi...
Paldies, Arni, par pūlēm, par centību - gana daudz citātu sameklēji...
Tikai...... nevienā no komentāriem, neviens "ar putām uz lūpām" , kā teici Tu, nenoliedz īsstobru ieroču nepieciešamību. Tur galvenā un vienīgā doma bija, ka ieroci nedrīkst nēsāt cilvēki, kas nav tam psiholoģiski gatavi.
Man ir apnicis citēt likumus.
Bet par mežonīgajiem Rietumiem.
Ja puišeļi ZINĀS , ka zemeņu onkam ir bise un viņš arī šauj- nu tad viņi izvēlēsies to dārzu, kur nešauj..
Man liekas, ka es atceros gadījumu- kad lauku sētā 90 gadu sākumā iebrauca braši jaunieši un saimniekam pieprasīja benzīnu un vēl kaut ko. Saimnieks paņēma reģistrēto bisi un izšāva gaisā.
Ar to pietika, lai puši pazustu no sētas- un neviens vairāk nebrauktu pagalmā iekšā tāpat vien...
Varbūt šo stāstu es izdomāju:)
Tas tā, par katram savu galējo nepieciešamību. ;)
Jā, un vairums atdos gopņikam naudasmaku bez kipiša, bet kādam, kam makā tā ir pēdējā naudiņa, arī var likties, ka ir galēja nepieciešamība. Kaimiņu puišeļi zemeņu dobē, ja cilvēkam tās zemenes ir iztikas avots ir vai nav galēja nepieciešamība?
Sākam šaut pa labi un pa kreisi? Mežonīgie Rietumi?
Vai esi psiholoģijas zinātņu grāda īpašnieks, vai arī Tavā rīcībā ir kādi skaiļi, kas pierāda "bailīgo " cilvēku rīcību?
Es, piemēram, par bailīgu uzskatu Tevi, jo domāju, ka Tu baidies forumā izmantot savu īsto uzvārdu...
Cits to sajutīs ātrāk, cits vēlāk, cits varbut pārāk vēl
Es jau teicu, ieroči nedrīkst būt bailīgu cilvēku rokās. Viņiem kā šizofrēniķiem visur rādās apdraudējums. Viņi ir bīstami sabiedrībai.
Galējā nepieciešamība IR katram sava, ar inspektoriem nevajag biedēt.
Cits to sajutīs ātrāk, cits vēlāk, cits varbut pārāk vēlu un debesīs varēs žēloties par sevi...
Tikai...... nevienā no komentāriem, neviens "ar putām uz lūpām" , kā teici Tu, nenoliedz īsstobru ieroču nepieciešamību. Tur galvenā un vienīgā doma bija, ka ieroci nedrīkst nēsāt cilvēki, kas nav tam psiholoģiski gatavi.