Jebkurš suns, ir ierocis, atšķiras tikai kalibri(izmēri). Vienmēr pielādēts un vienmēr ar noņemtu drošinātāju. Cik neprognozējams no dabas, vai audzināšana rezultātā ir "pievīlējies" nospiediens, neviens nevar paredzēt, ne saimnieks, ne pretimnācējs, ne arī kāds eksperts. Atbildībai suņu turētājiem būtu jābūt tādai pat, kā ieroča nēsātājam, arī suns var sakropļot un var nogalināt. Un nevajag aizmirst, ka mēs tomēr dzīvojam cilvēku, nevis suņu sociālajā iekārtā. Paliek neomulīgi lasot, suņumīļu klasisko tekstus, cik daudz tomēr starp mums ir sociopātu.
Man ir tāda sajūta, ka te apgrozās inkubatorā auguši cilvēciņi, kuriem visa apkārtējā pasaule šķiet tik nežēlīga un nomācoša, ka vienīgā iespēja izdzīvot, ir nogalinot visu, ko satiek savā ceļā. Žēl, ka starp šiem īpatņiem daudzi ir mednieki, ar visām no tā izrietošām sekām... Tad nav jābrīnās, ka "medībās" tiek šauts viss, kas kustās, tanī skaitā medību suņi....
pag man tag ko uzskatīt visus suņus par ļoti labiem? Nak piemin tikai to bernes, ja bija vēl arī otrs.
Kā reiz vari arī iesist google par bernes suni un atradīsi info par to kā pat saimniekam rāda zobus
P.S. Niansīte tāda tiem, kas saka, kad "varbūt cilvēkam dzīvē ir reāls apdraudējums, lai nēsātu līdzi ieroci" - tam es piekrītu... tādi cilvēki ir...
bet tie parasti neskraida vieni paši un vēl jo vairāk pa mežiem, bet piekopj citādāku dzīves veidu...
neieslīgšu demagoģijā bet atbildiet man uz 2 jautājumiem (aizmirstot, suni, mežu un vispār abstrohējoties no šīs tēmas) :
1. Kurš no jums ņem ieroci sportojot (skrienot, nūjojot, uz sporta zāli vai peldoties Jūrmalā / baseinā, hokejā) ?!
2. Kurš no jums ir nošāvis medībās suni, tikai tāpēc, kad tas ir satrakojies un uzvilcies pa "īstam" ar adrenalīnu vaigos dzenot medījumu un nelaižot klēt mednieku (arī tādi gadījumi redzēti)
tikai 2 atbildes...
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
25.03.2015. 22:28
Es uzskatu, ka mūsu vidū ir ļoti daudz cilvēku, kas lieto ieročus, kaut gan viņi būtu no tiem jātur pa gabalu
Kur tad ir tie līķu kalni???
kādēļ sportojot līdzi jāņem pistole
Vasarā, uz darbu braucot pa veloceliņu, "on ņekusajeca" esmu atklausījies līdz nelabumam. Katru reizi nolemju, ka viss, rīt mīšos ar pistoli keisā, līdz rītam dusmas noplakušas, da i slinkums seifā līst, vēl kur darbā es to pistoli bāzīšu, tā arī seifā paliek un kārtējo reizi noklausos, ka sunīc (Milzu lempis) jau tikai draudzēties grib.
Ierocis nedrīkst kļūt par instrumentu kompleksu nomocītu cilvēciņu sevis pierādīšanai
Pilnīgi pareizi. Nomainām pirmo vārdu ar "suns"
Jau vairākas reizes esmu izteicies, pagaidām, kā redzu, nepielec, problēma ir PILNĪGI NEKONTROLĒTI SUŅI UN TO ĪPAŠNIEKI
pag man tag ko uzskatīt visus suņus par ļoti labiem? Nak piemin tikai to bernes, ja bija vēl arī otrs.
Kā reiz vari arī iesist google par bernes suni un atradīsi info par to kā pat saimniekam rāda zobus
bet tie parasti neskraida vieni paši un vēl jo vairāk pa mežiem, bet piekopj citādāku dzīves veidu...
1. Kurš no jums ņem ieroci sportojot (skrienot, nūjojot, uz sporta zāli vai peldoties Jūrmalā / baseinā, hokejā) ?!
2. Kurš no jums ir nošāvis medībās suni, tikai tāpēc, kad tas ir satrakojies un uzvilcies pa "īstam" ar adrenalīnu vaigos dzenot medījumu un nelaižot klēt mednieku (arī tādi gadījumi redzēti)
tikai 2 atbildes...
P.S. Pareizi, nekontrolēto suņu īpašniekus ar vajag gāzt no kātiem ... :)
Lūk arī atbilde no šāvēja viedokļa, acīmredzot vienam nenoplaka dusmas un arī slinkums nebija ik rītu izvilkt no seifa! :)))
Kur tad ir tie līķu kalni???
Vasarā, uz darbu braucot pa veloceliņu, "on ņekusajeca" esmu atklausījies līdz nelabumam. Katru reizi nolemju, ka viss, rīt mīšos ar pistoli keisā, līdz rītam dusmas noplakušas, da i slinkums seifā līst, vēl kur darbā es to pistoli bāzīšu, tā arī seifā paliek un kārtējo reizi noklausos, ka sunīc (Milzu lempis) jau tikai draudzēties grib.
Pilnīgi pareizi. Nomainām pirmo vārdu ar "suns"
Jau vairākas reizes esmu izteicies, pagaidām, kā redzu, nepielec, problēma ir PILNĪGI NEKONTROLĒTI SUŅI UN TO ĪPAŠNIEKI