Šodien vārdadienu svin Magda, Magone, Mērija, rītdien - Krista, Kristiāna, Kristiāns, Kristīne
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Ieroča pielietošana pašaizsardzībai

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 62 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 20.07.2016. 22:44

Vilis
Vilis
Pēdējo reizi manīts 2024-04-16 12:36
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
18.04.2015. 07:02
Ivar nepārproti. pret tiesu sistēmu man iebildumu nav,tikai vai lieta tiek līdz tiesai ir cits jautājums.visur ir cilvēciskais faktors-kāds komats ielikts nevietā,kāds liecinieks klusē jo Latvija maza-viens otru pazīst utt.
Valsti jau cilvēki veido.un kādi mēs esam tādi esam. :(
Žanna
Žanna
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
18.04.2015. 00:23
Ivar, kurā valstī Tu dzīvo?
Slēpts
17.04.2015. 09:36
Es pilnibā piekrītu Ivaram, visu izšķir advokāti un sakari

Bet es Tev gan nepiekrītu.
Lai cik bieži runā par sliktu tiesu varu un sliktiem tiesnešiem- es tomēr ticu , ka mūsu valstī galvenais ir Likums nevis sakari...
Varbūt vajadzēs vēl daudzus gadus- bet es ceru- ka LATVIJA kā valsts saglabāsies...
Vilis
Vilis
17.04.2015. 08:26
Abstraktuma ir loti daudz tajos pantos- nekaitigs dzivnieks,tatad aizbaidīts vai likvidēts ar ieroča pielietošanu ir par pamatojumu uzskatīt ieroča likumigai pielietošanai un tatad ari tai sekojošajai policijas informēšanai par šo darbību?
Es pilnibā piekrītu Ivaram, visu izšķir advokāti un sakari,zem kura panta palīst un kurš tad beigās būs cietušais,tas jau ir citu instanču ziņā.
Slēpts
16.04.2015. 23:16
Vilis Ernstsons
Jāsāk smaidīt platāk,jo likumus tomēr katrs tulko kā māk-ja suns palika dzīvs,tātad ierocis netika pielietots? Jo tā pielietošanas definīcija ir visai apstrakta.

Vilis lasot 31 pantu būs aizmirsis izlasīt 30 pantu, tur pirmajā panta daļā rakstīts kas ir pielietošana: tēmēts šāviens vai šāviens kas ... padara nekaitīgu dzīvnieku.
Ja būtu izlasījis tad tik aBstrakta vairs neliktos.
Slēpts
16.04.2015. 09:11
ja suns palika dzīvs

Vispār, to kas tur notika, mēs jau nezinam- jo publiski savas domas ir izteicis tikai SITĒJS.
Un šāviena brīdi, pec peiejamā internetā, viņš neredzēja- bija tālu.
Vai tika veikts tēmēts šāviens , vai brīdinājuma šāviens- to zina tikai pats ŠĀVĒJS- bet tam publiska verbāla caureja nebija piemetusies..
p.s
par likumu tulkošanu.
To mēs ikdienā katrs darām. Daudz un ļoti- jo mūsu likumi un noteikumi ir cilvēku rakstīti un tajos NAV aprakstītas visas iespējamās reālās dzīves situācijas.
Tad nu balstoties uz savām zināšanām par likumu, katrs indivīds patstāvīgi pieņem lēmumu kā rīkoties.
Ja kāda kompetenta iestāde un tās darbinieki uzskata ,ka esi rīkojies neatbilstoši Likumiem un noteikumiem- tad sākās procesi , kuru ir vērsti uz nepareizās rīcības dokumentēšanu un lēmumu pieņemšanu.
Un katram no mums ir tiesības lēmumam nepiekrist un pierādīt SAVU taisnību tiesā... Un tur Tiesnesis spriedīs- kas ir atbilstoši likumam un kas nebija atbilstoši...
Vilis
Vilis
16.04.2015. 07:01
Jāsāk smaidīt platāk,jo likumus tomēr katrs tulko kā māk-ja suns palika dzīvs,tātad ierocis netika pielietots? Jo tā pielietošanas definīcija ir visai apstrakta.
Slēpts
13.04.2015. 10:37
Vili, kad pielieto, tad jā, bet brīdinājuma šāviens, dzīvnieku aizbaidīšana ir ieroča izmantošana, par kuru nav nekas jāsauc
Vilis
Vilis
13.04.2015. 10:19
Paldies Annai.Tiešām esošajā likuma redakcijā 31.pants ir īstais. Bij palaidis garām izmaiņas.laigan tas būtību nemaina-pielietoji ieroci,tatad atbildi kur,kad un kāpēc.
Slēpts
13.04.2015. 10:08
priekš kam izsniegt, ja jau ir ierocis kopš dzimšanas ;)