Juri prātīgāk protams ka būtu pašam to visus riekstus un knifus izkost un būs miers mājās, bet ne velti daudzi pat neriskē tos pusautomātus tīrīt. Laikam tur ne tikai knifiņus zināt vajag, bet arī savi pribambasi lai to izdarīt varētu.
P.S. pats personīgi pusautomātu ne reizi nēesmu izjaucis, bet tā vienkārši padomāju.
Automātu izjaukt nav problēmu, jo visas detaļas ir elementāri noņemamas un izņemamas :)
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
19.09.2012. 12:00
Va vell's - pa to ciparu sanāk trīs polši un zacene!
Vai nav prātīgāk to apgūt un darīt pašam? Nu nav tur nekāda augstākā matemātika, tikai elementārā mehānika. Ja kādam patiesi abas rokas kreisās vai 'pašapziņa neļauj nolaisties līdz ieroša tīrīšanai ar savām rokām, tad lai maksā - tas ir tikai godīgi. :)
Slēpts
19.09.2012. 09:24
Paldies Dzintar!
Paskatījos
Tehniskā apkope ierocim: pusautomātiskajam 30 Ls
Paskatieties Purnavu muižas izcenojumus viņu mājas lapā,apmēram tā tas arī maksā!Starp citu ļoti līdzīgi izcenojumi par stundu darbu ir arī autoservisā!:):):)
Ivar - es jau sapratu, ka tur tālāk ir interesanti :) bet, ja reiz vispār ķeršos klāt, tad pēc pilnas programmas. Bet...jā, radās ideja :)
Slēpts
18.09.2012. 12:59
Pastobri un laidi noņemt nav problēmu ir darīts:)bet nu tālāk diezvai pats mēģināšu
Man patika ka bļodiņai apakšā magnēts- lai sīkumi pa gaisu neaizlido.
P.s starp citu- kādas izmaksas meistaram, lai brauniņa pusautomātu iztīrītu ???
Varētu kāds ieroču meistrs sevi pareklamēt- domāju ka 95% latvijas Brauniņu utt nekad nav bijuši meistaru rokās..
Mja, kaķus un bērnus labāk turēt tālāk šādā brīdī :D bet es laikam vienu reizi saņemšos un izārdīšu to padarīšanu. Jo īpaši tādēļ, ka ir doma plastmasa laidi/pastobri iegādāties un uzlikt, kas nozīmē, ka tāpat šis un tas jāārda vaļā.
Slēpts
15.09.2012. 04:51
Jap, netīrums nenozīmē, ka tas mehānisms nestrādās, tur viss paredzēts, ka jastrādā arī ar skuju piejaukumu, ar likam rokam tirot var ari "satīrīt" mehanismus.
P.S. pats personīgi pusautomātu ne reizi nēesmu izjaucis, bet tā vienkārši padomāju.
Automātu izjaukt nav problēmu, jo visas detaļas ir elementāri noņemamas un izņemamas :)
Vai nav prātīgāk to apgūt un darīt pašam? Nu nav tur nekāda augstākā matemātika, tikai elementārā mehānika. Ja kādam patiesi abas rokas kreisās vai 'pašapziņa neļauj nolaisties līdz ieroša tīrīšanai ar savām rokām, tad lai maksā - tas ir tikai godīgi. :)
Paskatījos
Tehniskā apkope ierocim: pusautomātiskajam 30 Ls
Man patika ka bļodiņai apakšā magnēts- lai sīkumi pa gaisu neaizlido.
P.s starp citu- kādas izmaksas meistaram, lai brauniņa pusautomātu iztīrītu ???
Varētu kāds ieroču meistrs sevi pareklamēt- domāju ka 95% latvijas Brauniņu utt nekad nav bijuši meistaru rokās..