Lai gan, ja jau Māris Mednieks strādā Iekšlietu sistēmā un ir REDZĒJIS paskaidrojumu- tad jau var tāda pērles bārstīt...
Es zinu, ka ieroci drīkst lietot tikai tie cilvēki, kas ir spējīgi atbildēt par savu rīcību. Lasot foruma komentārus, ne reizi vien, esmu sapratis, ka arī ne visi tie, kas apgrozās šeit - forumā, ir tiesīgi nēsāt ieroci.
Māri!
pastāsti , kā TU ielīdi galvā "cilvēciņam" un uzzināji, ka pistoli viņš ņēma līdzi skriešanā tikai un vienīgi lai aizsargātos no suņiem???
Murgs, kaut kāds.
Ja ir ieroča nēsāšanas atļauja , tad persona PATI izvēlas, kāpēc to konkrētā gadījumā ņem līdzi - un ne mums par to spriest, kaut vai ja baidās no suņu uzbrukuma.
Lai gan, ja jau Māris Mednieks strādā Iekšlietu sistēmā un ir REDZĒJIS paskaidrojumu- tad jau var tāda pērles bārstīt...
Bernes ganu suns ir milzu lempis, kas dēļ savas lempiski labsirdīgās uzvedības grib nolaizīt ģīmi jebkuram pretīmnācējam :-)) Protams, atstājot pamatīgu kārtu ar siekalām.
Izlasīju - briesmīgais suns, kas "apdraudēja" vīrelim dzīvību, ir bijis Bernes ganu suns. Iespējams , cilvēciņš ir bijis ļoti iebiedēts. Tādēļ jau pistole bija līdz. Ja vien Makarova pistoli var saukt par pistoli. ;))
Zinot sitēja-varoņa pagātni, man tomēr vairāk liekas, ka pie vainas ir šis neadekvātais Rembo...
Un piekrītu arī tiem, kas iepriekš apgalvoja, ka otram pilsonim ierocis ir jāatsavina, jo, ja reiz viņš atļāva sev atņemt to stobru, tad šis kadrs nav gatavs ieroci likt lietā, kad tas patiešām ir nepieciešams...
Es zinu, ka ieroci drīkst lietot tikai tie cilvēki, kas ir spējīgi atbildēt par savu rīcību. Lasot foruma komentārus, ne reizi vien, esmu sapratis, ka arī ne visi tie, kas apgrozās šeit - forumā, ir tiesīgi nēsāt ieroci.
Jānis Kļaviņš suni jau suni aprakstīja.
pastāsti , kā TU ielīdi galvā "cilvēciņam" un uzzināji, ka pistoli viņš ņēma līdzi skriešanā tikai un vienīgi lai aizsargātos no suņiem???
Murgs, kaut kāds.
Ja ir ieroča nēsāšanas atļauja , tad persona PATI izvēlas, kāpēc to konkrētā gadījumā ņem līdzi - un ne mums par to spriest, kaut vai ja baidās no suņu uzbrukuma.
Es suņu sugās pārāk neorientējos: zinu vilku, taksi un laiku. Spriežot pēc Tavas ironijas
Bernes ganu suns ir kaut kas čivauvai līdzīgs?
Un piekrītu arī tiem, kas iepriekš apgalvoja, ka otram pilsonim ierocis ir jāatsavina, jo, ja reiz viņš atļāva sev atņemt to stobru, tad šis kadrs nav gatavs ieroci likt lietā, kad tas patiešām ir nepieciešams...
kā Tele 2 reklāmā :D
Jebkurā gadījumā cēlonis bija NEPIESKATĪTS SUNS, lai kā arī to dažiem gribas noliegt - pārējais, vienkārši murgainas sekas...