"Pēkšņi man no muguras strauji tuvojas vīrietis, kuru es noturu par POTENCIĀLU izvarotāju un sāku šaut! Vai tas būtu normāli?" - Žannai cepums... pievienošu vēl video...
/>
Nesaprotu kā es esmu izdzīvojis līdz 34 gadu vecumam bez ieroča pašaisardzībai - laikam esmu veiksminieks ?! :D :D :D Zogot kaimiņiem ķiršus un ābolus bērnībā un ne vienu vien reiz esam sakosta no visādiem suņiem... :D :D :D
Pēter, ja tobiass tomēr pielieto zobus, tad tobiasa saimniekam sūdi lieli, ja vien to praeizi noformēsi:
1. Administratīvā atbildība, 2. civilprasība no Tevis, 3. Komisija, kas var atzīt, ka tobiass ir agresīvs - ar visām izrietošajām sekām.
Ā, vēl jātiek skaidrībā kas ir svarīgāk: minimizēt risku sacaurumot manu ādu vai ļaut tobiasam izskrieties bez pavadas. Ņemam vērā ka Rīgā ir vairākas vietas kur sunim ir iespēja izskrieties bez pavadas un neapdraudēt citus, cik tādas vietas un kur neattiecas uz prioritāšu noskaidrošanu jo suņa turētājam bija par to jādomā kad ņēma suni.
Slēpts
27.03.2015. 15:51
Es nestresoju bet pieņemsim ka tobiass bez pavadas izdomā ka es viņam ļoti nepatīku un tā izrādīšana beidzas ar caurumu vai vairākiem manā ādā. Ko suņumīlim darīt lai tā nenotiktu?
Nu un protams kam jānotiek ja tomēr pēc tobiasa iniciatīvas manā ādā ir parādījies vēl viens, manis negribēts, caurums?
Pēteri, varbūt tomēr censties publiski aktīvās vietās censties suni vadāt pavadā, bet nomaļā vietā, kur apgrozās maz cilvēku, lieki neķert stresu no suņa klātesamības, kas palaists bez pavadas ar saimnieku netālu. Vienu vārdu sakot, sapratni un iecietību.
Žanna,kamēr neviens neklausās,varu Tev pačukstēt,ka arī man laukos, atslēgu vietā, bija kaukāzietis. Gāja visādi,bet no svešiem vazanķiem bija miers. Tāpēc,esmu atturīgs un skops diskusijā par aizsardzību un likumu.No manas puses tā būtu laipošana starp un starp.Vienu gan varu pateikt:,,PIRMS PACELT IEROČA STOBRU-IR SEV JĀPAJAUTĀ,VAI TIEŠĀM TAS IR KONKRĒTAJĀ BRĪDĪ NEPIECIEŠAMS,,.
Suņu mīļotāji varbūt apskaidros kas darāms lietas labā lai turpmāk šādas situācijas neveidotos?
Pieņemsim ka es neesmu bruņots un man patīk skriet pa pierīgas mežu, jāņem vērā ka nav mans pienākums kaut kā gatavoties sadursmei ar suni vai zināt kā no tādas izvairīties, es vnk skrienu.
http://nra.lv/latvija/134282-p...
un
http://www.vp.gov.lv/?id=195
Ņemot vērā, ka esam mazāk par 2 miljoniem - viela pārdomām. Bet katrs pats izvēlas kā dzīvot...
1. Administratīvā atbildība, 2. civilprasība no Tevis, 3. Komisija, kas var atzīt, ka tobiass ir agresīvs - ar visām izrietošajām sekām.
Nu un protams kam jānotiek ja tomēr pēc tobiasa iniciatīvas manā ādā ir parādījies vēl viens, manis negribēts, caurums?
Pieņemsim ka es neesmu bruņots un man patīk skriet pa pierīgas mežu, jāņem vērā ka nav mans pienākums kaut kā gatavoties sadursmei ar suni vai zināt kā no tādas izvairīties, es vnk skrienu.