Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
02.02.2010. 16:00
Daini neparproti, es seit nerunaju par palaidniem individualistiem, bet par nopietniem onkuliem ar labu organizaciju! Esmu stiepis alni ari tumsa un pa celmainu stigu, un tev taisniba negribu parak to "kaifu" atcereties :))))
....3. Taisni no logistikas viedokla ir vienkarsak viens salidzinosi lielaks cakaris ar vienu lielo, nevis desmit mazajiem
:)))0 To var pateikt tikaj tas kurš nav stiepis naktī no lauka alni,vai vienkārši negrib acerēties.:)
Daini! ja jau pietiek ta viss kārtībā! kapēc ta raksti ja kautkas parādīsies tavā pļavā vairs neaizies, tas gan neizklausās īpaši saimnieciski!
P.S. par polšu piekrītu ;D
....nu re tu nemāki saimniekot! ja ne man tad arī ne citam....... aizbrauksi pie lielā kaimiņa ar polšu pasēdēsi un sarunāsi
Artūr ,bet mums viss ir labi, buku pilns,ko tad man nešaut, strādāju lielā kolektīvā,daudz draugu,šefam iedodu kādu buku par kādu brīvu piektdienu,sunim gan nedošu vairs,jo šis dzīvo jau 15 gadus,bet kad pirku teica ka maksimums 9-10 gadi dzīvo šī suga.Par to polšu, parasti pašiem pietrūkst.
Laimon, šis ir viens labs iemesls, kāpēc mēs diskutējam (ceru ka kādreiz Baumaņ' kungs ar lasa šo forumu), jo parādās šādas lietas, kā tu minēji par to ka braucu cauri teritorijai! vaig papildināt bik kārtību piem.,ar punktu, ka ja tu ar nenodīrātu buku atrodies citās platībās( kur tev nav pieteiktas buku medības), tās skaitās malumedības- šaubos ka maliķis svešā teritorijā nošauto buku turpat dīrās! Var jau vēl kādu veidu izdomāt kā to ierobežot, šitas iešāvās pirmais galvā, bet 1 neskaidras situācijas pēc nevaig aizliegt saimniekot pašiem!
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
02.02.2010. 15:32
Bet tagad gaisa dienas laika var veikt gandriz 100% precizu stirnu populacijas vizualo uzskaiti! Var pat safotografet un katrai uztaisit individualo personu apliecinoso dokumentu! Tad atliktu tikai sagaidit nakamo nikno ziemu un veikt vinu parregistraciju pamatojoties uz ieprieks izsniegto dokumentu bazi :))))
Andri piekrītu, ja es gribētu un ļoti vēlētos nogāzt no kātiem alni, tas ir nav problēmu pāris vakari un trofeja rokās, un ja ļoti labi pārzini medību platības un dzīvnieku pārvietošanās ceļus, tad kaut vai katru vakaru var vālēt tos!!!
Vēl ir jāpastrīdas kas stulbāks ir stirna vai alnis, domāju otrais būs stulbāks pēc dabas!!!!
Kā saka govs paliek par govi!!!!
:)))0 To var pateikt tikaj tas kurš nav stiepis naktī no lauka alni,vai vienkārši negrib acerēties.:)
P.S. ne spalviņas, un 6dien visi uz mežu barību vadāt..
P.S. par polšu piekrītu ;D
Artūr ,bet mums viss ir labi, buku pilns,ko tad man nešaut, strādāju lielā kolektīvā,daudz draugu,šefam iedodu kādu buku par kādu brīvu piektdienu,sunim gan nedošu vairs,jo šis dzīvo jau 15 gadus,bet kad pirku teica ka maksimums 9-10 gadi dzīvo šī suga.Par to polšu, parasti pašiem pietrūkst.
Paldies par komplimentu :)))) Ka neka divdesmit gadi jau pagajusi kops pievienojos sai "bandai"... :)))
Vēl ir jāpastrīdas kas stulbāks ir stirna vai alnis, domāju otrais būs stulbāks pēc dabas!!!!
Kā saka govs paliek par govi!!!!