Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
04.02.2010. 21:17
Mārim B.
Nu kā tad, labi zinot, ka tur, kur ir 2 latvieši ir 3 partijas :))))) noteikti var radīt visaptverošu mednieku organizāciju! :)))
Es esmu "par"!
Tāpat kā esmu par mieru visā pasaulē utt. Kas tad ļaus apvienot (cik turir to mednieku?) šitādu baru bruņotu veču? Smiekli nāk! Zemessardzi, i to noraka :(
Par to ka ir ne tikai švaki saimnieki savās medību platībās, bet ir tādi, pat vārdu neatrodu, kam vispār būtu liegts medīties!! Pārīti tādus pazīstu, šauj visu kas kustās, tāpēc arī tur var teikt limits ir tik mazs ka vienas dienas laikā var visu nomedīt!!! Un galvenais viņam medību uzskats ir ka ja vienu nomedīsi, tad viņa vietā atnāks jauns. bet no kurienes viņam ņemties, ja pa visu apkārtni labi ka pāris stirnu kazas var redzēt, nerunājot par āžiem. Cūkas ir cita lietas tās patstāvīgi migrē, bet āži diemžēl tur jau retums :(
Māri, bet var būt dažs labs tieši un ķer kaifu ķīvējoties un kašķējoties :)
Bet tev piekrītu, kamēr mēs paši nesalasīsimies un neparādīsim kas ir saimnieks šajā valstī, tikmēr dzīvosim kā ubaģi, tikai daži nedaudz labāk, citi švakāk!!!! Kā saka paēdis nepaēdušu nesapratīs!!! :(
Slēpts
04.02.2010. 14:21
Tvaika laišana gaisā turpinās ar pilnu sparu, bet kāds ir sausais atlikums. Nu tāds purkšķis un viss.Vai tiešām Jūs domājat ka kāds no likumdevējiem vai izpildvaras lasa un ņems vērā šos gara darbus? Ja šādi mēģinat sasniegt orgasmu nu tad uz priekšu!
Atkārtoju, ja gribam kaut ko mainīt, problēmas jārisina citādā ceļā: medniekiem jābūt kopējai, vairākumu apvienojošai, organizācijai. Tikai caur to mēs būsim uzklausīti.
Par pamatu varētu kalpot "Latvijas medību saimniecības attīstības stratēģija", kuru (starp citu par mednieku naudu ) 2006.gadā izstrādāja Jānis Baumanis. Protams ne viss tur pieņemams 1:1,taču labs pamats ir. Daļa lietas jau ir ieviestas. Pieejama ZM mājas lapā pie MSAF 2006.gada projektu atskaitēm.
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
04.02.2010. 13:34
Ja! Es uzskatu ka saja valsti tomer ir pietiekami daudzas lietas kas tiek daritas sabiedribas intereses! Roza brilles nevajag nesat, bet katrs sava apkartne ganjau mazuminu sakasisim!
Oglasite vesj spisok, požalujsta :)
Edgar K.
Es jau nu nespriežu par visiem. Bet DAUDZI ir zagli! Un ar to pietiek!
Vispār es jau Jūsu viedoklim piekrītu ;) Bet ne visi ir spējīgi būt saimnieki savā zemē. Vai Jūs tam arī piekrītat?
Artūr Kā jau minēju kad vajadzētu kādu stulbu likumu pieņemt tak divreiz pateikt nevajag, bet kad tiešām jāpieņem nomrāls likums tad gadiem testies par to var un jēgas vienalga nebūs!!!! Paskat kad vajadzēja pacelt nodokļus pieņēma ļoti ātri!!!
Raimond! kārtība par teritorijām būtu laba arī tā, kas ir minēta šis diskusijas 7 lpp Daiņa pievienotajā saitē, bet kāda jēga mums te runāt ja VMD 3 gadu laikā no tā visa ne ko nav ieviesuši!
Agrāk tāda nebija, bet tagad pilnas malas tādu lielo saimnieku, un pats abidnākais ir tas ka ir tādi saimnieki, kas savu zemi pat savām acīm nav redzējuši, nav apstrādāta, bet uzskata sevi par lieliem saimniekiem, kaut kāds tur noalgots salika privātīpašuma zīmes un viss, domā tagad karalis būs, bet diemžēl dzīvē viss ir nedaudz savādāk!!!!
Andri,paldies,es gaidīju Tavu atbildi,lai uzrakstītu,ka turpināsim pēc darba,es vairāk nevaru sēdēt pie datora-jāiet strādāt. Ātrumā-pirmais-licences neviens klāt nav vedis.otrs-medības paldies Dievam vairs nav jāpiesaka,tāpat no tā nekāda jēga nebija,par atskaitēm arī skaidrs.Vot par zvēru uzskaiti jau ir cits jautājums,turpināsim vakarā.Paldies arī Laimonim par atbildi! Edgars K. MUMS šeit drusciņ idealizē.Latgalē arī pa privāto zemi nevazāsies-būs skandāls.
Mārī tāpēc arī rakstīju ka ne uz visiem tas attiecas!!! Bet diemžēl esmu ļoti daudz saskāries ar tādiem tipiņiem kas dala tas ir mans un viss. Tu esi pēc dabas pilnīgi cits cilvēkts, ja nezinātu no kuras puses esi, tad padomātu ka esi no šejienes. Bet pēc īstības, Latgale savā laikā bija stiepusies līdz pat igaunijas robežai, tad var būt arī tevī tek LAtgaliešu asinis :)
Cerams sapratīsiet aņuku.
Tas vēl bija kad mūsu tautieši vēl nepazina ne auto, ne riteni, pārvietošanās transports bija tikai zirgs.
Nu nasāk ka Latgalietis aizjāja ciemos pie sava drauga uz Zemgali, jāpaskatās taču kā tauta dzīvo. Iejāja sava tautieša mājas pagalmā un sauc saimniekam Latgaliešu valodā, : SAIMNĪK KUR MAN PĪSĪT ZIRGU!!!!
Saimnieks izdzirdot to, saķēris galvu izskrien pagalmā un bļauj,: Pis mežā, pis laukā, tikai ne manā sētā :)
Tā un ir arī mūsdienās viens saka par vienu, cits domā ko citu :)
Nu kā tad, labi zinot, ka tur, kur ir 2 latvieši ir 3 partijas :))))) noteikti var radīt visaptverošu mednieku organizāciju! :)))
Es esmu "par"!
Tāpat kā esmu par mieru visā pasaulē utt. Kas tad ļaus apvienot (cik turir to mednieku?) šitādu baru bruņotu veču? Smiekli nāk! Zemessardzi, i to noraka :(
Māri, bet var būt dažs labs tieši un ķer kaifu ķīvējoties un kašķējoties :)
Bet tev piekrītu, kamēr mēs paši nesalasīsimies un neparādīsim kas ir saimnieks šajā valstī, tikmēr dzīvosim kā ubaģi, tikai daži nedaudz labāk, citi švakāk!!!! Kā saka paēdis nepaēdušu nesapratīs!!! :(
Atkārtoju, ja gribam kaut ko mainīt, problēmas jārisina citādā ceļā: medniekiem jābūt kopējai, vairākumu apvienojošai, organizācijai. Tikai caur to mēs būsim uzklausīti.
Par pamatu varētu kalpot "Latvijas medību saimniecības attīstības stratēģija", kuru (starp citu par mednieku naudu ) 2006.gadā izstrādāja Jānis Baumanis. Protams ne viss tur pieņemams 1:1,taču labs pamats ir. Daļa lietas jau ir ieviestas. Pieejama ZM mājas lapā pie MSAF 2006.gada projektu atskaitēm.
Oglasite vesj spisok, požalujsta :)
Edgar K.
Es jau nu nespriežu par visiem. Bet DAUDZI ir zagli! Un ar to pietiek!
Vispār es jau Jūsu viedoklim piekrītu ;) Bet ne visi ir spējīgi būt saimnieki savā zemē. Vai Jūs tam arī piekrītat?
Cerams sapratīsiet aņuku.
Tas vēl bija kad mūsu tautieši vēl nepazina ne auto, ne riteni, pārvietošanās transports bija tikai zirgs.
Nu nasāk ka Latgalietis aizjāja ciemos pie sava drauga uz Zemgali, jāpaskatās taču kā tauta dzīvo. Iejāja sava tautieša mājas pagalmā un sauc saimniekam Latgaliešu valodā, : SAIMNĪK KUR MAN PĪSĪT ZIRGU!!!!
Saimnieks izdzirdot to, saķēris galvu izskrien pagalmā un bļauj,: Pis mežā, pis laukā, tikai ne manā sētā :)
Tā un ir arī mūsdienās viens saka par vienu, cits domā ko citu :)